רוצים את הסינגל "אחרי שאהב" של ריטה

אוקי אז ככה...

אף שיר !!! כל שיר שתשמע אחרי פרידה/אהבה נכזבת, יזכיר לך את הפרידה ולא תוכל להתגבר עליה. ואחרי שתתגבר (אם בכלל) לא תוכל לשמוע את אותו השיר. כי השיר הזה תמיד יזכיר לך את "התקופה"... ומה לעשות, כשיש אהבה נכזבת או שאתה נפרד ממישהו. כל שיר יזכיר לך איכשהו את זה. אפילו אם תשמע את "אקונה מטטה"

irit22

New member
זה השיר שלי

"שוב שומעת שירים שאהבת בלי להעביר תחנה וכשמישהו בדלת כבר לא מחסירה פעימה" שיר מקסים של מירי מסיקה שנקרא טיפה טיפה הוא מדבר על השלב שאחרי התגברות כביכול למרות שאני עדיין לא סגורה שהיא באמת התגברה ממליצה בחום ומתה לקבל את הסינגל המהמם של ריטה

Red Daniel

New member
השיר שלי הכי עוזר להתגבר על אהבה נכזבת

זה שוכחת אותך-קרן פלס בין החדרים, בכל פינה אצלי בלב אני שוכחת, שוכחת אותך היטב. בכרית ההפוכה בכל קפל בשמיכה אני שוכחת, שוכחת אותך. על הקיר שבסלון הג'ינס שבארון אני שוכחת אותך בחלון. על כל המדרכות בכל פינה אצלי בלב, אני שוכחת, שוכחת אותך היטב. http://www.shiron.net/songview.aspx?song_id=17178&singer_id=4314&song_title=1f99e7 אני אוהב את הפשטות בשיר הזה, את האמירה החותכת של "שוכחת אותך", את התיאור שלא משנהבאיזה מצב, את כבר לא תופסת אצלי חלק במחשבות שלי, ולא כל דבר מזכיר אותך. סליחה ששלחתי מאוחר, פשוט היו לי קצת בעיות אישיות. מקווה שתשתו אותי בכל זאת.

סינטטית

New member
עניין של זמן.

כשנכנסתי לשרשור הזה פעם ראשונה, לא היה לי מושג איזה שיר לרשום. ואתמול, שמעתי בגלגלצ שיר, שנדבק לי עד היום, ופתאום שמעתי אותו וחשבתי כמה שהוא מתאים... עניין של זמן - גידי גוב בסה"כ, להתגבר, זה עניין של זמן. והשיר הזה כלכך אמיתי וצודק...
"קח אותו לאט את הזמן, העולם עוד יחכה בחוץ קח עוד שאיפה מין הסתם, 2 דקות לפני ההתפכחות..." שזה נכון... כי תמיד בהתחלה צריך לקחת את הזמן, לאט, להבין, להתפכח.
"אתה עוד תגלה את העולם, אם תרצה או לא תרצה...יש עוד זמן להשתנות מין הקצה אל הקצה" כי בסופו של דבר, אם רוצים או לא רוצים, הזמן עושה את שלו, והכל עובר. וציטוט אחרון מתוך השיר:
"אם האהבה כאבה לך אתמול, אולי מחר היא לא תכאב, אם עוד דמעות זולגות בלי קול, בסופן אולי חיוך רחב" כי זה אופטימי, ונכון. ובסוף הכל הכל עובר.
ואני מקווה שזה לא מאוחר מידי לרשום, וגם אם כן, אז לא נורא.

PRINCESS GINA

New member
השיר "חברה" של ריטה...

כי החברה הכי טובה שלי היא שעזרה לי ברגעים הכי קשים..

למעלה