הפרידה של רן ונינט

רן ונינט נפרדים.......

יש כתבה בNRG על זה שהם כבר כמה פעמים נפרדו וחזרו ושהפעם זה כבר רציני... הם מכחישים...

ג ב ש ו ש

New member
לא להאמין עד שלא נישמע משהו../images/Emo88.gif

מאחד מהם
למרות שזה ברור שזה לא נכון..יענו כל אחד עסוק ונינה במיוחד גם שיר נולד וגם דיסק ברור שהכתבים האאאאחרוות האלה יחשבו שטויות
לא מאמין בגרווש

לא רואה סיבה להאמין לזה.

שניהם עובדים בחודש הזה בצורה כ"כ אינטנסיבית ונפרדת לחלוטין שאני בספק אם היה להם אפילו זמן לריב כדי להפרד.. וזה שהיא לא באה להדליק נרות חנוכה,עשו לי טובה,לא תמיד נינט צריכה להיות זוהרת,מחייכת ומאושרת עד הגג.לכל אדם יש את הימים שהוא לא בדיוק חביב לכולם,באותו יום היא הייתה קצת בדאון,זה לא אומר שהם נפרדו.. אני אומרת שעד שלא תשמעו מהם אישית (בכלי התקשורת או העיתונות או אם במקרה פגשתם אותם ברחוב
..סתם סתם..) משהו אל תאמינו לכלום.

../images/Emo70.gif

את צודקת צריך לחכות!! כי יש כאלה שאומרים שאולי זה לא נכון ועכשיו אומרים, שרן ונינט מכחישים שהם נפרדו!! עם הם נפרדו חבל מאוד מאודדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני עדיין לא מבינה למה הם נפרדו כאילו מה קרה? הם היו זוג מושלם ואני מקווה שהם יהיו!!!!!!

../images/Emo14.gifהפרידה של רן ונינט../images/Emo14.gif

עד שלא נדע מה קורה..כל מה שקשור לנושא הזה,שרשרו לכאן. בתקווה ליום טוב

כל הכבוד איריס../images/Emo11.gif

כולם תכירו,זו דודה שלי
אני מקווה מאוד שהיא תמשיך לכתוב כאן(מאוד
)..

sukrazit

New member
אני לא מאמינה...

גם אם יש להם משבר קטן זה לא אומר שזה סופי!

מממממה?!?? לא......./images/Emo10.gifלאאאאא

הרוב אומרים פה שזה לא נכון..אז אני מקווה שזה באמת לא נכון..

0o0o loren o0o0

New member
גמאני שמעתי....../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

לאאאאא אני לא רוצההה...... די זה לא פיירררר.... אני בוכהההההההההההההההה

כל עוד הם לא אישרו את זה אין סיבה

לפאניקה. וגם אם הם נפרדים,אין סיבה לפאניקה,בכי והיסטריה. הם זוג יפה,ויכול להיות שרק למראית עין. אתם לא חייתם איתם באותו בית ולא שמעתם את הויכוחים והשיחות שלהם. אולי הם רבו הרבה? אי אפשר לדעת מה בדיוק קורה איתם,למזלנו התקשורת לא עד כדי כך חודרנית (למרות שלדעתי התקשורת עברה את הגבול כבר מזמן
). אם הם יפרדו וגם אם לא,העולם לא מתמוטט,אם הם יפרדו זה יהיה עצוב כי הם באמת נראים זוג יפה ומאוהב..יש מערכות יחסים שמצליחות רק פרק זמן מסוים ויש כאלו שהן לכל החיים.

למעלה