שרשור-לפני-מפגש אחרון!

dafnashz

New member
../images/Emo45.gif באה D:

שם: דפנה גיל: 16 ו 7 חודשים היום פריט שיהיה עלייך ושנוכל לזהות אותך איתו: אממ התיק שלי. שחור עם משבצות סגולות

HeelsOverHead

New member
|פיה דההההההההה ../images/Emo45.gif

שם:כרמל גיל: 17 [וכמעט 5 חודשים :D ] פריט שיהיה עלייך ושנוכל לזהות אותך איתו: נממממממ כנראה חנה[ ודר ] XD כי אני אבוא לארח לה חברה עד שכולם יבואו XD

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif יש את מגיעה D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואי אוף למה בעזריאלי? >: בעיקרון אני אמורה לבוא או עם חברה או לבד, מחר היא תודיע לי אם היא יכולה או לא. אם היא לא יכולה ואני באה לבד, לא אכפת לי לבוא לעזריאלי לפני ומשם לסנטר ואני אשאר איתכן הרבה זמן. אבל אם היא תגיד לי שהיא יכולה ותבוא איתי אז יש סיכוי שאו א. נבוא לעזריאלי, נהיה איתכן, ואז אני והיא נסתובב קצת בזמן שאתן תלכו לסנטר ואחרי כמה זמן נבוא לסנטר ונסתובב שם ונראה אתכן גם שם או שב. נראה אתכן בעזריאלי לכמה זמן.. מחר אני אענה על ה"שאלונון" לגבי המפגש

TheOneNoa

New member
../images/Emo45.gif

יש פה כמה בנות שמכירות אותי מי שלא.. קוראים לי נועה אני בת 14.11 -חשוב ביותר!- וסתם כדי שתזהו אותי אני אלבש חולצה שכתוב עליה "יש שני דברים חושבים בחיים: ציצים" P:

AdiA12

New member
מההההה? לא אוף חנה למה? ../images/Emo7.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

Tutix

New member
../images/Emo267.gif לאאאא דונט דו איט!

למה את לא באה? O:

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif אוקיי אני באה עם חברה ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אז ככה.. אני באה מחר עם חברה שלי, נבוא לעזריאלי ,נהיה איתכן, כשתלכו לסנטר אנחנו לבנתיים נסתובב קצת בעזריאלי ואז נבוא לסנטר ונראה אתכן גם שם D: ואני מניחה שנישאר איתכן אבל גם נסתובב.. אממ מי שבאה מחר - בבקשה תנו לי מספרי פלאפון שלכן בפייסבוק
שם: עדי ^~^ גיל: 15 וחצי (עוד כמה ימים
) פריט לזיהוי: לק טורקיז-תכלת מוזר מגניב שכזה
ואני מניחה שמשקפי שמש או אדומות או שחורות לבנות כאלה :) נתראה מחר

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo221.gif

שם:מעיין. גיל:17. פריט שיהיה עלייך ושנוכל לזהות אותך איתו:חולצה של 30? לא יודעת עדיין מה אני לובשת ככה שאין לי מושג
אבל הייתי במפגש הקודם

למעלה