התפקדות דצמבר

AvtipuS

New member
מתפקד

שם: רז. גיל: 17. מיקום: קריות. משו טוב שקרה בחודש שעבר: רשיון. תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: הופעות. מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש. איסיקיו: לא בשימוש.

מיכמיך3

New member
החודש האחרון של שנת 2007...

שם: מיכל. :גיל: 16 וחצי. מיקום: פ"ת. :משו טוב שקרה בחודש שעבר: נרשמתי למכון כושר. :תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: לחגוג ימי הולדת לכמה מאנשי הקרובים אליי, וזהו.. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו:
:תמונה

..

שם: מאיהאשל :גיל:15 מיקום:בית :משו טוב שקרה בחודש שעבר: :תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: מסנג'ר: מסר איסיקיו: :תמונה

animal bar

New member
לה לה לה. ../images/Emo211.gif

שם: קרן מרקוביץ'. גיל: 14. מיקום: שוהם. משו טוב שקרה בחודש שעבר: לא יודעת. תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: הופעות. מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: לא בשימוש. תמונה: המשקפיים החדשים שלי.

linnn

New member
../images/Emo195.gifמתפקדתת

שם:לין גיל: 17 מיקום: נתניה:] משו טוב שקרה בחודש שעבר: הייתי מלא בת''א אחרי מלא זמן שלא
תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: חנוכהה:]] והלמשיך להנות מהשביתה מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 281001959 תמונה:

ס ט י י ק

New member
../images/Emo9.gif

שם:הדר :גיל:16.5
מיקום:קרית ים :משו טוב שקרה בחודש שעבר:הההההאמממ...לא זוכרת :תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:לא קיימ
מסנג'ר:- איסיקיו:367237226 :תמונה לא תודה

Xdaniel10

New member
"והוא חופשי להאמין בכל.." ../images/Emo13.gif

שם: דניאל גיל: 15 וחצי
מיקום: גן-יבנה. משו טוב שקרה בחודש שעבר: הופעה מטורפת של האחד והיחיד - ברי סחרוף
, מלללללא דיסקים וסינגלים, מסיבת גיוס לספקי, הרבה גולדסטאר. פאק זה יותר מ"משו" >< תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה: בית ריק שבוע שלם
, בתקווה ללכת לסטודיו, הופעות D: מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 278714541

ססילייה

New member
"עומד אני על הבמה!!!

נותן הקשב מהנשמה! המפקד יהיה העד שלעולם לא נתפקד! סוגר אני בחנוכה! עם בית הספר לוגיסטיקה! אוכל לחם משנה שעברה ועם ביצה קשה!"
שם:ליל. גיל:19. מיקום:בה"ד 600 מגורי חובלים קצינים. משו טוב שקרה בחודש שעבר:טקס השבעה. תכנונים לחודש הבא עלינו לטובה:לצאת הרבה.
מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:
תמונה..

למעלה