איך עבר השבוע?!

מותק1212

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo119.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Choke Me. Under Pressure. שיר השבוע לא של דה יוזד: Say Anything- In Defense Of The Genre Foo Fighters- The Pretender Foo Fighters- Long Road To Ruin Foo Fighters- Come Alive Foo Fighters- Erase Replace Foo Fighters- Let It Die Cinema Bizarre- How Does It Feel Cinema Bizarre- Silent Scream Cinema Bizarre- Get Off Cinema Bizarre- Forever Or Never Cinema Bizarre- She Waits For Me Taking Back Sunday- Up Against Taking Back Sunday- Make Damm Sure Aerosmith- Come Together כל האלבום של אפרת גוש, דודה שלי השמיעה לנו אותו.
להקת השבוע: Foo Fighters אלבום השבוע: Echoes Patience And Grace קליפ השבוע: Long Road To Ruin
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תכנית- מופע שנות ה-70
סרט- מכושפת
משהו שהכעיס אתכם השבוע: בית ספר
משהו ששימח: נולד לרקוד D: משהו שעיצב: המ...היה סופשבוע מעצבן כזה...הרבה לחץ מהלימודים
ציטוט השבוע:
מתנגן בראש / בפלייליסט: בוחש בשוקו XDD שיר הזוי! תמונת השבוע:
ואיך היה לחזור לב"ס למי שחזר? מעצבן

../images/Emo217.gif

שיר השבוע של דה יוזד:אין שיר השבוע לא של דה יוזד:פיונירס-FATA להקת השבוע:איימי ווינהוס אלבום השבוע:אוונג'ד סבנפולד-אוונג'ד סבנפולד קליפ השבוע:צ'ארמר של קינגס אוף ליאון כי הוא היחיד שראיתי השבוע.. זתומרת היום תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:סיפורי דגים משהו שהכעיס אתכם השבוע:יש לי סטוקר חדש @@ משהו ששימח:הסטוקר הישן הפסיק להתקשר חח משהו שעיצבאני היחידה ;[ ציטוט השבוע:"איזה שנטי שיר היום, שירבנטי כמו חירבנתי פעעעע" תודו, תודו שזה ממש [לא] מצחיק וגם הכיף גלדיאטורים בסלואו מושן חח מתנגן בראש / בפלייליסט:דרמה קווין- פמילי פורס 5 תמונת השבוע: ואיך היה לחזור לב"ס למי שחזר?כיף ולא כיף..תלוי נו אין לי כוח לחפור

למעלה