אני נאלצת לאכזב אותך וויזי

פסגת האושררר?????

וסליחה שאני לא מכיר זמרים ששרים שירים עצובים אבל תסבירי לי את הקטע על פסגת האושר ואל תגידי לי שאת לא רוצה להסביר?

פסגת האושר

1. להגיע למשקל נורמלי , אותו החברה לא מקצה מחמת מיאוס 2. להוציא רישיון ולברוח [בהזדמנויות רבות] לצפון הארץ 3. לסיים את התואר הראשון, לעבור לשני .. ולהמשיך כנראה לחיות לבד. כלומר, כרגיל.

אני, אני

בסוף אחסל אותך עם הקטע של לבד מה משקל נורמלי מי אמר שאת שמנה גם את זה את מחליטה אני תמיד אומרים שאני שמן אבל אני לא מרגיש את זה אז החלטתי לעשות דיאטה ירדתי 10 קילו אמרו לי שהשמנתי אז הפסקתי החזרתי את ה10 קילו שלי ועליתי עוד היום למשל עליתי 2 קילו מלפני יומיים וכולם אומרים לי שרזיתי אז יופי אני אמשיך לעלות במשקל, בסוף אחסל אותך עם הקטע של לבד מה משקל נורמלי מי אמר שאת שמנה גם את זה את מחליטה אני תמיד אומרים שאני שמן אבל אני לא מרגיש את זה אז החלטתי לעשות דיאטה ירדתי 10 קילו אמרו לי שהשמנתי אז הפסקתי החזרתי את ה10 קילו שלי ועליתי עוד היום למשל עליתי 2 קילו מלפני יומיים וכולם אומרים לי שרזיתי אז יופי אני אמשיך לעלות במשקל

אני דווקא דיי מקובל בחברה

ודווקא היום עמדתי עם אחד שחשב שאני לא מקובל והופתע לראות את כל הנשיקות שאני מקבל ביום וכל החבר'ה שאומרים שלום והוא שחושב שהוא מקובל עמד איתי שעה וכמעט אפחד לא אמר לו חצי שלום

אהא, אהא

אני כותב משו ענק אחריו אני אדבר איתך על זה אוקיי, אני כותב משו ענק אחריו אני אדבר איתך על זה אוקיי

THE WIZARD 55

New member
תלוי רק מה את חושבת על עצמך.

ממש לא עניין של מקובל או לא. אם את אוהבת את עצמך יאהבו אותך.

זה מה שאני תמיד אומר ../images/Emo6.gif

אישתי שיגעה לי בהתחלה את השכל עם העיסוק שלה בקלוריות ובמשקל...... עד שהוכחתי לה שאף אחד לא שם לב לעליות וירידות במשקל, ברזולוציה של 5 ק"ג בערך... רק אז מתחילים לשים לב - אבל לא תמיד בכיוון הנכון!

למה לא יכול להיות?

אני עד! עכשיו אני מתקרב ל- 80 ק"ג, לפני 3-4 שנים שקלתי 65.. ואנשים חושבים שאולי עליתי 5 ק"ג אבל אני עדיין "בסדר גמור"!

למעלה