זה קצת מזכיר לי השמלת גראמי שלה זה באמת של אותו מעצב וכו' רעות
פ פורום קרי אנדרווד New member 12/1/09 #46 זאת השמלה הראשונה שעלתה לי לראש כשראיתי אותה של הגראמי יותר שווה |הא| אבל אני היחידה שאהבתי אותה :X
W West Doll New member 12/1/09 #48 סתמי אני טעיתי|הא| ובקשר לשמלה הירוקה...יכול להיות שהיא די מתאימה לה. הרבה יותר טובה מהכתום הזה זה בטוח אבל אחרי שחרשתי על ההופעה למדתי לחבב את השמלה הירוקה. אני מכורה להופעה הזאת
סתמי אני טעיתי|הא| ובקשר לשמלה הירוקה...יכול להיות שהיא די מתאימה לה. הרבה יותר טובה מהכתום הזה זה בטוח אבל אחרי שחרשתי על ההופעה למדתי לחבב את השמלה הירוקה. אני מכורה להופעה הזאת
W West Doll New member 11/1/09 #25 ../images/Emo6.gif תאמין לי, לקרי יש אוסף ענק של מיקרופונים של פקאצות... משו שהמעריצים עשו לה...תשאל את רעות, אני לא יודעת
../images/Emo6.gif תאמין לי, לקרי יש אוסף ענק של מיקרופונים של פקאצות... משו שהמעריצים עשו לה...תשאל את רעות, אני לא יודעת
S symptoms New member 12/1/09 #36 ../images/Emo6.gif זה נכון יש לה שחור נצנצים, ורוד נצנצים, זהב נצנצים והאהוב עלי - כסף נצנצים רעות
S symptoms New member 13/1/09 #56 ולא מצאתי זהב, אבל אני בטח אתקל בו מתישהו - אבל הנה כחול במקום, מפתיע משהו רעות