בעקבות הצ'אט הנוכחי

snow white 7

New member
תשובות ../images/Emo22.gif

אם יצאתי במקביל, זה רק ממש בהתחלה כשבכלל לא ברור שזה יהפוך לקשר משמעותי, ולכן לדעתי זה לא נחשב בכלל לצאת במקביל... בקשר משמעותי, אני מעולם ולעולם לא אבגוד. קודם כל מהסיבה הבסיסית שאני לא עושה לאחרים, ובמיוחד למישהו שיקר מאוד לליבי, מה שאני לא רוצה שיעשו לי. ובטח שלא לפגוע במודע... דבר שני, לבגוד, לרוב מתכוונים לסקס עם מישהו אחר, וזה תיאורטית אומר, לגביי לפחות, שהסקס שלי עם בן הזוג הוא על הפנים. ואם זה ככה, או שאני מנסה לראות איך לשפר את העניינים, או שמחליטה שזה לא בשבילי. ודבר שלישי, לבגוד דורש הרבה אנרגיות, של תכנונים ומניפולציות ושקרים וכו', ואין לי כוח לזה, אולי אני עצלנית
ואם בן הזוג בגד בי? עוד לא קרה לי, אבל נראה לי שקשה לשקם קשר כזה, כי דבר מאוד מאוד בסיסי נפגע: אמון...

The Dallas Girl

New member
נבגדתי...ובגדול...../images/Emo7.gif

האהבה הישנה היא זו שאבדה לי... היינו חברים חמש שנים, מאז שאני בת 14 וחצי, אהבתי כמו שרק ילדה יכולה לאהוב..מכל הלב. בדיעבד התגלה לי שניבגדתי במשך חצי שנה עם מישהי שניסתה להיות גם חברה שלי... עצוב. במהלך הרומן המתועב היא נכנסה להריון. הם התחתנו כשהיא הייתה כבר בחודש חמישי ולילד קוראים זך - כי הוא ילד טהור (איך בדיוק???) עברו מאז כבר יותר מחמש שנים, אבל תמיד כשאני חושבת על בגידות אני מרגישה את הכאב חד כסכין... זו הרגשה נוראית, במיוחד לאהבת נעורים, אהבה ראשונה שהשאירה טעם יותר מר ממר.

snow white 7

New member
מבינה לליבך ../images/Emo24.gif

ובגלל זה כתבתי דבר ראשון, שאני לא בגדתי ולא אבגוד קודם כל מהסיבה הבסיסית שאני לא עושה לאחרים, ובמיוחד למישהו שיקר מאוד לליבי, מה שאני לא רוצה שיעשו לי. ובטח שלא לפגוע במודע...

The Dallas Girl

New member
../images/Emo51.gif

הזמן הוא לא בדיוק רופא... הוא רק כדור משכך כאבים. אמנם זה לא כואב כמו פעם אבל למדתי מזה לקח: קפדהו חשדהו

Ronit FL

New member
משה, אתה לא קיפוד! משה....

שמישו יסביר בבקשה לנעה. השיר הזה לא יוצא לי מהראש...

galgal0ne

New member
יש לי חבר קוראים לו משה

נסע להודו וחושב שהוא קיפוד משה אתה לא קיפוד
או משהו כזה... נכון

יש לנו חבר משותף!

והנה המילים לשיר הנפלא "משה אתה לא קיפוד" . ביצוע:קוקו לחן: אסי וגורי
יש לי חבר דפק ת'ראש בהודו חושב שהוא קיפוד משה, אתה לא קיפוד משה, אתה לא קיפוד משה, אתה לא קיפוד משה, אתה לא קיפוד לא קיפוד לא קיפוד לא קיפוד בלאגן

Vdrums

New member
תחשבי על זה שטוב שלא את

נכנסת להריון בטעות והתחתנת בגלל זה. זה הסיבה הכי עלובה לחתונה.

למעלה