שרשוריטוש בדיליי

ייסאן

New member
שתיי תמונות לריטוש ועיצוב!../images/Emo23.gif

שתי תמונות בעלות פוטנציאל לדעתי, יצאו נחמד מאוד!אני מאוד רוצה בהן, לשים אותן בדף הפרופיל שלי באתר של העבודה שבה אני עובדת. אם אפשר בבקשה להוציא את התיק מתמונה א',ריטוש מגזיני/ריטוש עדין המרת צבע לשחור לבן/מסגרות/כל עיצוב נאה אחר לשתיהן... בבקשה בלי להגזים באיפור, במיוחד לא באודמים...(יש סיבה שאיני שמה אודם, זה נראה עלי מזעזע...) המון המון תודה- זה ממש יעזור לי ואתם כל כך טובים בזה... אליסה.

ייסאן

New member
תמונה ב(יותר יפה לדעתי... יותר פונטנציאלית)

יש לי מבט חלומי כאן... אני חושבת... מחכה לראות את יצירותיכם/ן ^_^ תודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדה ונשיקות, אליס.

PurpleJud

New member
לוליטה מקסימה!

האמת היא שלא היה פה יותר מידי מה לרטש..
מה שכן, אני ממליצה לך לפעם הבאה- לשרשר את זה לשרשור ריטוש~ טוב זה מה שעשיתי בנתיים, בטח אמשיך עוד אח"כ..:p

Galaxy Girl

New member
אני יכולה להצטרף לשרשור שלך? ../images/Emo9.gif

אשמח אם תשפצו את התמונה הבאה, בייחוד אותי, השמאלית
אני יותר בכיוון של מראה טבעי, אבל אתם יכולים גם להתפרע.

Galaxy Girl

New member
מקווה שיקפוץ! ../images/Emo105.gif

אשמח אם תשפצו את התמונה הבאה, בייחוד אותי, השמאלית
אני יותר בכיוון של מראה טבעי, אבל אתם יכולים גם להתפרע

lost green eyes

New member
היי צהרים טובים :) מס' תמונות לריטוש בבקשה

ריטוש טבעי ועדין ככל האפשר בבקשה סידור קל של הגבות (אני מאריכה כרגע בגלל זה הן ניראות ככה) הדגשה והבהרה של העיניים ( לא חובה.. אלא אם כן זה יראה טיבעי) תודה מראש! לינור.

lost green eyes

New member
עוד אחת..

אני מודעת לעבודה שהתמונות דומות מאוד.. כמעט זהות. אך אני צריכה את שתיהן...

just טלוש

New member
למה שנרד עליך?

גם אם את חדשה וגם אם את ותיקה,איזו סיבה יש לנו "לרדת" עליך. אנחנו יכולים רק לתת ביקורות והערות בונות[בונו!!
],זה הכל. אצלנו בפורום לא מקובל לזלזל בעבודות אחרים

lost green eyes

New member
אוי סורי יקירה

צודקת. יש אפשרות איכשהו להעביר את ההודעות שלי לשירשור הנכון..? זה לא יקרה שוב. טעות שלי

j u l i a 1 3

New member
אם בא לכם

תעשו איזה עיצוב מגניב לתמונה המצורפת... אני יודעת שהיא מטושטת מאוד אבל לא נראה לי שהאיכות כל כך חשובה בשביל עיצוב שהוא לא ריטוש... חוץ מזה כשמקטינים אותה לא רואים את הטישטוש אז זה בסדר.... תשתגעו =]

crazyilana

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מישהו בבקשה יכול לרטש תמונה של אמא שלי? לעשות את השיניים יותר לבנות.... לרטש כפי הנראה לעינכם תודה רבה

למעלה