בעקבות הצ'אט הנוכחי

Chinita

New member
../images/Emo14.gifבעקבות הצ'אט הנוכחי../images/Emo23.gif

העלו משתתפי הצ'אט שאלות ותהיות לגבי מספר בני הזוג של צ'ינה (במקביל) ולאחר הסבר קליל הם הבינו שכל הדייטים שלי יודעים אחד על השני...
מכירים אחד את השני
... ואני לא מסתירה כלום מאף אחד...
ועכשיו אתם!
האם יצאתם עם מספר בני הזוג בו זמנית?
האם בגדתם בבן זוג רישמי וארוך טווח?
מה הייתם עושים אילו הייתם יודעים שבן זוגכם בוגד בכם?
ועכשיו אני מקווה שתבינו למה צ'ינה רוצה ונשארת סינגלית
(עד החתונה עם אלוף!
)

סלסרו

New member
תשובות

א - לתקופה קצרה עם שלוש, אך אף אחת לא רצינית ב - מעולם לא בגדתי ג - לא קרה (כשבחורה מבסוטית, היא לא בוגדת), אבל אם יקרה, אדון במקרה לגופו (או לגופה..
).

Benkok

New member
שאלה שאלתית....

במסגרת ההנג-אובר הקטלני שבו אני שרוי כרגע החלטתי שיש מצב שאני אמות עד הערב אז החלטתי להוציא את האמת לאור. האם יצאתי עם מספר בנות זוג בו זמנית - בשנה הראשונה שלי כאן היינו יוצאים בערך 4-5 פעמים בשבוע, ובדרך כלל לא חוזרים הביתה לבד. עם הזמן היו ריפיטים...בקיצור, אם השאלה היא "האם יצאתם עם מספר בנות זוג בו זמנית באותו לילה" אז התשובה היא כן...אמנם לעתים רחוקות אבל כן...לפעמים באותו לילה ולפעמים באותו רגע נתון (כשהן היו חברות או אחיות
) מצד שני, לפגוש אותה במועדון, לשתות איתה בקבוק ויסקי ובבוקר לא ממש לזכור איך קוראים לה לא מוגדר אצלי כ"יציאה". דרך אגב - טיפ חשוב למי שבבוקר לא זוכר את השם. לוקחים את הפלאפון וכאילו שומרים את המספר שלה תוך כדי שאלה (רצוי בפנים תמימות) "איך את מאייתת את השם שלך?" האם בגדתם בבת זוג רשמית וארוכת טווח? לא. אני גאה להגיד שמעל שנתיים וחצי (מהיום שפגשתי את מון) נשים אחרות הן כמו נרות שבת - "אלא לראותן בלבד" מה הייתם עושים אילו הייתם יודעים שבת הזוג בוגדת בכם? אולי לא פוליטיקלי קורקט, אבל בהחלט הייתי שובר לה את העצמות ומעיף אותה בבעיטה מהבית. אה, ולא הייתי סולח. וואוו זה יצא ארוך! אין לי כוח לבדוק אז אני מקווה שאין שגיאות כתיב...

galgal0ne

New member
לא הייתי בצ'אט אבל הנה

האם יצאתם עם מספר בני הזוג בו זמנית? *במקרה אחד כשהוסכם שהקשר הוא די חופשי ולא מחייב, זה היה הדדי האם בגדתם בבן זוג רישמי וארוך טווח? לא מה הייתם עושים אילו הייתם יודעים שבן זוגכם בוגד בכם? שאלה טובה.... אני חושבת שפעם אחת הייתי סולחת (אבל אני פולניה אז כמובן שאני אעשה לו חיים קשים)

וואו... איזה שאלות...

טוב, אז אני מניח שהגיע תורי
... אז כן, אני יצאתי עם מספר בחורות בו זמנית, שום דבר לא היה מחייב עם אף אחת מהן, למען האמת הקשרים עם כולן היו רק בהתחלה (זו הייתה מין תקופה שהכרתי המון, ולא ממש הייתי בנוי למחוייבות). מעולם לא בגדתי בשום בת זוג ולא נבגדתי מעולם, כשאני בקשר, אני מרגיש מאד מחויב, ביום שאני אהיה בקשר ולמרות זאת אני "אסתכל" אני אנתק את הקשר הנוכחי לפני שאגיע למצב של לבגוד. ואני מאמין בכנות, לעולם לא החזקתי אף אחת בכח, ואני גם לא אחזיק- אם בת הזוג שלי איתי- יש לזה סיבה, לכן אני מאמין שאם בת הזוג שלי תבגוד בי- כנראה שאני לא מספיק לה- ואני בהחלט עם כל הקושי שבדבר אשלח אותה לדרכה ...

billc

New member
לא יצאתי במקביל עם כמה בחורות

וגם לא בגדתי. אני אוהב בחורות ואני אוהב הרבה מין.. אבל אני אדם ממוקד, תמיד הייתי, וכנראה שתמיד אהיה. מה הייתם עושים אילו הייתם יודעים שבן זוגכם בוגד בכם? זאת לא שאלה שאפשר באמת לשאול... אני מאוד מקווה שאני לא יעשה איזה משהו אידיוטי... בכל מקרה כנראה שאסיים את הקשר.

