I've Got You
ה המלאכית בלבן New member 7/7/07 #22 ../images/Emo23.gifI've got you../images/Emo23.gif To make me feel stronger lalalalalala
L Lex 1 New member 8/7/07 #27 אמממ הוא נקרא כמו שם הסרט.. ../images/Emo11.gif חחחח ואם את לא מכירה, השיר נמצא בקובץ המצורף.
K kelly7i New member 8/7/07 #30 כן התכוונתי איזה שיר זה סוף סוף אני מכירה את השיר המדובר, אחלה שיר, טנקס!^^ חח כבר מלא זמן ניסיתי למצוא אותוP:
כן התכוונתי איזה שיר זה סוף סוף אני מכירה את השיר המדובר, אחלה שיר, טנקס!^^ חח כבר מלא זמן ניסיתי למצוא אותוP:
M McSon of Busted New member 8/7/07 #26 ../images/Emo150.gifלי זה נראה כמו נצחון מוחץ של Iv'e Got You
L Lex 1 New member 8/7/07 #33 חחחח בהחלט ניצחון אפשר לסיים את הסיבוב הזה כבר עכשיו למרות שאני מרגישה רגשות אשמה על JML טחחח סתם הוא גם שיר טוב פשוט IGY יותר..
חחחח בהחלט ניצחון אפשר לסיים את הסיבוב הזה כבר עכשיו למרות שאני מרגישה רגשות אשמה על JML טחחח סתם הוא גם שיר טוב פשוט IGY יותר..
א אמנדה האחת New member 8/7/07 #34 i've got you תמיד כשאני שומעת אותו אני נזכרת בחברה מאד טובה שלי... XD
M McFly rullz New member 8/7/07 #35 ברוררררררררררר ש iv'e got you אני כ''כ אוהבת את השיר הזהה ג'אסט מיי לאק לא אהבתי את המנגינה... הוא רק שיר נחמד
ברוררררררררררר ש iv'e got you אני כ''כ אוהבת את השיר הזהה ג'אסט מיי לאק לא אהבתי את המנגינה... הוא רק שיר נחמד
ה ה א ל י מ ה XD New member 9/7/07 #40 אני כלכך אוהבת את שני השירים! אבל אם צריך לבחור אז נראה לי ש.. I've Got You