סססססססכמ"ש

pRimaVeriTaVIV

New member
../images/Emo139.gifסססססססכמ"ש../images/Emo139.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו:
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה?
סופ"ש מעולה לכולם

veredmp

New member
../images/Emo145.gif אנחנו ברוח טבע-ית אני רואה ../images/Emo145.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "ילדה שהתבגרה" כמובן (אתמול בערב שמעתי אותו שלוש פעמים רצוף.........), אל תלך מכאן, על הגשר הישן
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): האמת שלא יצא לי לשמוע הרבה רדיו השבוע.... השיר החדש של סי היימן מקסים.
תמונת/פליקס השבוע: התמונות ששירן שמה מההופעה אתמול מהממות! יש שם כמה שממש אהבתי. לכל מי שעצלן כדי ללכת לשרשור של ההופעה http://myartwork2.50webs.com/miri/simpleviewer/index.html
ציטוט/י השבוע: כמה כיף, סופ"ש ארווווווווווך (לקחתי חופש מהעבודה מיום רביעי! מומלץ לכל אחד! אין דבר כיפי יותר מלצאת מהעבודה ביום שלישי אחה"צ ולדעת שפעם הבאה שאשוב לשם יהיה ביום ראשון שלאחריו
)
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: היה שבוע באמת מהמם. יום שלישי הופעה של מירי, יום רביעי הופעה של שלום חנוך ויום חמישי יום כיף עם אמא בת"א.
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: הופעה של מירי, הופעה של עפר, הופעה של קרן. מישהו שם לב למגמה??
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: היה מהמם. היא היתה מקסימה, כרגיל. אה, ומי שלא היה בטוח עד היום (למרות שאני כן הייתי בטוחה) - היא אכן קוראת בפורום
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: כיפחיים (אני יודעת שטכנית אלו שתי מילים, אבל אני מנסה לעקוב אחרי ההוראות אז עשיתי מהן מילה אחת
)
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? ודאי. אני צריכה למצוא את התמונה ההיא ולסרוק אותה. אתם לא תאמינו כמה שאני נראית גבוהה שם. לפחות מטר שישים וחמש
סופ"ש מהמם לכולם!

veredmp

New member
אההההה הבנתי על מה את מדברת

גם במפגש פורום קרן יש לי תמונה כזו, את צודקת, אבל אני מדברת על תמונה מימי התיכון שלי, שאחות של חברה שלי צילמה אותנו כשהיא ישובה על המיטה ואנחנו עומדות לידה, ואני פשוט מהממת שם

מירי, את קוראת גם את ההודעה שלי או רק של ורד?

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):על הגשר הישן/נוצות/מגרד לי בגב שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):קובי אפללו- יש בי אור תמונת/פליקס השבוע:התמונות שצילמתי ביום ג' מההופעה. יצאו מהממם. רק בשביל זה כדאי שאלך לכל הופעה. אבל על חשבונכם. תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:השרדות ציטוט/י השבוע:אני אוהבת אותך.
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:מירי הקדישה לאימא שיר בזאפה ת"א,חיבוק ושתי תמונות עם מירי והקדשה על סינגל . העברתי מצגת בלימודים.זה מאחוריי
וקיבלתי מחמאות. ביקורי בית לתלמידים שלי בחולון. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:אימא שלי לא הרגישה טוב אחרי ההופעה, היו כמה דקות של חרדה, לא אוהבת לראות אותה ככה.הופעה שמיקי ניגן בה ואני לא שם.
אנשים מהפורום שמזלזלים באינטלגנציה של שאר הגולשים. חזרתי עכשיו מקפה קפה. היה לא משהו . מרגישה כמו מבקרת מסעדות. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הופעה של עפר והופעה של קרן האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל
הסבירו, פרטו ונמקו:אין צורך להסביר. ברור מאליו. סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:נדנדה.למעלה ולמטה. שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה. כל עוד התמונה יוצאת יפה. מה אכפת לי.

dxe בן

New member
מסכם ../images/Emo4.gif../images/Emo66.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): שלום לאמונות
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): beyonce-singles ladies
תמונת/פליקס השבוע:
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: יס-מן סרט קורע מצחוק
ציטוט/י השבוע: עשית דירוג סיני
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול הלכתי לסרט
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: וואי המון- אבא של ילדה צעק עלי משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: לא משהו שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? כן

ady18

Well-known member
אצלי

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):שיר תקווה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):שהשמש תעבור עלי-ירדנה ארזי REGINA SPEKTOR – FIDELITY תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:עובדה ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:היום כמובן לראות ידיד שלי שחוזר מהמילואים אחרי שבועים,ויום שלישי קניון משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:קצת היית מצוננת... משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:הפסקת האש כמובן ויום הולדת לחברה טובה:) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:מרגש ושבוע לא צפוי... שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה?

