רוצים את הסינגל "אחרי שאהב" של ריטה

../images/Emo14.gif רוצים את הסינגל "אחרי שאהב" של ריטה../images/Emo35.gif

פורום פופ ישראלי
מחלק לכם את הסינגל החדש של ריטה "אחרי שאהב"
רוצים לזכות
ספרו לנו איזה שיר ישראלי עוזר לכם להתגבר על אהבה נכזבת ולמה
ניתן להשתתף בתחרות עד יום חמישי 18.10 בחצות.
להאזנה לשיר כנסו לאתר הרישמי של ריטה: http://www.rita.co.il/

יאא, בא לי את הסינגל../images/Emo99.gif

השיר שעזר לי להתגבר על אהבה נכזבת שהייתה לי בעבר, הוא הכל זה לטובה של דנה אינטריושנל
הייתה לי בעבר אהבה גדולה, שהסתיימה לה... זה היה כואב מאוד, כמו כל פרידה. תמיד כשאני שומע את השיר הזה אני נזכר באותה אהבה יפה... השיר הזה עזר לי להתגבר עליה, עם המילים האופטימיות שלו: "הכל זה לטובה גם אם זה נראה עכשיו אחרת, תהיה לך אהבה הרבה יותר גדולה..." ואכן, למרות הכאב הגדול שהיה, יש לי עכשיו אהבה חדשה ומתוקה לא פחות מהקודמת... אז... השיר הזה עזר לי להתגבר, בעיקר בגלל המסר האופטימי והיפה שלו. כולנו צריכים להיות אופטימיים, בעיקר בעניין אהבה
אני לוקח את עצמי כדוגמא... היה כאב גדול ומצב רוח עגום, אך התגברתי...

tohar6

New member
ייייווו אני רוצה את הסינגל הזה כ"כ..!!

קחו את למ של מאיה אברהם ותביאו לי את אחרי שאהב..!! כ"כ רוצה אותו
שיר שעוזר להתגבר על אהבה נכזבת..! תמיד..! זה שיר שבאמת הוא שיר מקסים בעיני ואני ממש אוהבת לשמוע אותו תמיד ובעיקר שעצוב וקצת מרגישים לא טוב וצריך להתגבר על משו..וכמובן כשצריך להתגבר על אהבה נכזבת.. השיר נקרא "כשהכל יעבור" של עברי לידר.. "כשהכל יעבור אנשים יחייכו ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו ויראו השכנים אנשים חדשים ואולי עוד תחזור, כשהכל יעבור כשהכל יעבור ואתה תתבהר הכאב העצור הזה שבסוף ישתחרר" זה שיר שבשבילי לפחות נותן הרגשה שגם כשמרגישים רע או מאוכזבים או עצובים ממשהו אז תמיד בסופו של דבר זה עובר והכאב הולך מאיתנו ומגיע איזשהו רגש אחר רגש משמח, רגש של אהבה אולי, רגש שמגיע כשלא ציפינו לו כי אנחנו נמצאים בתקופה קשה וכרגע זה נראה לנו כאילו זה הסופ כאילו הרגש הזה של העצב או האכזבה ישארו לנצח.. והשיר הזה כמו משמיים עם מנגינה הכי מדהימה בעולם מעודד ומשמח ואומר שתמיד מגיע הטוב ותמיד בסופ יש איזשהי "רגשנות מתוקה".. כמובן כל מה שכתבתי כאן זה מה שאני מרגישה מהשיר הזה, זה מה שהשיר הזה נותן לי וככה אני רואה אותו.. זה לאוו דווקא הכוונה המקורית..

tamir r

New member
השיר שאני בחרתי...

הלילה יעבור של יפתי השיר הזה מדבר על אהבה והוא מאוד מרגש כי מדברים בו על אהבה נכזבת והוא מאוד מרגש.... בהצלחה לכולם

tamir r

New member
תיקון../images/Emo6.gif

לא שמתי לב שחזרתי על אותו משפט פעמיים
בקיצור אני מאוד והב את השיר הזה ופעם שמתי אותו מלא מלא מלא מלא מלא (והוא באמת מרגש
)

SuperCrazySheep

New member
לסגת של דידי שחר.

