באמת שאהבתי. יש תחושה שבא לראות את זה שוב ושוב כי יש שם עלילה בקליפ. הרעיון עצמו היה טוב, הביצוע מעולה, אהבתי מאוד את כל האפקטים שמשלבים שם. אין ספק שגם הם התבגרו מאוד ורואים זאת היטב, ובכלל הקליפ גם מראה על משהו שונה לגמרי ממה שהכרנו. הם גם שרים מעולה. קליפ בוגר וטוב.
איזה הפתעה ואיייייייי הכי הכי אהבתי את אנהיי איזה מרגשת איזה שחקנית היא איך היא בכתה ואהבתי א הקטע של הציפור שכאילו היא התקווה ........וראיתים מתי שדול דיברה שהיא אומרת : קונדו איילן טלסטימה ...[שמיהוא פוגע פוגע בך] אז זה יצא כזה שהיא סובבה את הראש בדיוק במילה תלסתימה ...היא התסתובבה לפונצו וזה מזה הוסיףףףףףףףףף אהבתי תסוף של מאיטה והסוף שהם חוזרים למכונים ממש דפוק..כאילו זה מראה שהם בובות אוו משהואאאא
רק עכשיו פתחתי את המחשב וראיתי את זה ואי איך נפחתה את הכול ......... אני ממש לא פראירית שלך שתגיד ככה למה אתה ל א יותר טוב מימני ומה הקשר צביעות מה הקשר יאלההההההה היתלהבתה כולה שירשור מלפני 100 שנההההההההההההההה תירגע בנאדם...ולא עשיתי את זה בכוונה מה צביעות פה ?מה?????????????????? אתה מכיר אותי ביכללל...? לא אז למה אתה אומר את זה וחוץ מזה אני יגיד מה שאני רוצהההה מי ישמע הדעות שלך מממששששש פילוסופיה ...אז בפעם הבאה שמשעמם לך ...תמצא פרייאר אחר!