על טבעי2 פרק 17

darklighter

New member
קודם כל טוב שניצלת את המחשב../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ואני מסכימה עם הדעה של דנדושית וגיאה....למרות שלדעתי מדיסון רחוקה מלהיות מכוערת...

LoveYourHate

New member
תגידי לאן את נעלמת לי?

למה אני לא רואה אותך יותר בפורום של 30?! יש הרבה תוכניות שם עכשיו יש יום קידום ב11 .. תקראי ותבואי !

darklighter

New member
אני קוראת שם אבל לא תמיד כותבת../images/Emo190.gif

אני איכנס יותר מאוחר או מחר כי עכשיו אני צריכה ללכת...

Adi Levy

New member
איזה סוף מצמרר!!

הייתה לי כזו צמרמורת בסוף אחלה פרק! תמיד כיף לראות שוב

A m e l y

New member
פרק חמוד,לא יותר

אהבתי שזה עוסק באנשי זאב אבל מה-שמה הרסה לדעתי,לא יכלו למצוא שחקנית חמודה? נו טוב,לפחות ראינו את סאמי המסוקס...איזה שרירי בטן!!!
מי היה מאמין שמתחת לכל הקפוצ'ונים והמעילים שהוא שם מסתתר גבר כזה,יש לחברה שלו כזה מזל....

redsnowhite

New member
וואו!../images/Emo99.gif סאמי../images/Emo99.gif פרק יפה!!!../images/Emo28.gif

ממש נהנתי מהפרק הזה
אומנם ראיתי רק 10 דקות אחרי שהוא התחיל אבל עדיין, היה פרק יפה, מרגש, מצמרר ומותח
ראיתי שהרבה מכם לא אהבו את המראה של מדיסון ולא ממש הבנתי איך.. היא כ"כ יפה! גם עד הפרק הזה ששמו את הקלוזאפים על סאמי אף פעם לא שמתי
כמה שהוא יפיוף
נורא אהבתי לראות את המבטים והתגובות הלחוצות שלו והמתרגשות ממדיסון כמו שרעות אמרה, גם אני לא אהבתי את הקטע שכל פעם מזכירים את זה שסאם הוא כביכול רשע וכו'
שיתנו קצת מנוחה עם העניין.. חרשו על זה מכל צד בפרק אבל היה מצב מנוגד מצד דין
סאם ביקש מדין שיבטיח לו שברגע שהוא לא יוכל לעצור אותו יותר ואת הרשע שלו, שיהרוג אותו ודין לא הסכים להבטים לו את זה והפרק דין ניסה כמה שיותר לגרום לסאם להבין שאי אפשר לעצור אותה וצריך להרוג אותה כדי להציל אחרים.. יש פה ניגוד מחשבות מצד דין, ברגע שאותה בחורה לא ממש חשובה לו אז זה בסדר להרוג אותה אבל כשזה אח שלו זה לא בסדר
מה שכן, בסוף הפרק, הדמעה של דין כ"כ עשתה את זה
זה היה כ"כ במקום לטעמי, הוסיף כ"כ הרבה לסוף הפרק עוד מאז שסאם הבין שהוא צריך להרוג את מדיסון היה לי צמרור, הוא נראה כ"כ כאוב ועצוב אבל ברגע שראו את הדמעה של דין וראו אותו קצת קופץ כשנשמעה הירייה.. זה עוד יותר צמרר. ממש אהבתי את הפרק

Dandushit 24

New member
צודקת../images/Emo45.gif הדמעה והירייה מצמרר

זה נתן ממש אשליה שהוא באמת ירה בה
אגב המדיסון הזאת גם שיחקה בסמולוויל עונה 3 בתור אישתו של לקס.. סתם טריוויה

liora257

New member
כן אני זוכרת אותה מסמולוויל

ולדעתי היא יפה..אפילו יותר בסמולוויל אני עדיין זוכרת את הפרק..ואת הסוף המרגש כשדין הזיל דמעה ואיי עשיתם לי חשק לראות את הפרק . אני אראה אותו עוד מעט

KNS

New member
וואי זה היה פרק מעולה!

אפילו בפעם השניה כשרואים אותו! סאם שיחק מעולה בסצינה בסוף! איך שהוא בכה =\ כל כך מרגש. ואיזה גב שרירי יש לו! וגם החלק הקדמי! גררר אחלה סצינה! ומדיסון...נו כאן לפחות אהבתי אותה [בניגוד למגרש ביתי שהיא קצת הייתה...וול...], מסכנה שהיא עכשיו צריכה למות רק כי נשכו אותה :( ו..ו..נו דין, כרגיל, מדהים! אחלה פרק זהו P:

Dandushit 24

New member
צודקת../images/Emo45.gif

זה קצת מאוס שכל פעם מקשרים את זה לסאמי הולך להיות רשע... אבל באמת היה עצוב שסאמי ודין בכו
אנחנו לא רגילות

למעלה