"איתך זה רק לסגת את לא בשבילי איתך זה רק לרדת הכיוון שלילי מפה זה רק אחורה העניין ברור הסיפור איתך נראה גמור.."
שמעתי את השיר הזה אחרי שנפרדתי מחבר שלי, זה גרם לי להבין שלמרות כל הטוב שהיה לנו ביחד, עשינו רק רע אחד לשני ושהסיפור בינינו היה צריך להיגמר. צריך להמשיך הלאה, לא להתעמק בעבר, לא ללכת אחורה. כשאנחנו נאחזים במשהו רע אנחנו ממשיכים להרגיש אותו, אני החלטתי לסגת, לוותר, אני הבנתי שהיינו צריכים להיפרד ומאז זה רק עשה לי טוב, המשכתי בחיים שלי ולא הסתכלתי יותר על מה שהיה אלא על מה שיהיה.

אולי זה ישמע מצחיק אבל..

בין השירים שאני אוהבת לשמוע כשאני מצוברחת בין אם זה בגלל ריב טיפשי או לא הוא: שבועה השיר הזה תמיד מזכיר לי למה אני איתו ואיך כל הריבים מתגמדים לעומת האהבה הגדולה שיש בנינו
"בלי מילים אליך אדבר גוף יאמר ראשון אחריו הלב רוצה אותך כל נשימה, אהוב שלי חבר יודעת שאסור לי לוותר לפנייך לא קרה דבר רק ימים חולפים בשקט מנוכר פתאום מוצא בחול זהב, קולט בך את האור יודע שאותך לי אשמור אל תשכח, אל תשכח נגענו בשבועה הזאת כל כך ובתוכך סופה של אש והפנים הם מלטפים..."

../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif"חדר משלי"

השיר "שלי" הוא "חדר משלי" של ארקדי דוכין - כי זה שיר שאומר מבחינתי שיש יותר מדי לבבות שבורים בעולם...ויותר מדי בעיות ודברים להיות מוטרד עליהם שפשוט התרופה היחידה היא להתגבר גם אם הדברים כואבים יותר או פחות ...בד"כ זה כואב יותר כשלב נשבר אבל..................לכולנו יש רגעי חולשה ואת הימים הרעים ועדיף להתגבר על זה ולהנחם בחבר ולהחזיק ידיים גם בימים קשים... הדבר נכון לגבי כ"כ הרבה דברים - תחשבו על זה! תתגבר תתגבר כך אומר לי הקול להיפגע וליפול כל אחד יכול לכולנו מותר להיות חלשים לא לאטום אזניים לא לעצום עיניים לא לעזוב ידיים גם בימים קשים אפילו בימים קשים.

Volldemort

New member
השיר שאני בחרתי...

"הכל יכול לקרות" של נינט. "הכל יכול לקרות ואין כיוון לרוח המרחב פתוח והאופק לא נגמר..." השיר הזה עזר לי להתגבר על תקופה לא פשוטה בחיי בעקבות אהבה נכזבת. השיר הזה כ"כ אופטימי ותמים, ושמעתי אותו בלופים עד שיצאתי מהדיכאון
"כי תמיד יש מישהו ששומע שומר עלי יודע שאני לא אוותר..."

שלי:

אהבנו של אביב גפן... כל מילה מזכירה את העבר... "ואהבנו אהבנו כמו שלא נאהב עוד לעולם" עוזר להבין שאהבה שהייתה, לא תהיה עוד..בערך. "אנ'לא אשכח את המכתב רמזת שמישהו את ליבך גנב וכשאמרת שאת רוצה טיפה לבד הבנתי שלא אראה אותך לעד..." כמה קל במילים להבין מה זאת אהבה בעצמך ולהעביר את זה בשיר. בכללי זה למה בחרתי בו.

