לכל חברי הפורום

מדגימה

New member
../images/Emo14.gifלכל חברי הפורום

אני רוצה לספר לכם מעט על עצמי שמי זהבה.בעבר סרגתי הרבה,עכשיו חזרתי לסרוג עקב כאבים בידיים ורדימות. אני חולת פיברומיאלגיה ,ניסיתי להדחיק את המחלה ויצאתי לעבוד ולא רק לעבוד אלה בטיפול במפגרים.עבדתי קשה בסך בכל חודש ימים והייתה לי פריצת 2דיסקים בצוואר,כתןצאה מכך הידיים נרדמו לי והתחילו לכאוב לי,אז התחלתי לסרוג תוך כדי שאני מטופלת בפיזיוטרפיה. ואשר אני מסתירה את מחלת הפיברו היום עלו עלי .ואני נורה עצובה ומהבוקר בוכה. מי שרוצה לדעת על המחלה מוזמנת לרשום פיברו ולקרוא על כך לכן אני מתמחמת בפורום זה שעושה לי מעט שמח ותודה לטטיה שעונה ומתייחסת אלימי שרוצה לשאןל משהוא מוזמנת

iris3111

New member
מאחלת לך הרבה בריאות וברוך בואך

אלינו לבית החם. הבית הזה אכן עושה טוב לנשמה עם בנות מקסימות. אשמח לעזור במה שאוכל. מהיכן את בארץ?

מדגימה

New member
תודה אך קשה להחלים

איריס זו מחלה שהסיכויים להחלים קלושים מאוד.אך תודה לך אני מבת-ים וכן אני עוקבת הרבה זמן אחרי הפורום הזה .אכן הבית הזה חם והנות מקסימות כולן עוזרות לכולן וזה מחמם את הלב

מדגימה

New member
../images/Emo24.gifטטיה את מקסימה

תמיד את עונה ומנסה לעזור בכל דבר את ממש נהדרת תמשיכי כך. ותראי רק טוב בעולמך

סנדי222

New member
../images/Emo20.gifיש לי חברה שחולה במחלה

הזו . אני יודעת מה זה..גם היא מתמודדת עם זה מאוד קשה אבל עם אופטימיות רבה. עוברת הרבה טיפולים. הרגליים שלה נרדמות הרבה ויש לה תשישות כרונית. כל הכבוד לך שאת יוצאת לעבוד ומעסיקה את עצמך! אני מאחלת לך המון בריאות ואופטימיות רבה! אמא של אותה חברה שלי גם סובלת מזה והצליחה להתמודד עם המחלה שנים רבות. גם עלי השפיעה קשות דלקת בגב שקיבלתי בצבא ולא תעבור לי לעולם, אבל אני לא נותנת לזה להשפיע עלי כי אחרי הכל צריך להמשיך לחיות ורק מעריכים את החיים ואת מה שיש לנו יותר ויותר! -תמשיכי לסרוג זה עוזר! המון בריאות ואושר!!!

מדגימה

New member
אני משתדלת

אבל יש לי בעיה כי אני לא יכולה לעבוד בכל עבודה ואני זקוקה להכנסה כשאני מוצאת עבודה אני מסתירה את המחלה,אבל זה דופק אותי בגלל הכאבים והתשישות. עכשיו מאלצים אותי הרופאים ללכת לרופא שיקומי ואני מנסה להתחמק כי אני רוצה להמשיך באורך חיים רגיל אני גם מדגימה של טפראוור אבל אני עובדת בהילוך נמוך

