סססססססכמ"ש

לגבי השאלה

היא חידשה את השיר של ז'אק ברל לכבוד מופע הפסנתר שהיה בסוזן דלל. את השיר הזה (לצערי) היא כבר לא שרה בהופעות, לפחות לא באלו שאני הייתי נוכחת. כנראה ששמעת את הביצוע שהיא עשתה בתוכנית רדיו מתוך ציפורי לילה אאל"ט

oranitoosh

New member
אה, הבנתי

יש מצב שיש לך את התכנית שבה היא שרה את זה? אני פשוט חייבת לשמוע את זה שוב!

veredmp

New member
המקור לקחו את זה מציפורי לילה

ואכן יש לי וכבר נשלח

BRANGELINA

New member
מנצלשת

המורה לתקשורת נתנה לנו משימה לכתוב כתבה באיזה נושא שנבחר אני מצרפת את הכתבה ואשמח לשמוע את דעתכם:) זה פעם ראשונה שאני עושה כזה דבר אז אם זה רגוע...אני לא אשמה

לדעתי זה טוב אבל יש לי הערה אחת...../images/Emo42.gif

בכותרת המשנה הזכרת את אביב גפן, מיקה קרני, דנה ברגר ודניאל סלומון, אך במהלך כל הכתבה לא הזכרת אותם אפילו לא פעם אחת. בגלל זה אני חושבת שכדאי לשנות את כותרת המשנה או להוסיף עוד פסקה כדי להזכיר אותם או לא להזכיר אותם כלל. אבל חוצמזה, זאת נראית לי כתבה טובה.
מקווה שהמורה שלך לתקשורת תאהב אותה! בהצלחה!!

BRANGELINA

New member
כתבתי אותם סתם כדי

לתת כמה שמות של אנשים מוכרים מרימון שהם לא מירי והמסיקות כי זה בא אח"כ ולא הייתי אמורה לחזור אליהם אח"כ כי בעצם בשביל מה לי?אני התרכזתי רק במירי וברימון עצמו השמות היו בחירה אקראית לחלוטין.. גם אני מקוה שהיא תאהב את זה.. הזהרתי מלכתחילה שזה יכול להיות מעפן!! ותודה

veredmp

New member
מעפן זה ממש לא, אבל הצעה שלי

רוב החומר שלקחת הוא מהאתר של רימון ומויקיפדיה. עם המידע ה"יבש" מרימון אין כל כך מה לעשות, אבל אולי כדאי לשכתב קצת את החומר מויקיפדיה, שזה לא ייראה ממש העתקה אחד לאחד? קצת לסגנן את זה במילים אחרות, במילים שלך. ואני רואה שוויתרת בסוף על לכתוב שלמרות שמירי מהווה "הדוגמא והמופת" של רימון, אין לה בכלל תעודה מהמוסד

BRANGELINA

New member
חחח האמת ששיניתי

דווקא דברים והורדתי מלאא על רימון ולא היה לי איפה לכתוב על מירי וגם זה לא נראה לי מתאים חחחח בכל זאת..ה-מסיקה אני מקווה שהמורה תאהב את זה

l TearDrop l

New member
בא לי גם../images/Emo3.gif.

שיר/י השבוע שלכם (של מירי): האמת שיש לי כמה
. היו לילות, מגרד לי בגב ועוד כמה מההקלטה של ההופעה האקוסטית. שיר/י השבוע שלכם (לא של מירי): Shadow Of The Day, Sweetness Follows- REM, The Best Of You- Foo Fighters, Here I Am-I Will Always Return- You Can't Take Me- Bryan Adams, כשזה נוגע- אתי אנקרי, שלום חנוך- צרות טובות אקוסטי ומאיה. תמונת/פליקס השבוע: אם כבר יצא לי לראות, ממש אהבתי את התמונה הזאת של מירי
תחנת רדיו/תוכנית/סרט/סדרת השבוע שלכם: מונית הכסף, מרתון שלום חנוך, תמרות עשן, בנות גילמור, טינופת, אבודים, משחקי ילדים
. ציטוט/י השבוע: "A flame that still burns." איזה יום היה הכי מוצלח? דבר אחד שהעלה לכם את מפלס המצב רוח: יום ראשון! באופן כללי כל השבוע היה ממש כיף. משהו שהוריד לכם את מפלס המצב רוח השבוע: המערכת הצבאית ואולי המתכונת. משהו שאתם מצפים לו בשבוע הבא: לעבור את המתכונת והבגרות כמו שצריך, שיחזרו אליי מהעבודה. האם פגשתם את מירי השבוע? האם היה- א.מהמם ב.קסום ג.מרגש ד.כל הנ"ל הסבירו, פרטו ונמקו: איזה נקודה כואבת אחרי ה1.1 O: סכמו את השבוע שלכם במילה אחת: מפתיע. שאלת בונוס: האם אתם אוהבים שמצלמים אתכם מלמטה? אני גבוהה מספיק, תודה.

למעלה