שאלון שישי
_

שישיץ

New member
../images/Emo14.gifשאלון שישי../images/Emo14.gif_../images/Emo79.gif

שאלון קצר ושונה טיפה:
האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים?
האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך?
האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך?
האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל?
האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד?
איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן?
מה את רואה כשאת מביטה במראה?
איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך?
שבת שלום וסופשבוע נפלא.

dsol

New member
איזה קצר.... וזה מישראבלוג

שאלון קצר ושונה טיפה: האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? יש לי עוד מספיק זמן להחליט האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך? סביר האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? אישיות, כי בואו נגיד אני לא ממש חתיך האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? מתחרט אבל הכל חלק מעיצוב האישיות , במילים אחרות לומדים מטעויות האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? לא יודע, אבל בעיקרון אני דיי עצלן איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? תלוי איך מעבירים את הביקורת אם זה תוקפני אני לא יקבל את זה טוב אבל אם אומרים את זה בצורה נעימה לאוזן בלי צעקות והאשמות אני מוכן לשמוע גם דברים רעים מה את רואה כשאת מביטה במראה? את עצמי
? איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? אממ פעם היו נכנסים הרבה ויוצאים והייתי נפגע המווווווווווון עכשיו זה עם סינון.. שבת שלום וסופשבוע נפלא.

bזוהר

New member
שישיץ!../images/Emo99.gif תודה../images/Emo25.gif

לאן נעלמת לנו?
איי מיס יו
הכל בסיידר נכון?
האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? פיי אני רק בת 14 ואני לא חושבת על החיים בכזאת כלליות.. חוץ מזה לא נראה לי שיש כזה דבר יש היכשלויות (?
) ויש הצלחות:) האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך?כן האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? חחח, הממ, האמת שאין לי מושג! לשניהם?
אני משערת שיש ויש.. אבל נראה לי יותר לאישיות. האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? ברור! למשל על הרבה דברים שאמרתי חח האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? אממ בחברה אני מועילה, לא יודעת, עצם היותי!סתאאאם חהחה אני צוחקת, אני לא מאוהבת בעצמי:) אממ אני מקשיבה כשצריך ואני תמיד שם וזה. נו. חברה. בביצפר אני לא משו, אבל זה אמור להיות מועיל בשבילי אז זה בסדר. איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? תלוי באיזה צורה הן באות.. נראה לי שבד"כ זה די מעצבן אותי מה את רואה כשאת מביטה במראה? אותי
איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? בשמחה:) אני ידידותית! כמו כףיד של כלב
חחחחחח אממ אבל זה מזה לא אני מה שיצא מהשאלון הזה!
סופשבוע טוב לכולם

שישיץ

New member
../images/Emo9.gif_../images/Emo79.gif

את כפרע. אני קצת עסוקה (אתמול הייתי בתל אביב אצל יורם לווינשטיין ורציתי לראות מישו מפה אבל לא היה לי תמספרים שלכם טוב זה לא תירוץ
. נתראה במפגש בכולופן...) סתם נמאס לי מהצביעות סביבי זה מתיש באופן מרוכז. כישלונות

bזוהר

New member
חחחח. כישלונות.

אופסי :) איזה מותק. טוב, זה שטויות, באמת נתראה במפגש
תרגישי טוב
, כמה שפחות היכשלויות

שישיץ

New member
אוווי זוהר שכחתי להגיד לך_../images/Emo79.gif

כל המטרה בסיפור שהייתי בתל אביב הייתה כדי להגיד לך שבהצגה שראיתי "רשומון" הייתה בקהל... אמממ תנחשי? לירון וייסמן!! ורציתי לצלם אותה בשבילך
אבל היא התחמקה ועליי צעקו שאני פקצה :D

bזוהר

New member
מה????????

חחחחחח יואו זה ממש קטע כי בדיוק שסיפרתי אמרת לי שכשתראי אותה תצלמי בשבילי! ואייי איזה חמודה את!
אם את רצינית שרצת אחריה בשבילי וניסית לצלם אותה את מלכה!
יו. אני חייבת לך. תודה!! ויוייויו נכון היא הכי יפה בעולם?
חעחעחע אין לי מה לומר, פשוט הכי מתאים בעולם עכשיו הפרצוף ה'מאושרת' (עלק
) של עומר במסנג'ר!
תודה, תודה, ומי שרודף אחרי לירון הוא לא פקאצה!
או שכן?
איי לאב יו שישי

שישיץ

New member
חחיחי ../images/Emo3.gif_../images/Emo79.gif

אני לא זוכרת הבטחתי לך ואם כן אז זה הכי מצחיק בעולם
לא בדיוק רדפתי אחריה כי האולם הוא 20 מטר על 20 מטר והמסדרון שלו בהתאם אז בין מאות האנשים שהצליחו להדחף פילחתי את דרכי וחיכיתי לה מחוץ לשירותים (בגודל של הרגל שלי! נשבעת
) היא באמת יפה אבל החבר שלה (שהיא לא הפסיקה להתחרמן איתו ובגלל זה בהתחלה לא היה לי גוד שוט שלה) כל כך יפפפפפפפפפפההההההההההההההההה אוווי זה כואב בעיניים
לדעת שיש אנשים כאלו יפים שמתעניינים בתאטרון והם סטרייטים!!! ארגג אני כנראה לא יצאתי מבאר שבע הרבה זמן :p

bזוהר

New member
עוד: מה????????

