לכל חברי הפורום

מדגימה

New member
את צודקת זו דלקת אבל

הבדיקה נקראת בדיקת emg אבל אל תדאגי את תחלימי ותהיי חדשה אני מאחלת לך הצלחה גדולה

פרפרית 4

New member
../images/Emo24.gifהרבה בריאות ואושר. מקווה

שבעזרת הפורום תוכלי לשוב למסלול חיים נורמלי פחות או יותר. תצאי מהעצב והבכי, כי זה לא יעזור חיבי צעד אחד קדימה, מה אפשר לעשות עם הנתונים האלה. לי הפורום תרם רבות, חזרתי לסרוג אחרי הפסקה של 5 שנים וזה כיף וזה כואב אך נותן חיים וסיפוק.

מדגימה

New member
פרפרית

אני מאמינה שגם לי הפורום הזה יתרום לי גם אני רק עכשיו חזרתי לסרוג אחרי הרבה שנים שילדיי היו קטנים סרגתי להם הרבה היום הם גדולים לא אוהבים בגדים סרוגים אבל דברים קטנים כן כמו:נעליים סרוגות לחורף כובעים וצעיפים אז חזרתי לסרוג

zoika

New member
מאחלת לך הרבה בריאות והרבה כוחות

להתגבר על הכל.

מדגימה

New member
תודה לך

אני משתדלת לעשות כצת יותר ממה שאני יכולה משתדלת לתפקד כרגיל וללא רחמים עצמיים תודה לך מקסימה

lerekh

New member
תהיי חזקה

שלום מדגימה. אני מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם, ואת כל העוז הנפשי להתמודד עם דברים בחיים שאנחנו לא יכולים לשנות אותם. מקווה שתמצאי אצלנו תמיכה ועידוד

מדגימה

New member
אני הופתעתי מהתגובות

אבל אכן זה מעודד ומחמם את הלב מכל התגובות שאני מקבלת כן אני חזקה מתעודדת ומשתדלת לא לעשות לעצמי שום הנחות ולתפקד כרגיך ככל האפשר

מדגימה

New member
כן ניסיתי זה אכן מקל אבל צריך תקציב

כי מגיע לי ממכבי 16 טיפולים בשנה בהנחה זה קשה לתקצב ועוד שאני לא עובדת ואין לי הכנסה

marish

New member
את מחפשת עבודה במשרה חלקית או

מלאה? ראיתי שבמרכז יום לקשיש בבת ים מחפשים עובדת תעסוקה לחצי משרה.

מדגימה

New member
מעוניינת איפו זה

ומה התפקיד שאני צריכה לעשות בעבר הייתי מורה ממלאה מקום בבתי ספר בבת-ים

דרך אגב כשאני חיפשתי נכנסתי לכל

המוסדות לקשישים האמת וככה מצאתי את מה שאני עושה היום. מאחלת לך בהצלחה.

marish

New member
הפרטים

ובכלל כדאי לשוטט במדור הדרושים של שתי"ל, יכול להיות שיש שם עוד דברים שלא חשבתי עליהם.

savtush

New member
../images/Emo24.gifשולחת לך חיבוק,ואל תפסיקי

פעילות. מה שאת יכולה , כמה שאת יכולה זה עוזר לפחות לעביר את הזמן

למעלה