טוב, אז ככה:

milkofamnesia

New member
השנה התחלתי לשמוע יותר מוזיקה ממה..

ששמעתי בעבר. השנה גיליתי את האלבומים של רדיוהד(למרות שלא הוציאו אלבום השנה), בלוק פארטי, קייזר צ'יפס ועוד מלא אלבומים ישנים ששמעתי לראשונה אלבום השנה שלי הוא סיילנט אלארם של בלוק פארטי כי אני יכול לשמוע אותו בכל מצב רוח:p ושיר השנה הוא בנקט מהאלבום עצמו המעצבנים של השנה הם הפיפטי סנטס והבריטניות למיניהם/ן

NIN- With Teeth

זהו האלבום היחיד ששמעתי השנה שיצא ב2005, אני חושב. איך? פחות טוב מהחומר הישן שלהם- טרנט רזנור לא במיטבו. מה כן? אחרי הכל- הוא עדיין טוב. אין לי כח לפרט יותר מזה, עמכם הסליחה. וחוץ מזה, אולי נתחיל לכתוב את השירים שאנחנו שומעים בזמן כתיבת ההודעה בסוף של כל הודעה (Now Playing- כמו שנהוג בהרבה פורומים). NP- Faith No More- Falling To Pieces.

avki

New member
../images/Emo45.gif אני בעד!

וסתם בשביל הקטע...
- Pink Floyd - Meddle

avki

New member
מיין!

האלבומים שלי של השנה: Coldplay - X&Y - במילה אחת - אכזבה. משני אלבומים אדירים של קולדפליי, והבטחת 'הדארק סייד של קולדפליי' ציפיתי להרבה יותר. חוצמזה, אלבום טוב מאד, ממשיך בכבוד את האווירה הקולדפליית (הם כן מושפעים מרדיוהד!!!!) הטיפוסית עם הברקות מדהימות (Low, Talk, Fix You). אז אמנם החלש מבין השלושה, אבל בהחלט עומד בכבוד בפני עצמו. וחוצמזה עם השוק הדל והמגעיל להחריד של רוק המיינסטרים של היום, צריכים לדעת להסתפק במועט. Paul McCartney - Chaos And Creation In The Backyard - אלבום סולו נפלא של מקרטני, לטעמי הטוב ביותר שלו מאז Band On The Run עם The Wings. עם המון רוקנרול מקפיץ מלהיב והדוק, מפיק משובח (מי הראשון שקופץ וצועק:"היי! זה המפיק של-XXXX"
), יצא לנו את אחד האלבומים הכי רוקנרולים וטובים שיצאו השנה (לא שמעתי את של רולינק סטונס ולא את של ניל יאנג). Green Day - American Idiot - זה רוק מתקדם? זה אופרת פאנק? זה ביקורת חברתית?! לא! זה הדיסק החדש והמקורי (לא בהפקה, אל תגזימו זה פאנק אחרי הכל) של גרין דיי - אלבום שמחדש את הז'אנר, מגיע לרמות הרבה יותר גבוהות מהמתחירים ומצליח להגיע אצלי למקום שלישי ברשימת האהובים של גרין דיי. אלבום מעולה בכלל, ובטח בסצינת הפּאנק. System Of A Down - Mezmerize/Hypnotisre - יותר מופרע, פחות רועש (הכל יחסי
), פחות דיסטורשין, יותר חולני, יותר ארמני, ומאד סיסטמי. האלבום החדש של סיסטם אוף איי דאון הוא אלבום שעומד בגאווה ליד אחיו הגדולים. אלבום סיסטמי נפלא וסוחף, שמשאיר אותך עם רצון חזק לשים אותו שוב בריפליי אין סופי במערכת ברגע שהוא נגמר. המממ... יכול להיות ששכחתי איזה משהו... חוצמזה לא שנה מוצלחת במיוחד לרוק. בינונית כזאת - כמה אלבומים גדולים, כמה גדולי דור חוזרים לאלבומי אולפן ועוד כמה הברקות, אבל שומדבר חדשני או איכותי או סוחף כמו פעם. נחכה לשנה הבאה. אה, ולגבי מוזיקה שלא סבלתי - כמו חרטושה מעליי, אני לא שומע גלגל"צ ולא רואה ערוץ 2, אז פשוט לא יוצא לי לשמוע שירים שמעצבנים אותי.

הגרין דיי החדש על הפנים.

אכזבת-החצי-עשור שלי עד עכשיו. האמת היא שלא שמעתי אף אלבום שלהם (חוץ מאמריקן אידיוט) שיצא אחרי Warning- ולדעתי הם היו צריכים לפרוש בשיא. יש לי סנטימניטים אליהם, בכל זאת. זאת הייתה להקה מאוד אהובה לפני כמה שנים.

