כבר נגמר לו עוד שבוע...

BRANGELINA

New member
משב"ים לשלטון!!!!חחח

אני משבית....מחוז ת"א אבל אני לא יוצאת לכנס כי המורה שלי של"ח החליט שהוא מוציא רק שני משבים......אז אני יוצאת לפסח.....איזה קורס את?

חחח משבי"ם שליטעע

תאמת לא רציתי לצאת לכנס הזה אבל אז אמרתי מה אני אשבור מסורת הרי 3 שנים אני מבלה בכנס הזה את החג, וחוץ מזה אני יכולה לצאת לפני כולם כי אני משבי"ת, אז אני יוצאת. וברור שאני אצא לפסח, אין החגים שלי לא שלמים בלי משצי"ם, ואני ממחוז מרכז צפון ולנו היה קורס ניסיוני רק למכוז מרכז שקוראים לו קורס המשך כי הרבה אנשים התלוננו שאלה שעולים לכתות י' לא יכולים לצאת לקורס קיץהרי בוחרים רק 2 להדריך וכל השאר נשארים משצי"ם כי הם לא עברו עוד קורס אז הם עשו קורס ניסיוני ואני השתתפתי בו וככה אני משבי"ת. נתארה בכנס חנוכה

עדיב4

New member
אהמאהמאפצ'י

מקוררת
שירי השבוע שלכם: יש כמה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: רן עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- לא
מאכל השבוע שלכם? קורנפלקס בילוי השבוע שלכם? מקווה שהיום
פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם? משמורת מצולמת בביה"ס
ציטוט השבוע שלכם? אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הקירור משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: נסיעה לאילת
שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים
לכל מי שאוהב (מי לא?
) חג שמח!

../images/Emo42.gif

שירי השבוע שלכם: אבות ובנים-אביתר בנאי, בשורות רעות-נעם רותם, גיבור גיטרה-נעם רותם תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: פולין...
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: קניתי בגדים! והווו עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- פגשתי את אשכול נבו
מאכל השבוע שלכם? פיצה... בילוי השבוע שלכם? לקנות בגדים(אבל באמת לקנות! חח) פאדיחת השבוע שלכם? בטעות, במקרה, יצא שקניתי בגדים
סקופ השבוע שלכם?קניתי בגדים! ציטוט השבוע שלכם?והווו, קניתי בגדים! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: כלום
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חנוכה!!
ויומולדת ל-2 חברות שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 4. כשסבתא מסננת אותך ולסיום את מוזמנים להעניק למי שבא לכם
שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) לכולם!!!
ולא. אני לא אובססיבית לגבי בגדים, פשוט תמיד אני הולכת לקנות ולא מוצאת, ובמקרה מצאתי!
חחחח וגם, שתבינו איזה "הישג" זה בשבילי- קניתי כולה 3 סוודרים וסווטשרט

השבוע ההזוי שלי:

שירי השבוע שלכם: פיקה (אין אני כמו מסוממת אני כל הזמן נגמלת וחוזרת אליו) ,אהבה לנצח קיימת וההוא מהאלה של אבי גרייניק(מסתבר שלבנאדם יש אלבום עם אחלה שירים) ואם אפגוש את אלוהים של התקווה 6. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שאבי גרייניק שם את הבלון בצורת פרח שהכנתי לו על הקלידים ואני ישבתי בבית וצעקתי כזה זה הבלון שלי זה הבלון שלי. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ארנב פסיכופט/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הספר הרמת מסך מסתבר שזה אחלה ספר. מאכל השבוע שלכם? מרק פטריות בילוי השבוע שלכם?לילה לבן בתיאטרון ואי זה פשוט כל כך כייף אימפרוביזציות אל תוך הלילה. פאדיחת השבוע שלכם? ישבנו כל הבנות של תיאטרון בכניסה לחדר, ואז אחת הבנות שאלה אחת אחרת תגידי כבר שכבת? והשנייה אמרה כן. ואז ילדה אחרת אמרה ואי נו וזה כייף? ואז היא אמרה, כן זה הכי כייף בעולם והתחיל לתת תיאורים קמנו ללכת וראינו את גולן אזולאי שהיה המורה באותו שיעור פשוט בוהה בנו אין זה היה כל כך מביך.ואז הוא אמר לנו בואו תיכנסו במקום לדבר שטיות שאתן לא מבינות בהם סקופ השבוע שלכם?השורקנים שלי מכרסמי כריות. סבתא שלי גידלה אותם וחיכתה וחיכתה ולא היו גורים אז היא הביאה אותם אלינו ואבא בדק אותם ומסתבר שם שני זכרים. אז קיבלתי אותם במתנה ואני מחפשת להם שמות של גייז למישהו יש הצעות? ציטוט השבוע שלכם?"לושת המוסקטרים שונאים ללשחק רביעיות". דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:על כלום אני חושבת שאסור להתחרט על דברים שעושים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ואו יש כל כך הרבה:הכנס משצי"ם,שיעור תיאטרון שני עם גולן אזולאי ואחרי זה יש עם סמי הורי ואז עם משה איבגי,הארי פוטר החדש,אני מחתילה להתנדב בליצנות הרפואית,והיומולדת לתוכנית של ליאור שליין! ואי אני מחכה בקוצר רוח לזה שאלת בונוס: מה מהבאים יותר משפיל? 1. סנדלים תנ"כיות 2. סנדלים תנ"כיות עם גרביים 3. כשמסננים אותך 4. כשסבתא מסננת אותך 2.סנדלים תנכיו"ת עם גרביים-פשוט 2הסתבתות שלי לא מסננות אותי ובכללי לא מסננים אותי וסנדלים תנ"כיות זה משפיל אז עוד עם גרביים?!?! ולסיום את מוזמנים להעניק
למי שבא לכם שיהיה לו חנוכה שמח (וגם לכם) אממ לשורקנים שלי שהחליטו לצאת מהארון ,ולכל מי שקרא את השטויות שלי עד הסוף יכול לקבל סופגינה ויטואלית מתנה! חג שמייח!

LiRs Lullaby

New member
תקראי להם טינקי ו-ווינקי ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo163.gif../images/Emo122.gif

למעלה