yaki123

New member
השיר שאני בחרתי ../images/Emo13.gif../images/Emo27.gif

השיר שהכי עוזר לי הוא: בכל מקום - שירי מימון ושלומי שבת. בשיר יש מילים עם כ"כ הרבה משמעויות חזקות,המילים כל כך נכונות. |הדגש"|בכל סיום יש התחלה שבה בכל כוחי אצליח" "בכל תקווה יש קצת ספק והעתיד יכול לבגוד בה ואתה כל כך שליו" "לא יודע מי אשם ואיך השמש לא זורחת לא יודע מי צודק איך הירח שוב קרוב ומי יודע את הנפש של אדם בבדידותו שמשמיים לא נכתב לו שאהבה היא ייעודו"

עוד נגיעה- החברים על נטאשה

שיר מדהים!. "זה החלק שאת פוסעת בין זרועותי משתדלת וזה בודאי מועיל לא מוצא את התוכן, מזמן זנחתי רוב מטרותי מה עכשיו? עשן עוטף את השביל עוד נגיעה ועוד עצב הכל כאן מורכב בעצם אנחנו ביחד בכדי לחיות לנצח עוד רגיעה ועוד כוח ועוד נטיה לשכוח אנחנו ביחד בכדי לחיות ולא לברוח" אהבה נכזבת. דבר כ"כ מורכב. השיר הזה כ"כ נותן לי כח, מזכיר לי את הטוב שיש אח,כ. למה זה שווה הכל. חיים ביחד כדי לחיות לנצח:) ומזה לחיות ביחד לנצח יחסית לסבל שבהתחלה ?

באמצע החורף-יפתי

קודם כל השיר הולך להיות להיט ברגע שיוצא לו קליפ..... שיר נהדר...מוזיקה רגועה ויפה....רואים שהשיר נכתב מהלב... שיר שמזכיר לי סרט אהבה עם אהבה נכזבת ושלבסוף הם ביחד,השיר כמו הסרט נורא מעודד..שיר אהבה נהדר...השיר מראה אכפתיות מבן הזוג,ושהוא אוהב אותה למרות הכל....השיר מתאים להתגברות על פרידה בעיקר אם היא בחורף המתקרב..... [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>באמצע החורף[/COLOR] ביצוע: יפתי מילים ולחן: יפתי יושב לכתוב לך שיר היום באמצע ינואר הלב שלי מפשיר ופתאום נהיה לנו קר את מתרחקת ממני כאילו לא ישבנו לילות שלמים חשבנו על החיים אהבנו אחד את השני יותר מאשר אפשר לספר בשירים יותר מאשר אפשר לראות בסרטים אומרים שהאהבה עיוורת וזה נכון כי לא ראיתי שלא טוב לך וזה בא לי פתאום באמצע הכל, נדמה לי שקר לך. התחלנו לרקוד ומשהו נשבר בך. לא בא לי לראות איך את עוזבת אותו בשבילי. עדיין אוהב נותן לך ללכת, אני לא אתקרב אם תהיי מאושרת, בכל זאת הלב היה מת שתהיי שלי. באמצע החורף. אני זוכר את היום שבאת ושינית את חיי היית ילדה קטנה יפה, אמרת לי: בוא אלי פתאום חודשיים ביחד הזמן עובר אני נשאר במקום כשאת לא איתי קשה לי לנשום היום אני מבין שחייב לתת לך ללכת איך את יוצאת מהדלת ואת בדרך דורכת לי על הלב חושבת שאתגבר אבל בסוף אני רק אוהב אותך יותר באמצע הכל, נדמה לי שקר לך... 17 בינואר 2006, יושב לכתוב לך שיר כשבחוץ מטפטף. חורף קר השנה, אבל לא במיוחד, בעיקר קר בחורף להיות לבד. באמצע הכל, נדמה לי שקר לך...

השיר-'למה' של מאיה אברהם

המילים אומרות הכל :( הוא פשוט מדהים:( חבל שאהבה לא נשארת לתמיד משהו ממושך... המוסיקה עוזרת לי להתגבר על כל הקשיים. מקווה לזכות :)

למעלה