הפרידה של רן ונינט

CrazyFairy

New member
אי אפשר לדעת עד שהם לא יאשרו את זה

הם נראים זוג כ"כ חמוד. מקווה שזה לא נכון. אבל- מה שטוב בשבילם, טוב גם בשבילי

iMbAdAnDiLiKeIt

New member
זה הגיע אפילו לרדיו../images/Emo125.gif

אבל שימו לב שבאף מקום זה לא אושר סופית ע"י רן או נינט שמצידם רק מכחישים בתוקף...
שזה יאושר ע"י אחד מהם בלבד.זה יאושר

סילברס1

New member
אנשים זה נכון בקשר לנינט ורן :(

ביום שבת דודה שלי(היא עובדת בהפקה של שיר נולד) הכניסה אותי למאחורי הקלעים.. אחרי 20 דק' בערך הגעתי ליד החדרי הלבשה.. וראיתי את נינט ואח שלה מדברים בתוך החדר.. לא רציתי להפריע להם. עמדתי מחוץ לדלת ושמעתי את נינט אומרת לאח שלה שנמאס לה כבר ממנו, שכל הזמן שהם נפגשים היא רק עצנית, שהיא רוצה לסיים את כל זה כבר.. בכלל לא ידעתי שהיא מדברת על רן, חשבתי היא מדברת על אבא שלה או משו=\ עד שקראתי את הכתבות באינטרנט והבנתי שזה נכון.. היא גם אמרה לאח שלה שהיא לא מצליחה להיפגש איתו(הכוונה לרן) בגלל שכל היום היא בהופעות.. ואחרי שכל ההופעות ייגמרו היא רוצה לנסוע לחופש לשבוע בחו"ל רק איתו(עם אח שלה) ולהתרחק מהכל..שיהיה לה שקט.. שמעתי אותם רק איזה 4-3 דק' כי אז באה מישהי וקראה לנינט כי היא הייתה צריכה לאפר אותה.. אוףףףףףףףףף אנשים זה נכון אני לא מאמינה שהם נפרדו

עדידוש

New member
זה יכול להיות באמת אבא שלה..

ויש שרשור על זה להבא לשרשר
אבל תודה בכל זאת, אבל זה עדיין לא אומר כלום..

Meytar 888

New member
לא נרא לי ש

זה נכון
אבל אפילו אם זה נכון(
) זה לא אומר שצריך להיות היסטרים כי אנחנו מעריצים את רן ורן הוא מי שאנחנו אוהבים וזה לא קשור אם הם ביחד או לא
מקווה שזה לא נכון
!
!
!

Meytar 888

New member
לא אמרתי שאני

מאמינה...התכוונתי לזה שעד שלא נשמע מרן,נינט או מקור מאוד קרוב אליהם לא נידע את האמת
חוץ מזה גם אמרו שיהודה ואפרת נפרדו ובסופו של דבר זה בכלל לא היה נכון,אז הכל אפשרי

עדידוש

New member
לדעתי אלה שמועות..

לתקשורת נמאס לכתוב כל הזמן שהם זוג מושלם..היה כבר פעם אחת שכתבו שהם נפרדו וזה היה שטויות..
עד שזה לא יהיה מוכח נכון אני לא מאמינה..

o0o0GalusH0o0o

New member
שטויות במיץ!!

כל כל כך מרגיזזז ררררררר זה כזה ברור שהם לא נפרדו!!!! ואני לא מאמינה לאיזה מישהו משועמם שהפיץ שמועה!!! אולי הם סתם רבו מריבה קטנה ואז החליטו לעשות מזה סיפור!! ואולי סתם ראו שהם זוג כל כך מושלם אז רצו לשגע את כל אנשי כדור הארץ!! שטויות במיץ שטויות במיץ אני לא מאמינה עד שרנינט יאמרו את זה!!!

loli kiss

New member
וואי..זה כל-כך שמועות..

גם הפורום הרשמי של רנו'ש מפוצץ בכתבות מכל האתרים
תגובה שלי
שמועות..עזבו אתכם מהשטיות האלה..
זה רק מראה לתקשורת המטומטמת שאנחנו מאמינים להם.. אל תתייחסו..פשוט שימו פס על כל כתבה חדשה שיוצאת.. השמועות נובעות מקינאה
משהו מטומטם מקנא שהכל כל-כך מושלם סביב הזוג הזה שהוא החליט להפיץ שמועות מטומטמות עליהם כדי לחרפן אותנו..ועובדה שהוא הצליח.. כי עוד כתבה אחת ואני מתאבדת

hgoin

New member
רן ונינט

אולי הם נפרדו ואולי לא ועם כן זה עינינים הפרטי

sivan1207

New member
רק שלא יפרדו הם כל כך יפים ביחד!

חחח אז מה חילופי זוגות??! יהודה ונינט(שיר נולד) ורן ואפרת(פסטיגל)??! חחחח סתםםם חס וחלילה חס שלום זוג כזה מושלם! אמן שלא יפרדו לעולמים! אל תאמינו לשמעות...הריעדיין עוד לא הפיצו שמועות על הזוגיות המושלמת הזאת.. הגיע הזמן לא??! בלעעע פשוט זונו... כל העיתונאים האלה שמנפחים הכל

sahchar

New member
זה נכון מה שאומרים שנינט עכשיו עם

יהודה לוי? הרי זה לא הגיוני כי מה שידוע לי זה שיהודה לוי עם אפרת בוימולד וחוץ מזה נינט ורן חייבים להיות ביחד כי הם הזוג הכי חמוד במדינה

בלאט2

New member
קיצר,

חעחע. נחמד לדעת שבין כל הדברים היותר חשובים הנושא שתפס כותרות זה הפרידה שלהם. סבבה אחלה אנשים - כבוד. עשו את שלהם ויפה אבל מה?! אתם רוצים להיות בקשר שזה לא רק קשר אינטימי של 2 אנשים?! מעורב בזה חצי עולם?! קצת הורס.... בכל מקרה תזכרו אנשים הם רק בני אדם אל תתנו לטלויזיה להטעות אותכם [: יומטוב

למעלה