Latisia

New member
אממ

אמריקן אדיוט הוא אלבום לא רע אבל לא יודעת גרין דיי לא כאלה מיוחדים הוא כמו האלבום שלהם. אבל דווקא את האלבום הזה האהבתי יותר מאחרים כי לדעתי הם היו יותר פאנק ובאלבום האחרון הוא יותר רוק ולכן יותר התחברתי P: אבל כבר דיי לא בשיא שלה...

tuvalg

New member
תשמע את האלבום

Nimrod שלהם, האלבום הטוב ביותר שיצא להם

avki

New member
../images/Emo45.gif ברור! נימרודל הכי טוב!../images/Emo140.gif

whatever4

New member
מה?!

החדש של גרין דיי על הפנים?! על מה אתה מדבר? אולי אתה אומר את זה רק בגלל שהשמיעו אותו מיליון פעם ברדיו וטחנו לו את הצורה בגלגל"צ ואמ.טי.וי והם זכו בכל פרס אפשרי, אבל אם תשים את כל זה בצד (לא שצריך לשים את כל זה בצד, אבל בכל זאת...)-האלבום שלהם מצויין. אלבום שכל שיר בו הוא להיט פוטנציאלי ואני לא חושבת שיש משהו רע בזה. "בולובר אוף ברוקן דרימס" הוא אחד משירי השנה שלי.

גרין דיי

לא יודע... היא אולי להקה ששמעתי הממ בגיל הרבה יותר צעיר. היום אני פשוט קולט שיש עוד אלף להקות שעושות בדיוק את אותה המוזיקה, אותם המילים. הם פשוט לא מיוחדים. אבל זה כבר עניין של טעם אישי:)

avki

New member
והנקודה שלי היא שבאלבום החדש

יש קצת מקוריות, שהייתי חסרה מאד בפאנק-רוק המיינסטרימי.

kittycatbone

New member
דווקא, יכול להיות

שהם לא מיוחדים, בגלל שיש כל כך הרבה להקות שכבר כמוהם, אבל בסה"כ אני חושבת שאפשר להגדיר אותם כה"חלוצים", או שהגזמתי, והם פשוט מהראשונים שבסגנון הזה. בגלל זה הם מיוחדים, וגם טובים
אגב, למרות שאני לא ממש מכירה את גרין דיי, וממש ממש טוב את האלבומים הישנים שלהם או את אמריקן אידיוט... אבל ממה שאני מכירה גם אני יותר אוהבת את הסגנון ה"ישן" יותר שלהם...

oasisssss

New member
קצת עצוב אם אתה מחשיב את האלבום

האחרון של גרין דיי כחלק מסצנת הפאנק העולמית היום.

חרטושה

New member
ככה זה,

אין מה לעשות, בחיים צריך להתפשר. כמעט אין היום סגנון מוזיקלי שנשאר "נקי" ונצמד לכל ההגדרות שמאפיינות אותו בדבקות דתית. גם הרוק הוא כבר לא סתם רוק היום, אלא משלב אלמנטים של פופ, בלוז, ג'אז ואפילו מוסיקה קלאסית, כך גם הפאנק והפוסט פאנק שמשלב אלמנטים של מוזיקת פופ, ודברים אחרים שלא אנקוב בשמם פן יסקלו אותי. אז נכון שזה כאילו סותר את המטרה המקורית של הפאנק, אבל אם אנחנו זקנים מספיק אנחנו מבינים שהפאנק המקורי התמוסס והפסיק להתקיים בעצם, בדיוק בגלל שהוא היה "מורד בלי מטרה", כלומר: א. היה חשוב ללהקות הפאנק להתנהג רע יותר מאשר להעביר מסר (שאו אוף) ב. לאף אחד לא היה איכפת בסופו של דבר מה הוא רוצה ולמה. יכול להיות שדווקא פנייה למיין סטרים משיגה את המטרה הרבה יותר טוב. אני דווקא החזקתי מהמילים של Holiday . זה יפה יחסית ללהקה מיינסטרימית.

oasisssss

New member
אין למה להיכנס לדיון פילוסופי על

התפתחות הפאנק, ואלי הוא מת אבל אולי לא, אלו 2 דעות שונות. מה שכן (וזה גם למי שמתחתי הגיב) כמו שאמרת, זה אלבום שהוא אולי שייך ללהת פופאנק ומושפע מהפאנק ומנסה להעביר מסרים וכל זה אבל גרין דיי באלבום הזה התרחקו מהפאנק וחוץ מבאמת הולדיי או עוד שיר אין שם שירים שהם כ"כ מוצלחים ובכללי, הם ניסו להתרחק מהפאנק כאן ולשנות ולפתוח את עצמם לקהל רחב יותר, אולי אופרת פאנק יותר נכון לקרוא לזה, או אופרת רוק, או סתם אלבום פופ-רוק. אבל בינו לבין "פאנק" יש מרחק דיי גדול הייתי אומרת ובינו לבין -סצנת- הפאנק בכלל

למעלה