תמונת השבוע

BabyShambles

New member
../images/Emo45.gif תהרגו אותי אבל הם כאלה גזעיים../images/Emo11.gif

אני לא מאמינה שלא הצבעתי לפלסיבו
טוב שלא שמעתי אותם יובלים;; מישהו יודע מה איתם?

Rose131

New member
וואי לגמרי.

הקודמת הייתה מפוספסת כי הייתי די על סף עילפון בחצי ממנה

GD ROCKS

New member
חחח וואי נכון

אני בכלל יצאתי באמצע ההופעה החוצה (והייתי כאילו בשורה רביעית או חמישית) פשוט לא יכלתי לנשום שם. וכלכך הייתי צריכה מים. אומגאד, זה היה כזה סיוט X_o

GD ROCKS

New member
את יודעת..אני עדיין לא מבינה איך שרדת שם

הופעה שלמה

אחרי כמה שירים כולם נרגעו..../images/Emo223.gif

והגעתי אפילו יותר קדימה חוץ מזה שבשביל לראות את ברנדון בגופייה עושים הכול כדי לשרוד...XD

GD ROCKS

New member
חח בכל זאת

אני ממש כמעט התעלפתי שם. גם אם זה היה לאיודעת.. ג'סי עם תחתונים לא הייתי מצליחה לשרוד. זה היה כזה סיוט. סס' איזה ברברים כולם היו שם

נראה לי יותר גרוע../images/Emo223.gif

באוו זה גם היה במקום פתוח וגם היו לי שני בקבוקי מים בתיק [שהתחסלו תוך 15 שעה]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחח

מהזה.. באוו שהגעתי סוףסוף לשורה שנייה כבר הרגשתי כאילו אני מתעלפת! אבל העבירו לי כוסות מים מקדימה אז נרגעתי קצת חחחחחח

lestatgirl

New member
רק אני מפחדת לשתות בהופעות שאני לא אצטרך

לשירותים? בכל מקרה בכל הופעה שאני הולכת אליה אני שורה ראשונה אז אני תמיד מעבירה לאלה שמאחורה.. ואגב, כל הופעה זה תלוי במעריצים של הלהקה אם זה יהיה קשה או לא.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח לי היה פיפי באוונסנס XD

מההתחלה שנעמדנו בתור ולא רציתי ללכת לשרותים ;; אבל מצד שני.. עדיף להשתין במכנסיים מאשר להתעלף

Rose131

New member
לגמרי. בהתחלה הייתי איפה שספיר ואת הייתן,

ואז איזה 5 דקותלפני שהם עולים התחלתי לצאת החוצה. לא לגמרי מההאנגר אלא מההמון ה.. וול. זועם

Incubus Creep

New member
נכון..

אני הייתי שורה שניה/שלישית ופשוט סבלתי כל כך ומתישהו פתאום כמה אנשים התחילו לדחוף והרגשתי שאני לא יכולה להחזיק יותר מעמד וממש כמעט איבדתי את ההכרה. צרחתי לאנשים שיוציאו אותי משם והכל הסתובבS: ואז הוציאו אותי ושתיתי בקבוק מים תוך שניה ואז חזרתי לעצמי וחזרתי פנימה אבל אז הייתי די מאחורה. אבל דווקא שם היה הכי כיף והייתי שם עם מישהי שגם כמעט התעלפה וסתם רקדנו וצרחנו והתלהבנו
פעם הבאה אני שורה ראשונה או איפה שהוא בצד כי כל השורות האמצעיות זאת התאבדות.. בעיקר לאנשים נמוכים. (כולם שם היו ממש גבוהים
)

חחח רק בגלל זה טוב להיות גבוהים../images/Emo223.gif

למרות שעדיין אני מרגישה נמוכה כי משומה כל הגבוהים מגיעים להתחלה

למעלה