טוב, אז ככה:

vegetable man

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo137.gifטוב, אז ככה:

קודם כל, אני שמח לראות את ההתעוררות (המדהימה) שהפורום שלנו ממשיך לחוות כל רגע (למשל השרשור הכרות - שהפך לשרשורפלצת אימתני שרק ממשיך להתעצם
). ולענייננו: לרגל סופה של השנה האזרחית חשבתי שכל אחד (או לפחות מי שרוצה) יספר לנו על אלבום/מים מיוחד/ים שיצא השנה, ואפילו ישקיע ויגרום לחלק מאיתנו לרצות לשמוע אותו גם. כמו כן, כל אחד מכם נדרש לבחור: את השיר היפה של השנה, ואת השיר שהכי עלה לו על העצבים השנה

לא נעים לומר...

אני לא חושב שקניתי שום אלבום שיצא ב-2005.... כלומר, קניתי דיסקים...פשוט לא חדשים. שזה מוביל אותי לנושא הבא: רוב השירים שיצאו השנה הצליחו בצורה כזו או אחרת לעלות לי על העצבים..אני חושב שכרגע don't you wish your girlfriend was hot like me מוביל בעצבים. אגב, יצאו אלבומים טובים השנה...פשוט לא הגעתי לקנות אותם (פול מקרטני, אלבו, כריסטופר אוריילי וכ"ו).

חרטושה

New member
טוב, יש. בערך.

האמת היא ש- 2005 זה כזה מזמן במונחים מוסיקליים. חוץ מזה אני תמיד באחור אופנתי. לכן חשבתי לעצמי שאולי אני אענה בהתאם לקלנדר חרטושה שנמצא אי שם בין 1969 ל- 2006 (בשנות חרטושה כמובן). השנה גיליתי המון להקות וזמרים, שהם בטח ובטח לא חדשים לעולם אבל היו ממש חדשים בשבילי. כי זו באמת הייתה שנה מלאת תגליות מבחינה מוזיקלית בעבורי, השנה הכי משובחת ומדהימה מבחינת מוזיקה, שנה שהתעלתה מהבחינה הזו על פני כל שנה אחרת שאני יכולה לזכור. את השנה המוזיקלית שלו עשו המון המון להקות ואנשים, אבל את עיקר תשומת הלב משכו "התגליות". כלומר דברים חדשים ששקעתי בהם לחלוטין ושאני לא מבינה איך חייתי בלעדיהם כל כך הרבה זמן. (בקצרה נורא, כי חבל"ז): אינטרפול, פרנץ פרדיננד, ג'ון מרטין, רוי ביוקנן, גונג, murder city devils, רורי גאלגר, black sabbath, collective soul, godsmack, monster magnet, באפי המחזמר (על דיסק), פינק פלויד ורדיוהד גם. את השנה שלי כמעט ולא הרסו, בעיקר תודות לזה שהפסקתי לשמוע רדיו ולראות ערוץ 2 לחלוטין, ואם כבר, שני הדברים שעולים לי על העצבים הם גלגל"צ וערוץ 2.

Latisia

New member
אני מסכימה איתך....

גם בשבילי זו היתה שנה של הרבה תגליות, למשל השנה התחלתי גיליתי את מיוז ואת הפיקסיז וגם התחלתי לשמוע את הרדיוהד למרות שהכרתי אותם לפני זה. אממ אני חושבת שהדיסק הטוב שיצא השנה הוא של שי נובלמן ושל systen of a down ןגם של קולדפליי החדש לא רע בכלל! גם אותי גלגל"צ די עיצבנו הם משמעים את אותם שירים כול הזמן והם מתעלמים מכול מיני להקות חדשות וכזה ולחשוב וזו התחנה בין הנורמליות שיש בישראל! חוץ מזה חזרתי לפורום1 אתם בכלל זוכרים אותי?! לא יכולתי לכתוב בשבועות האחרונים כי בדיוק הגרתי לקנדה טורונטו. מעכשו סוף סוף יש לי מחשב ואינטרנט ןזהו P:

חרטושה

New member
איזה כיף לך.

בטורונטו חורף זה חורף
כמו שצריך. אני חושבת שהנקודה הובהרה. אני בטח האדם המיליון ואחד שאומר את זה, אבל יש משהו בקולדפליי שממש, אבל *ממש* מזכיר את רדיוהד.

Latisia

New member
כריס מרטין הוא סולן לא רע....

קולדפליי היא להקה נחמדה מאוד! 2 האלבומים הראשונים שלהם ממש מעולים, האחרון טוב אבל לדעתי הוא לא ממש משתווה לקודמים P:

חרטושה

New member
אני חושבת

שקולדפליי הודו שהם הושפעו מרדיוהד, אבל אל תתפסו אותי במילה, אני לא ממש מומחית בנושא. אני חושבת שלשתי הלהקות יש צליל דומה. הנה ,אפילו התנ"ך של המוזיקה מסווג את זה כך.

michael meiri

New member
ברור

אם תכנסו לAT EASE (האתר הזה של רדיוהד) כל הזמן יש שם כתבות על כריס מרטין שהוא אומר שהוא מעריץ של רדיוהד ושהוא כל הזמן מתבכיין שרדיוהד (תום יורק) לא ממש שמים עליו, או כמו שהוא אמר פעם: אנחנו כמו כלבים שמייללים ליד רגליהם

Mode Designer

New member
ברור שהם מושפעים

עם או בלי הודאה, אבל עדיין יש להם סגנון מובחן משלהם. הסולן שלהם מוכשר מאוד. מה לעשות, מרגשים בעוצמות של רדיוהד הם לא, לפחות עבורי, אבל בהחלט להקה שווה חרישה.

Mode Designer

New member
איזה פורום טרנס-אטלנטי!!

בהצלחה במקום החדש. בכלל, שמתי לב שאנחנו פורום חובק עולם. אני בניו יורק ו - innocent bystander אם אני זוכרת במרילנד (?), ואולי יש עוד.. הפורום הוא אחד הדברים שמחברים אותי לארץ וגורמים לי להעריך אותה, מה שלא תמיד המצב כשאני בישראל, "מתפוצצת" מפיגועים ועובדת פי 5 יותר קשה בשביל שקל וחצי.. לא יודעת מה איתכן, אני מאוד מתגעגעת לארץ :(...

אני פה לא הרבה זמן (שנה)

אבל לא ממש מתגעגעת. אגב, יש מצב שאני בניו-יורק בפברואר להופעה של (איך לא
) סיגור רוס, מפגשון
? מה שכן, באמת טוב לקרוא בפורום ולראות שעוד יש תקווה..

The Mars Volta - Frances the Mute

האלבום השני של הלהקה שיצא השנה. אלבום טוב ללהקה מצוינת, למרות שהוא פחות נצחי מDeloused at the comatorium.

midnite vulture

New member
האלבום הטוב..

והמקורי של השנה, לדעתי, הוא אילונויז של סופיאן סטיבנס. וזה בפער גדול מהשאר. השאר זה הניו פורנוגרפרז החדש, סמוג, דוונדרה בנהרט, אנימל קולקטיב, פרנץ פרדיננד וגם פול מקרטני הוציא אלבום טוב, אבל אף אחד מהם לא מקורי מרגש וטוטאלי כמו אילינויז. שיר השנה שלי הוא got feeling של devo שיצא בפסקול של עמוק במים, ומתנגן אצלי כבר חצי שנה בלופ אינסופי. מומלץ.

למעלה