אולי לא מתאים שאני אכתוב

יפעתי&

New member
אוי ליברה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ועוד ../images/Emo24.gif

כל כך מקווה שהרופא מחר יהיה מיומן ויראו
פועם... הלוואי הלוואי הלוואי

שחר חדש

New member
ליברה היקרה ../images/Emo14.gif

בוודאי שמתאים שתכתבי. איפה, אם לא כאן? כל כך עצוב לשמוע. אין תקווה? זה סופי? מבינה כל כך את ה"נמאס" הזה. האכזבה הזו בלתי נסבלת. בעיקר אחרי כל היסורים שעוברים עד ש... ומבעד לכאב, יש בכל זאת רווח מההריון הזה - את יודעת שאת יכולה. וזה הרבה מאוד. זו ההוכחה הכי הכי טובה שהמדע יכול לספק לך - זה יכול לקרות לך. ואם זה סופי, אז תשקיעי את כל האנרגיה שתצליחי לאסוף בלנסות ולגמור את הסיפור הכי מהר ובריא שאפשר. מחבקת אותך מכאן,
ומקווה שתתנחמי בהריון תקין ובריא. ומהר.

../images/Emo14.gif ליברה המתוקה -

כמה עצוב, כל פעם מחדש, לשמוע דברים כל כך נוראיים. בכל זאת, אני מחזיקה לך אצבעות לאולטראסאונד מחר, אולי יקרה נס ולא ראו דופק מסיבה משונה אחרת... אני כל כך מבינה אותך מבחינת השיתוף - כשנקלטתי והבטא עלתה ועלתה ועלתה פחדתי "נגד עין הרע" לכתוב, אבל ברגע שהיא החלה בצניחה היסטרית כלפי מטה - דבר ראשון רצתי לפה כדי לפרוק... מתוקה - תחזיקו מעמד אם הנורא מכל אכן יקרה. מחבקת אתכם חזק חזק

yaelhul

New member
ליברה ../images/Emo14.gif

כמה קשה להכיל את האושר שבגילוי ההריון ותוך זמן כל כך קצר גם את הכאב והחשש מאובדנו. אני כל כך מקווה שהבייבי שלך פשוט קצת עצלן ושמחר הוא יחליט להפתיע אותך לטובה ויראה שיש לו דופק אמיתי ופועם בעליזות. בכל מקרה - את שייכת ואת חייבת להרגיש פה בנוח כי זה הבית שעזבת זה לא מכבר... והוא עדיין ביתך. מחזיקה לך אצבעות חמודה. תקוותי איתך. יעל

salpter

New member
תהיי אופטימית, דברי אליו ותדאגי

לעדכן את הרופא אותנו במהרה , כי יכול להיות שבאמת יש טעות ולפעמיים נותנים כדורים מסוימים ומופיע כעבור שבוע דופק חשוב לוודא הכל מסביב רמה הורמונלית מצב שליה וכד´ . מחזיקה המון המון אצבעות ואל תתבישי לכתוב לנו ביי דפנה.

ruth11

New member
ליברה יקרה

רציתי לספר לך שלחברה שלי הופיע דופק לעובר בשבוע 9...כן, אני יודעת שזה קצת מאוחר אבל, אני חושבת שאם את יכולה למשוך קצת עד שבוע 8 אולי בכל זאת יופיע דופק. אני מאוד מקוה שהכל יסתדר - בהצלחה רבה

מירה@

New member
ליברה,

מוסיפה את אצבעותיי ותפילותיי. מקווה שהבדיקה תראה דופק חזק ופועם
מירה

שברון ../images/Emo14.gif

לא יודעת איך להקל עליך, רוצה לחבק ולנחם ולהשתתף ולקוות שהכל בסדר למרות הכל.

שירלי.ה.

New member
ליברה

עדיין יש סיכוי לא?! מקווה לשמוע שזה דווקא הסתדר. מחזיקה אצבעות
שירלי.

יפית@

New member
יקירתי אל תמהרי להסיק מסקנות ../images/Emo4.gif

שליליות. יכול להיות שהטכנאית לא מצאה את הדופק, לי לא מצאו עד שבוע 9 דופק וגם אני נלחצתי- אבל תמתיני בסבלנות וכמובן שנתפלל עבורך ונחזיק לך אצבעות ולא נשחרר עד שתצאי בעוד הודעה "יש דופק"
נשיקות חמות

באבו

New member
היי ליברה, משהו חדש??? ../images/Emo33.gif

היי מתוקונת, נו, יש משהו חדש?? הדופק הקטן והחמוד נמצא?? כשקראתי את ההודעות הייתי קצת פאסימית, אבל הנה, יפית כתבה לך שגם אצלה לא מצאו, ואח"כ הוא הופיע... תעדכני?? מתפללות כולן לדופק...
נכון שיהיה בסדר???

למעלה