מסכמתתת../images/Emo42.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): על הגשר הישן, עכשיו אתה חוזר בחזרה שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): כל השירים בדיסק השני של קרן פלס תמונת/פליקס השבוע: התמונות שהעלו מההופעה בכפ"ס ממש יפות!! תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
ציטוט/י השבוע: אהההההההה זה פחות או יותר...
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: אתמול היה ממש כיף! מסיבת יומולדת לחברה שלי וגם הייתי בקניון רחובות עם חברים שמלא זמן לא ראיתי. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: אחותי טסה לחו"ל... רשמית אני לבד חח... וגם המצב הזה שכבר נמאס!!! משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: בתקווה נחזור ללמוד. או שאולי עדיף שלא
לא יודעת... האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא פגשתי
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: עמוס שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? ת'אמת שלא אכפת לי...

yafit1305

New member
מסכמת לראשונה בפורום-נא להתנהג בהתאם

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):על הגשר הישן שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):השיר החדש של רמי קליינשטיין תמונת/פליקס השבוע:האתר תמונות שלי http://yafitbashevkin.picshare.co.il תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:ספר-"אהבתה של סלטנת" וכמובן הישרדות בגלל בן דוד שלי ציטוט/י השבוע:"לכי חפשי את אלוהים כל סוף שבוע"-אולי הסופ"ש הזה אני אמצא אותו איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:קיבלתי קביעות בעבודה!!!! וקניתי WII. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:דודה שנמצאת בימים אלה ברגעיה האחרונים(סרטן מחלה ארורה) משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:להיפגש עם נעמיהיפה האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה-לא
א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת:עמוס בהרבה עבודה שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? אני לא אוהבת שמצלמים אותי בכלל-אני אוהבת לצלם!

../images/Emo124.gifורדדדדדדדדדדדדדדד

מתי נוסעים ליפית לשחק בWII
יפית- מתי את מצלמת אותי
על הקביעות.

יש!! ../images/Emo6.gif

איזה כיף לי, גם אני מקווה להיפגש השבוע. העומס בלתי רגיל, אבל אנחנו נמצא זמן כי התגעגעתי!

איריס מ

New member
מסכמת ../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע שלכם (של מירי):
כלוב של זהב, האור יזרח גם בנפרד, עכשיו אתה חוזר בחזרה.
שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי):
כמו משוגעים / טל שגב, מבול / קרן פלס, לבד / עֹפר בשן.
תמונת/פליקס השבוע:
ציפור
[ולא בכלוב של זהב
] שצילמתי לאחר שנכנסה הביתה אולי בזמן אזעקה עד שנרגעה כשיצאה החוצה.
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם:
גלגל"צ, לב המדינה, ערוץ 24 וחדשות.
ציטוט/י השבוע:
איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח:
השבוע אין יום הכי מוצלח או משהו ספציפי מכל יום אני לוקחת משהו חיובי.
משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:
משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא:
לא מתוכנן משהו מיוחד.
האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: |תלתן לא.
סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: נחמד.
שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה?
יש לי תמונה כזו, לאחר הופעה של קרן מישהו לקח יוזמה אחרי הופעה של קרן וצילם אותי עם גליה חי פעמיים [ממש צלם חתונות
] היה משעשע לפחות באותו רגע ולפי התמונה אני מסיקה שכך גם חשבה גליה

oranitoosh

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif- ושאלה ממש חשובה!

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): "האור יזרח בנפרד" שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): "ברחובות פריז" תמונת/פליקס השבוע: תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: לא ראיתי כלום השבוע חוץ מחדשות ציטוט/י השבוע: איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: רביעי! משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע:המצב ,.. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: להיכנס לתפקיד חדש :) האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- לא! א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מרוח שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? לא! ושאלה ממש חשובה, לפני בערך שבועיים בעודי יושבת במשרדי הקט ושומעת גלגל"צ, פתאום שמעתי - "אל תלך מכאן, לא אמציא שפה, כה מטורפה, אבל כל יפה..." עכשיו, השיר עצמו אני מכירה, מה שהייתי מופתעת , זה שאני שומעת את מירי שרה את זה!!! עכשיו, אם מישהו יכול בבקשה לענות לי, למה? איך? מתי היא עשתה את הקאוור הזה? ואיך אני משיגה את זה ? ( כי פשוט הייתי מהופנטת לרדיו כששמעתי את זה ! )

למעלה