אולי לא מתאים שאני אכתוב

ליברה*

New member
../images/Emo14.gif אולי לא מתאים שאני אכתוב

את זה כאן אבל איכשהו לא הרגשתי עוד שייכת ל"הריוניות" ופה אני מרגישה הכי נוח להתחלק בכאב הלב שלי... לעובר שלי אין דופק (שבוע 7) ומה שנובע מכך הוא שיש סיכוי גדול שאני עוד מעט חוזרת אליכן כשרחמי ריק, (שוב...). מחר בדיקת אולטרסאונד נוספת שתקבע את גורלו של הקטן... נמאס לי... לא יודעת אפילו אם טוב לי או לא לספר את זה. מנסה לכתוב מתוך נסיון להקל על עצמי...

אולה *

New member
ליברה יקרה!

עדיין יש סיכוי טוב! אצלי ראו דופק רק בשבוע 8. אל תתיאשי!
אולה

אולה *

New member
ורציתי להוסיף:

תבקשי מרופא לבצע מחר US, כי יש סיכוי שהטכנאית לא מספיק מיומנת. מחזיקה לך אצבעות.
אולה

ליברה*

New member
תודה לכולן על כל העידוד ../images/Emo25.gif

כמו תמיד אני מוצאת פה המון תמיכה וחום. וזה מרגש ונעים.

ליברה יקרה ../images/Emo24.gif

אני מקווה שהבדיקה מחר תשנה את התמונה. עברתי את הכאב הזה רק לפני כמה חודשים בשבוע 10. אני כל כך מבינה אותך. שולחת חיבוק, וגם מזמינה אותך ליצור קשר אם את רוצה ב [email protected] זוהרה

נועם@בת

New member
אוי ליברה ../images/Emo14.gif ../images/Emo14.gif

אולי מחר יראו משהו שונה באולטרסאונד, כבר היו דברים מעולם. לא מתאים שתכתבי- לא בגלל המקום חלילה, אלא בגלל שבאמת לא מתאים לתוכניות שלך. הרי היה הרבה יותר מתאים שתכתבי- ראיתי דופק, ראיתי שק. היה מתאים שתהיי שייכת לפורום הריון תשעה חודשים מלאים
מחבקת חזק
ומקווה שזה לא סוף פסוק. יודעת שאלו משאלות לב, והמציאות מתנהלת לפי החוקים שלה. אבל אני כל כך רוצה שמציאות תשתנה פעם לטובתך באופן מוחלט ולא זמני.
נועם

טביקאט

New member
ליברה

אל תרימי עוד ידיים, זה עוד לא הסוף ויש תקווה. דברי איתו,אולי מחר יסכים להשמיע את קולו... מתפללת בשבילך טביקאט

oritgz

New member
אין הרבה לאמר במצב ../images/Emo20.gif

כזה, אני רק מקווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר. תהיי אופטימית.

רוני@30

New member
ליברה - מתפללת ומקווה בשבילך

אני מקווה שתשמעי דופק וחדשות טובות ושהכל יהיה בסדר. רוני

נוג

New member
לליברה ../images/Emo24.gif

הי, אני מחזיקה לך אצבעות, שהכול יסתדר, ומחר באולטרסונד עוד תראי לב קטן פועם, אני משתדלת לחשוב חיובי.
נוג

מרב.

New member
אוי ליברה...

הלוואי וטעות בידה של הטכנאית הלוואי והדופק מתבושש ועוד יגיע הלוואי ולא תחזרי אלינו לעולם. כל כך רוצה שהכל יהיה בסדר בשבילך- מחזיקה אצבעות שהדופק ימצא.. מרב

מיכל ק-ש

New member
הלוואי הלוואי הלוואי שהכל יסתדר.

עוד יש תקווה!!!
מחזיקה לך אצבעות, שולחת נשיקות ומאחלת המון המון מזל והצלחה.
חמסה|
מיכל

../images/Emo10.gif מצטערת....

קודם כל תמיד מתאים שתיכתבי כאן. את שייכת אלינו כי גם בתור הריונית, היית ותישארי חברתנו לפורום. תמיד נישמח בשימחתך וניכאב את כאבך.... אני מפחדת לומר שאולי ואולי, אבל באמת כפי שאולה אומרת: אולי... יש עוד אולי סיכוי. והלוואי שכן. מחזיקה עבורך המון אצבעות. סאני.

ligo

New member
ליברה היקרה

כולי תקווה שמחר תספרי לנו שהכל בסדר, ושהלב הקטן של העובר שברחמך פועם, וכולנו ננשום לרווחה. ואת מוזמנת לכתוב כאן תמיד, כי כאן הכל התחיל, אבל רק בתור אורחת. בבקשה בבקשה אם יש מישהו שם למעלה, שיעשה שיהיה דופק

ליברה ../images/Emo24.gif

הרי אנחנו כאן בשביל לחלוק את השמחה וגם את הכאב. יש לנו כתף רחבה ומספיק מקום לכולם. מתפללת יחד איתך שיעבור רוע הגזירה והכל יתברר כטעות ושנוכל להעביר אותך לפורום הריון, לתשעה חודשים מלאים.
מרב

עידית ד

New member
../images/Emo10.gif מחזיקה אצבעות עבורך

וגם אני חושבת שכדאי לחכות עד השבוע ה-8 כי היו הרבה סיפורים כאלו שהסתיימו בילדים מדהימים בהצלחה אנחנו איתך עידית

עמית@

New member
ליברה ../images/Emo14.gif הלוואי ויתברר אחרת

שמעתי על הרבה בנות שראו דופק רק בשבוע 8, זה עוד לא גמור. מחזיקה אצבעות בשבילכם (את והעוברון)

כל כך מצטערת איתך ../images/Emo7.gif

וכל-כך מקווה שזו סתם טעות טיפשית ושמחר יגלו אותה... הייתי ממש מאושרת בשבילך ואם זה לא זה, אני מחכה להיות מאושרת בשבילך שוב מהר .

טלי2

New member
כל כך מקווה בשבילך ../images/Emo24.gif

קודם כל מקווה שכבר הבנת מהתגובות לפניי שודאי שזה מקום מתאים לחלוק בו את רגשותייך, אני באמת כל כך מקווה שהדופק כן יראה, ובינתיים אני רק מחזיקה אצבעות ומקווה איתך לטוב.

למעלה