קופי פאסט מהבלוג ../images/Emo122.gif
האם יש לך הרגשה שהצלחת או שנכשלת בחיים? כרגע ,אני מרגישה שעדיין לא מיציתי [או מצאתי] את מהות חיי. אני גם לא מבינה מספיק טוב את רצונותיי,ופחות קשובה לאינטילגנציה הרגשית שלי,בגלל השיגרה הבית ספרית,שלא פותחת מספיק דלתות עבורי. מכאן,שהתחושה כרגע היא כישלון.. אבל אני אופטימית,עדיין.
האם את סה"כ מרוצה מהמראה החיצוני שלך? פחות או יותר כן. עם קצת עבודה אני אהיה שקטה עם עצמי.
האם, לדעתך, אנשים נמשכים יותר לאישיות שלך או יותר למראה שלך? ובכן,אדם שלא מכיר אותי,ופוגש אותי לראשונה,אני מניחה שהוא ימשך קודם כל לחיצוניות [טבעי לחלוטין],או שמא זה יהיה בגלל שאני בולטת [?]. לאחר מכן,אני מצפה שאדם יכיר אותי וימשך בצורה כלשהי לאופי שלי..
האם את מתחרטת על מעשים שעשית בעבר? על מה למשל? כן. למרות שחרטות הן לא הצד החזק שבי,אני תמיד מנסה ללמוד מטעויות ,להתחרט פחות ולהשלים עם הנעשה בעבר. אבל יש דברים שאני מצטערת שעשיתי,אמרתי,וכן הלאה. אין צורך לפרט.
האם, לדעתך, את מצליחה למלא תפקיד מועיל בעבודה, בבית, בבית ספר ובחברה בכלל? כיצד? על שאלה שכזו לא ניתן לענות באופן אובייקטיבי,והתשובה תמיד תגיע ממקום סובייקטיבי,ותהיה ממוקדת אך ורק בסביבה האישית ,ולא תכלול תמונה מלאה. בכל אופן,אני מניחה שבבית הספר אני מנסה לעשות את המוטל עליי,ולא למען ההורים,או המורים,אלא למען עצמי,בידיעה שתעודת הבגרות תעזור לי לפתוח דלתות נוספות בעתיד. בבית אני עושה מה שמוטל עליי,לא מעבר. אין לי זמן להכל. בחברה אני מנסה לעזור ולתרום עד כמה שאפשר,אני משתפת בדעותיי,דואגת ועוזרת ,ואני מקווה תמיד שזה מועיל למישהו ברמה מסויימת.
איך את בדרך כלל מגיבה לביקורות? האם את מפנימה ומקבלת, או מתנגדת להן? תלוי. ברוב המקרים,גם אם אני מתנגדת ברגע מסויים,מפנה את גבי,ומראה כי הביקורת לא חשובה לי,אני חושבת שוב ושוב ומנסה להפנים ולקבל,גם אם באותו זמן נתון שבה ניתנה לי הביקורת התנגדתי. ביקורת חשובה לי מהסיבה שהיא חלק גדול ליחס החברה,ודעותייה כלפיי,ואני תמיד שמחה לדעת [גם אם הביקורת לא חיובית] מה חושבים/אומרים עליי.
מה את רואה כשאת מביטה במראה? שאלה טובה. אני עדיין לא רואה את מי שאני רוצה לראות ,מכיוון שאני עדיין לא יודעת את מי אני רוצה לראות. אני עדיין בת נוער,ובכל יום אני מפתחת אישיות ,לפעמים בכיוונים שונים. אני מניחה [ומקווה] שבעוד כמה שנים,אולי בעוד שנה אפילו,אני כבר אדע לענות על השאלה באופן אחר.
איך את מגיבה לאנשים חדשים, שנכנסים לחייך? תלוי. לרוב אני מאוד ביקורתית כלפיי אנשים חדשים,וקשה לי מאוד לקבל,ולהבין,בייחוד כשזה אדם שאני לא מעוניינת להכיר מסיבות כלשהם. אני מנסה לא לשפוט על פי מראה חיצוני,ולפעמים זה גובר על כוח הרצון. קשה לי להתחבר עם אנשים שאין לי עניין משותף עימם..