billc

New member
לא יודע

בגדול אני לוגי ומחושב שלא מתפרק במצבי לחץ יש לי בטחון מספיק גבוה..שאם יהיה לי קשר הבחורה לא תרעה בשדות אחרים.. בנוסף לזה עד היום התחברתי לנשים מאוד ממוקדות ויודעות מה שהן רוצות אני הייתי הבעייתי
אבל איך שאני רואה את זה יש שני אפשרויות מבחינתי לגלות א. נודע לי מצד שלישי..אחרי שאני יאמת את זה ואתן לה להסביר...אני אקבל החלטה לכאן או לכאן. ב. אני מגלה את זה בזמן אמת (תופס אותם על חם) במצב כזה קרוב לוודאי שאני עוזב את המקום ונותן לה לחפש אותי כאשר הלך המחשבות שלי.. הוא להפרד. ציינתי "משהו אדיוטי" כי זה נראה לי דבר טבעי לציין. יש לי אגו מסוים אבל הוא לא בשמיים.. אני יודע שכולנו בעלי פוטנציאל של בגידה (גם כבוגדים וגם כנבגדים) לכן אם אני חי עם האמת הזאת אז הכל יהיה בסדר.

Dublinoa

New member
זה ממש יפה איך אף אחד נכאן לא בוגד

ואף אחד גם לא נבגד
ונשאלת השאלה האם הייתם מודים אחרת על גבי הפורום
בנוסף - נראה כאן שהבחורים שענו היו שולחים את הבחורה הבוגדת הביתה... האם אין נסיבות מקילות? האם יש מצב שמקבלים את העובדה שאנשים עושים טעיות ובכל זאת נשארים כדי לעבוד על הקשר

Chinita

New member
הרי הכל וירטאלי לא?!

חושבת שאף אחד "במודע" לא רוצה לבגוד.. ואם קורה מקרה הוא לא ממש מתוכנן מראש, אבל אולי זה סיפתח לבאות. בנתיים יש לנו גברים אחד אחד

סלסרו

New member
מעולם לא הבנתי את הטענה הזו

כאילו זה קורה מעצמו.. אופסס.. לא התכוונו לשכב ביחד, אבל זה יצא ככה.. במקרה, ככה מעצמו כזה..

Dublinoa

New member
האמת.. יש מידת שיכרות שכנראה

מביאה אנשים בדיוק למצב כזה ... זה קורה כאן די הרבה ואני מניחה שתרבות הפאבים והבינג' דרינקינק בהחלט עוזר. cheers

נכון, אנחנו ה"עם" המובחר...../images/Emo13.gif

האמת? אני מאמין שהייתי מודה אם התשובה הייתה אחרת (בטוח בתוספת של איזה "תירוץ" קטנטן...
) או שפשוט לא הייתי מגיב לשרשור. בקשר לנסיבות המקלות, סביר להניח שלא, בת זוג שלא מרגישה צורך לשתף אותי בבעיה שכנראה ישנה בזוגיות ובמקום זה בוחרת בדרכים אחרות- כנראה שהיא לא בת הזוג הנכונה בשבילי ממילא.

galgal0ne

New member
אני תמיד טענתי

וזה בלי שנאלצתי להעמיד את התאוריה במבחן המציאות... אם לי טוב בקשר ולצד השני היה לא טוב ורצה לבגוד, בהנחה היפוטטית לחלוטין זה לא יגזול מהזמן\ תשומת לב\ מערכת יחסים שלנו, שיהנה. אם אני לא מספיקה לו.... לא יכולה לשנות את זה שוב פעם יש פה הסתייגות כי זו תאוריה גרידא, והמצב שאותו אני מתארת שבו הייתי נאלצת "להתחלק" אבל לא ממש הייתי מוכנה להתפשר, לא נראה לי הגיוני. נעה- לא אמרתי שלא נבגדתי, ואם כן, אתקן את עצמי... לא ידוע לי על שנבגדתי

saritoosh22

New member
אז מה עדיף?

לחיות בקשר שיקרי כל השנים? לחיות עם אדם שלא כן איתך? לוותר על מערכת יחסים טובה בגלל שיש קשר בן 5 ל 7 שנים? אני מכירה אנשים שקמו ועזבו אחרי 15 ו 10 שנים בגלל שהבינו שלא טוב להם יותר. בן אדם חי פעם אחת, רצוי שיחיה אותה טוב. ולנושא שצ'יניטה העלתה, אני אישית, בן אדם טוטאלי. אם אני במערכת יחסים, אני נותנת את כולי, אין אצלי מערכות יחסים כפולות ובגידה לא נמצאת בליקסיקון שלי. כן נבגדתי בעבר ולכן, היום אלו נישואיי השניים.

Dublinoa

New member
אני לא יודעת מה עדיף

וללא ספק אני בעד לקום וללכת כשלא טוב... אבל אני לא בטוחה בכלל שזה משהו שעושים ככה ברגע. לפעמים שווה להשאר ולעבור את התקופה הקשה - יש זוגות שיוצאים מחוזקים. לפעמין שווה להשאר ו"להלחם". לא תמיד - אבל האידיאליזם הזה שאם יבגדו בי אני קם והולך נשמע לי לפעמים כמו הרבה מאוד תאוריות שיש לנו כסינגלים - לפחות 50% מהן הולכות פאייפן כשהאדם הנכון מגיע. וכל מקרה לגופו.

למעלה