כבר נגמר לו עוד שבוע...

BRANGELINA

New member
../images/Emo139.gifכבר נגמר לו עוד שבוע...../images/Emo139.gif

שירי השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך ולסיום את מוזמנים להעניק למי שבא לכם
שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם
) מפרסמת את הזוכים משבוע שעבר:עדיב4,LiRs Lullaby ,הבוטן בעל אלף הנשמות (אתם פשוט היחידים שעניתם על השאלה בצורה ברורה מספיק) לקבלת הפרס אנא צרו קשר במסרים...

עונה...../images/Emo6.gif

שירי השבוע שלכם: פיקה ,באמצע החורף ועוד מלאאאא תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:השביתה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הסידרה בערוץ הילדים האי מאכל השבוע שלכם? וופל בלגי בילוי השבוע שלכם? אין משהו מיוחד פאדיחת השבוע שלכם? השבוע לא היו לי פדיחות רציניות סקופ השבוע שלכם?אין ציטוט השבוע שלכם?הגונב מטיפש פטור. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:כלום משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום הולדת לחברה שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים-זה באמת משפיל! 3. כשמסננים אותך- 4. כשסבתא מסננת אותך-אם היא הייתה יודעת לסנן זה היה טוב חח ולסיום את מוזמנים להעניק למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח:לכולםםםם

נעה 124

New member
../images/Emo113.gifעייני הילדה האוהבת, כמו שכחו...

שירי השבוע שלכם: That's How You Know מתוך הסרט מכושפת תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: הממ... אין
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סרט.. לא יודעת מה עוד.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סרט-כוורת בסרט, ספר-ארבעה בתים וגעגוע/אשכול נבו מאכל השבוע שלכם? קרפ
בילוי השבוע שלכם? סרט פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? זה לא בריא לחיות. מתים מזה. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אין
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הארי פוטר!!!!!
שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך
ולסיום את מוזמנים להעניק למי שבא לכם
שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) לא מכירה פה אף אחד
אז שיהיה לכולם!! ואיזה פרס?

טינקר12

New member
../images/Emo215.gif

שירי השבוע שלכם: המווון, בעיקר של פול אאוט בוי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שליי..
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ממ.. הלוואי ויבוא אליי איזה ארנב פסיכופט
מאכל השבוע שלכם? פיתה עם גבנ"צ
בילוי השבוע שלכם? אחרה"צ עם אמא וסבתא.. פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אווופ, לא יודעת שבוע מבאס.
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופשת חנוכה
שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך ולסיום את מוזמנים להעניק למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם)
לכל הפורום המדהים הזה שהוא מעבר לעוד פורום על עוד איזו סדרה...

אושRתי

New member
../images/Emo23.gif

אני נהנת להיכנס לכאן ולנהל את הפורום הזה
אתם נהדרים

eden83

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo138.gif

שירי השבוע שלכם: מה עוד ביקשת תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בורקסים בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? לא זוכר סקופ השבוע שלכם? ג יפית היא גבר
ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כאבי בטן אחרי שאכלתי נחשים מקולקלים
ושיעורי היסטוריה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אממ אין משהו מיוחד שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) למנהלת הפורום לא יזיק קצת פרוטקציות

הזמן באמת רץ... כבר פרק חמישי!

שירי השבוע שלכם: קוואמי דה לה פוקס "מדע בידיוני" תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קורס הרישום ביום שני עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע כלום, היה שבוע די חרא סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו אמבטיה חמה וארוכה עם ספר טוב וקצף מאכל השבוע שלכם? סושי. ממש בא לי סושי בילוי השבוע שלכם? כלום, חרא שבוע פדיחת השבוע שלכם? הכל בכללי סקופ השבוע שלכם? גילוי מרעיש- מצב רוח רע זה לא טוב ציטוט השבוע שלכם? דאלק על'ק (לא משנה) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כל השבוע כולו משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי יציאה שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך כשמסננים אותך ולסיום אתם מוזמנים להעניק למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) לכולכם! מפרסמת את הזוכים משבוע שעבר:עדיב4,LiRs Lullaby ,הבוטן בעל אלף הנשמות (אתם פשוט היחידים שעניתם על השאלה בצורה ברורה מספיק) לקבלת הפרס אנא צרו קשר במסרים... מזל טוב לכם

אושRתי

New member
עוד שבוע עבר......