מדגימה

New member
עליזוש תודה לך

את יודעת כל אחד רוצה להרגיש הכי טוב שבעולם אבל לפעמים נופלים דברים מאצע שום מקום ואת לא מבינה מה יהיה בהמשך חייך אבל אני אופטימית.אני משתדלת לא לחשוב על המחלה כמחלה אלה כמשהו שיעבור ולא ישבש את חיי,הרי יש לי משפחה ילדים ואין לי את הלוקסוס הזה לחשוב רק על עצמי וטוב שכך ב"סד יהיה בסדר,אני מאמינה אני גם לא יכולה לצאת החוצה לעבוד אז אני מחפשת משהוא כהכנסה בבית ואני עוד אמצא

haya53

New member
הרבה בריאות

לך המדגימה הרבה בריאות. הסיפור שלך נוגע ללב ואני רוצה להאמין בך שאת תלחמי במחלה ולא תוותרי. ואנחנו בפורום נעזור ונתמוך בך כדרך הפורום הנפלא .

מדגימה

New member
איה מקסימה../images/Emo24.gif

זה כל כך מחמם את הלב לקרוא את מה שאתן כותבות לי ומעודדות אותי אני חולה במחלה זו כבר כמה שנים אך ניסיתי לדחוק אותה ולא להתייחס. אבל היום קיבלתי כזו מנה מהרופא שאני לא מטפלת אז פשוט כתבתי וסיפרתי לכם בפורום האמת לא ציפיתי לכזאת חמימות תודה לכם שאתן מתייחסות כל כך ורוצות לעזור. אני ממש מתחזקת ממכן אוהבת אותכן מאוד זהבה

מדגימה כל כך עצוב לקרוא את כל מה

שכתבת . סובלת ועוברת תקופה לא קלה. לא ידוע לי מה המחלה הזאת אולי שמעתי עליה בשם אחר . מקווה שתתגברי והשאלה עם אפשר לצאת מזה יש ריפוי . לפי מה שאני קוראת יש מציעים לך ואת מסרבת יש סיבה בוודאי. אנחנו תמיד לעזור. אחלמה מהירהושימרי על עצמך.

מדגימה

New member
אין הרבה מה לעשות

המחלה הזו זה כאבי שרירים עצמות ומפרשים והיא מתישה קשה מאוד להרפא ממנה אבל אפשר להקל עליה מה שצריך זה לשנות אורך חיים א. הפסקת עישון ב. תזונה נכונה ג.ספורט ד.שיקום קבוצתי ה. רפואה אלטרנטיבית וכ"ו וכ"ו אני לא אכתוב לך הכל תכנסי לפיברומילאגיה ותקראי יש פורום כזה חבל אני לא יודעת איך לצרף לינק כדי שתקראו כי הרבה אנשים לא יודעים ולא מכירים את המחלה הזו

שלום לך!

אני מועמדת לניתוח בקיץ הקרוב. ביום חמישי מתחילה צילומים והכנות לניתוח. גם אצלי נרדמות הידיים כל הזמן ועוד לא סיפרתי כלום בעבודה שלי. (אני עובדת כבר שנה ורבע). מאחלת לך שתמצאי לך תעסוקה בקרוב.

מדגימה

New member
אמא של דפנה

בהצלחה שיהיה לך אל תפחדי אמא שלי עברה ניתוח כזה אבל אצלי זה לא סיפור של הירדמות ידיים מעניין חשמל . אצלי אי אפשר לפתור זאת בניתוח אני כבר חצי שנה ככה בינתיים הרופאים לא יודעים מה הפיתרון שלי עשיתי את הדיקה הזו eemg אני מקווה שכמו שזה בא זה גם יעבור שתהיה לך החלמה טובה

זה לא חשמל אצלי זה דלקת מאד

רצינית שלא רוצה להחלים ואין ברירה אלא לפתוח את החסימות בניתוח ולנתק עצבים. אז קודם אני הולכת לעבור EMG ולאחריו את הניתוח כדי לראות בדיוק איפה החסימה. אני סובלת כבר 5 שנים ולא רואה לזה סוף ולכן הרופאה שלי ממליצה על הניתוח. הפחד היחיד שלי הוא ההחלמה הארוכה והערכות לעזרה בבית.

למעלה