שישיץ את חייבת להפסיק עם האינפורמציות האלו! יאווווווווווו אני פשוט לא מאמינה! איזה כיף לך שזכית לראות אותה מתחרמנת.
יו בטח אני רואה את שניהם ביחד אני נמסה
יואוווו פבטח הוא מושלם!!
חחחחח מה היא ממש חיה רעה כזאת?
יאאאאא אני אראה אותה עוד מתישהו בחיים שלי?!
(את חיכית לה מחוץ לשירותים!
את מלכה!
) GOD i'm soooo pathetic

שישיץ

New member
חיחיחיחי 2_../images/Emo79.gif

טוב אם זה כזה קריטי אני אברר לך את הכתובת שלה או משו תעשי מארבים
וכן הוא פשוט יפההה וגם היא נו מה :p

bזוהר

New member
מה???????

זה היה כדי לא להרוס ת'רצף נו מה אני לא עד כדי כך חולה!
אני לא אלך אליה הבייתה
או שכן?
סתם נראה לך?! חחחח

ברררר

New member
ג'ו!

האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? כן האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך? כן האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? בורחים משניהם
. סתם. האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? ממממ ברור, נגיד שהראתי לאיזה בן שאני רוצה אותו בטמטומי. האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? כן... פשוט תורמת לסביבתי
. איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? תלוי איזה ביקורות. אם הן הוגנות אני מקבלת ואם לא אז אני שומעת ואז אומרת מה שיש לי להגיד מה את רואה כשאת מביטה במראה? את השתקפותי. איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? תלוי כמובן מי הם. שבת שלום שישיץ כפרעעעע. נ.ב. בהופעה בכברי ג'ון אמר ":אני מכיר כמה מהפורום.. שישיץ.. אמ אמ אמ" חיחיחי.

שישיץ

New member
חחחחח די_../images/Emo79.gif

הוא אמר שישיץ?? טוב זה כינוי שזוכרים
חחחחח שבת שלום מתוקה

AnGeLiNa JoNsOn

New member
היי הו../images/Emo13.gif../images/Emo141.gif

האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? המממ עדיין לא הגעתי לשלב שבחנתי את עצמי בדברים כאלו, ובסה"כ אני חושבת שהחיים שלי די מוצלחים. האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך? ממממ, לא ממש. האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? אישיות. האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? ברור, בילדותי עשיתי מעשים כה ביצ'יים שאני מתביישת לספר
האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? הו, אני חושבת שעצם זה שלפעמים אני מצליחה להעלות חיוך על אנשים מסוימים, הועלתי במשהו
איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? מפנימה ומקבלת. מה את רואה כשאת מביטה במראה? אותי?
איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? הו, אני תמיד מנסה להתעניין, כדי לדעת אם יש חיבור, מה משותף, וכו. אני מפחדת לפספס אנשים שיכולים אולי בעתיד להשפיע מאוד על החיים שלי לטובה. איזה פילוסופי
שבת שלום

שישיץ

New member
מיזנתרופיות זה חיי_../images/Emo79.gif

|גוגולת|האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? אממ עשיתי המון טעויות, אבל סה"כ אני במקום שבו אני רוצה להיות. אולי לשנות בעצמי כמה דברים שמפריעים לי שגןרמים לי להכשל, סה"כ אני די מוצלחת :p |גוגולת|האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך? עובדת על מה שמפריע :) |גוגולת|האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? אני נראית לרוב איך שאני מרגישה לכן אחד משקף את השני. אבל אנשים פשוט לא נמשכים אליי, בדרכ זה דורש שנים לאהוב אותי. |גוגולת|האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? מתחרטת על זה שלא הגברתי ערבית בכיתה י', על זה שלא הלכתי לאוניברסיטה בכיתה י', כל מיני דברים שלא השקעתי בהם מלא מאמץ, שכשאני עצבנית אז אני מתייחסת לחברים שלי שאני פשוט אוהבת, מאד רע, שאני לא נותנת לעצמי להפתח באמת כמעט אף פעם. |גוגולת|האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? לא. פשוט כי אני עצלניתזבל שאיכפת לה רק מעצמה. |גוגולת|איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? בדר"כ אני ממש מפנימה, כי אנשים שנותנים לי ביקורת הם האנשים הכי חשובים לי ורוצים רק בטובתי (אני מנסה להפסיק להיות פולניה, באמת שכן
) |גוגולת|מה את רואה כשאת מביטה במראה? בילבול גדול, אבל ספתא אומרת שזה רק הגיל
|גוגולת|איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? בדרכ עם כמה מכות בטוסיק וחיוך רחב.

למעלה