שירי השבוע שלכם: המ, אפילו לא אני(איתי פרל), מים מתחת לגשר(איתי פרל),בשדות של המושב. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: סופגניה חמה ישר מהתנור! עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כנל מאכל השבוע שלכם? כבד טעים על האש. בילוי השבוע שלכם? קניות ושופינג ציטוט השבוע שלכם?צריך לקום בשביל היקום דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חנוכה? שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) לכל מי שחושב שיקבל כאן פרוטקציות
מפרסמת את הזוכים משבוע שעבר:עדיב4,LiRs Lullaby ,הבוטן בעל אלף הנשמות (אתם פשוט היחידים שעניתם על השאלה בצורה ברורה מספיק) לקבלת הפרס אנא צרו קשר במסרים... יש פרס ולא סיפרתם לי
סופ"ש נעים לכולם

BRANGELINA

New member
רק להבהיר את עניין הפרס

למי שלא זוכר בסיכום הקודם הצעתי פרס למי שיענה נכונה על השאלה שלי על ג' יפית... הפרס היה חופשה חלומית במערה באפגניסטן בשכנות לבן לאדן...-הזוכים-אם אתם עדיין מעוניינים בפרס..אל תביישו לבקש

BRANGELINA

New member
מישהו קורא את זה בכלל?

שירי השבוע שלכם:רצה הביתה, סקס עם האקס-קרן פלס, תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הסרט מכושפת-אחד הסרטים הטובים שראיתי לאחרונה...חחח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- עוד מעט יוצא הארי פוטר האחרון... מאכל השבוע שלכם?
בילוי השבוע שלכם? סרט עם אחי ואחותי+קניות עם אמא פאדיחת השבוע שלכם? חח היום הלכתי לקניות בסופר עם אחי ואחותי ועמדנו בתור עם העגלה והיה איזה מישהו לפנינו אז נשענתי על הדלפק של הקופאית ובלי לשים לב מעכתי לו את כל הקופסא של הסופגניות..חחחחח סקופ השבוע שלכם?חח שממש אבל ממש לא בא לי לצאת לטיול משצ"ים אחרי ששמעתי מה הם יאכלו שם..איכככ... ציטוט השבוע שלכם?טים איז מאני נחמיאס איז חני.. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:הפעולה הממש גרועה שהיתה לי היום.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אממ כ"כ הרבה דברים....יוצא הארי פוטר ,בר מצווה לקרוב משפחה,אני הולכת להסתפר סופסוף..,הולכת לחלק סופגניות בוולפסון,ושירותרום...וכל זה ביום אחד...!!ואח"כ מתחיל חופש חנוכה...!! שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך
היא עושה את זה תמיד!! ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) אממ....
לעדיב4 ו הבוטן בעל אלף הנשמות שהצחיקו אותי היום עפ המסרים על הפרס....חחחחח

מה את משצי"ת?

ואת גם יוצאת לכנס? אז אולי אני אראה אותך שם.. אני משבי"ת ואני יוצאת לשני הכנסים גם שלי חמישי שישי וגם של ראשון שני. והאוכל שם לא כזה גרוע את לא בקרוס כולה כנס,בכנסים בד"כ זה אחלה אוכל (ואני מדברת איתך כאחת שיוצאת לכנס בפעם הרבעית) ויהיה לך ממש מש כייף אני אומרת לך!, תגידי לי את התאריכים אולי אני אראה אותך חח

בכריתוש

New member
היי אולי את מכירה חברים שלי ../images/Emo3.gif

את מכירה את לורה ניר אנה ושני מהגימנסיה?

למעלה