אני נאלצת לאכזב אותך וויזי

../images/Emo14.gif אני נאלצת לאכזב אותך וויזי

אבל אפילו לחשוב על איזה שעשועון אין ביכולתי. אני עוברת תקופה קשה מאוד בחיי, ועד שלא אפתור את התעלומה המסויימת, לא אוכל לחזור לעצמי... אז , אני מקווה שתמציאו איזה שעשועון חביב ותפסיקו עם המיליטנטיות והתבוסתנות , עם השנאה והוויכוחים הווירטואליים... ושיהיה לכם ערב טוב.. ולילה טוב. לילה טוב לוויזי , לגברררר , למרוואן החדש, לעמית, לתינו המעצבן, למייק היקר, למחמד שלא נמצא כרגע... ולכל שאר הנוכחים...
סלימה השיר הרומנטי האחרון שהקדשת לי...

גידעון1

New member
מה הקשר זו הגישה?

אתם מכירים אותי(וירטואלית) לא מהיום. האם ראיתם אותי מקלל אי פעם בפורום?(נו טוב היו 2 מקרים שהתחרפנתי אבל מיד התנצלתי) בינתיים היא זאת שכל הזמן מקללת ואי אפשר בכל לנהל איתה דיאלוג כי על כל שאלה שאני שואל היא רק מקללת

עובדה שגם אני וגם וויז חשבנו שיש קשר...

הקשר הוא שבמצבים האלה אופייני למעוד ולקלל בחזרה (קרה לי כשבאמת הצליחו לעצבן אותי..) - ואהבתי את הגישה שלך.

THE WIZARD 55

New member
יהיה טוב, מחר הכל יסתדר.

ואם בא לך לשתף אותנו בכאב, את מוזמנת. לילה טוב גם לך.

איי איי

אני נאלץ להיפרד ממכם עכשיו (לא ידעתי באיזה שירשור לכתוב את זה אז כתבתי פה) אני הולך לעשות לעצמי מרטון טליווזיה ואני מתחיל מהסרט מומיה 2 מזמן לא ראיתי אותו ומסיים בעבודה ערבית עד אז אני אקפוץ בכמה הודעות אז ביי ביי

ואני הלכתי לרקוד

הורדתי שישה קילו לאחרונה ויש להתמיד על מנת להגיע לפסגת האושר. שיהיה יום עסל לכולם.

../images/Emo131.gifשאלה או כמה שאלות...

1. האם מישהו יודע באיזה אתר אפשר להקשיב / להוריד שירי חתונה פלסטיניים ? 2. האם מישהו יודע על אתר שבו אוכל למצוא במלואם את השירים של הזמר הבא ? זה לא מצחיק... הוא אולי לא דוגמן.. אבל משמעות השירים................. פשוט.. אגדה.

THE WIZARD 55

New member
אחרי שיר כזה מצמידה לעצמי כדור בראש../images/Emo6.gif

כבד השיר הזה.. לכי על משהו קליל...

למעלה