הקורבן

lovebill

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo129.gifהקורבן../images/Emo14.gif../images/Emo129.gif

ייוו איב הזה!! בכל זאת מתה עלייך!! חחח.. אממ..תקשיבו פתחתי הודעה של עוד מיקדום רק בגלל שאיב שלנו לא היה פה אז היא נישכחה ועכשיו נימצאת בעמוד ה-8.0000 של הפורום אז פתחתי הודעה חדשה =] אוקי...אממ...זה הרשימה =] חנה yavir Rock n Roll Doll Im shit karyn סנפ XD עברי לידר המלך1 דורין 245 מה אחרי noy flat Rock This Party dirty look crazysapir dorkiflitz tissue לרה מי שרוצה יגיד לי..=] ומי שעכשיו הוא =// איב אוהבת מירית.. יאללה להתחיל לפוצץץ=]

סנפ XD

New member
איב .. ../images/Emo11.gif../images/Emo214.gif

אז תגיד .. מה קורה ? :] איך החיים ? למה קוראים לך איב ? מה הפירוש של השם ? אממ.. איזה זה לגור בת"א ? כיף לך -_-' אתה יודע שאתה .. פאקצה ? ופריק ? ואימו ? והומו ? וסטרייט ? ובי ? וחנונית ? וחמודה ? ופשוט ... איב ? :] ואנמממ..אינלי ששאלות נו!#D: 3>

*עונה* ../images/Emo24.gif

אז תגיד .. אומר :) מה קורה ? :] סבבה מאמי איך החיים ? מדהימים
למה קוראים לך איב ? אההההה זה.. בגלל שנולדתי באותה תקופה שבה איב מונטן מת.. וההורים שלי אוהבים את הזמר הזה.. וגם אח שלי אהב את השם הזה D: מה הפירוש של השם ? אופס.. הסברתי למעלה ^^ אממ.. איזה זה לגור בת"א ? יאי! זה ממש כיף, עיר הפשע והרשע. כיף לך -_-' חחח אתה יודע שאתה .. פאקצה ?
ופריק ?
ואימו ?
והומו ?
וסטרייט ?
ובי ?
וחנונית ?
וחמודה ?
ופשוט ... איב ? :]
ואנמממ..אינלי ששאלות נו!#D: 3>>>>>>>>>>>>>> 3>

dirty look

New member
אבל כבר שאלתי

טוב נו נעשה העתק הדבק
היי מה קורה? יש חדש? עושה משהו מיוחד? בן כמה אתה? לאיזה כיתה אתה עולה? איפה אתה גר? איזה להקות אתה עוד אוהב?
ומה הסיגנון מוזיקה בכללי? יש לך פירסינגים? אתה אוהב את ביל?
או את טום? גיאורג? גוסטב? XD חפרתי? ביי XD

היי היי D: מה קורה? סבבה יש חדש? לא ממש. עושה משהו מיוחד? רואה יורדים בגדול האמריקאי. בן כמה אתה? 15 וחצי לאיזה כיתה אתה עולה? י' איפה אתה גר? ת"א איזה להקות אתה עוד אוהב? MCR FOC RHCP ועוד ועוד ועודדדדד ומה הסיגנון מוזיקה בכללי? מה שבא ליד. יש לך פירסינגים? לא לא לא אתה אוהב את ביל? מי לא P= או את טום? גיאורג? גוסטב? XDכולם קיצר 3> חפרתי? לא הרבה מידי 3>>

YuviR

New member
איבבבב.

אתה יודע שאתה מגניב?
שיר שגורם לך לבכות? שיר שמשמח אותך? תכונה הכי חשובה לך בבנאדם? אוהב עוגיות מזל? ובראוניז? וגלידת פסיפלורה? וגויאבות? אוהב את השיר break away של טוקיו? יש לך את הדיסק החדש של רד הוט? (כי לי יש D::::) נכון שפרדי מרקורי סקסי בטירוווווווווף?
המממ זהו נגמר לי

אתה יודע שאתה מגניב? כן
שיר שגורם לך לבכות? Hurt של קריסטינה אגילרה. שיר שמשמח אותך? My humps של פרגי :) תכונה הכי חשובה לך בבנאדם? הממ וואי זה קשה.. הממ אני יודע.. יכולת שיחה. אוהב עוגיות מזל? חח אכלתי פעם.. העוגי הלא הייתה טעימה אבלהיא אמרה שאני יהיהעשיר
ובראוניז? מאודדד :X וגלידת פסיפלורה? חח כן (וואי אני ממש שמן, אה?) וגויאבות? לא יודע לא טעמתי אוהב את השיר break away של טוקיו? חמוד! P: יש לך את הדיסק החדש של רד הוט? (כי לי יש D::::) לעע.. אני מוריד שירים שלהם נכון שפרדי מרקורי סקסי בטירוווווווווף? חחח אמרו לי אתמול שאני דומה לו.. חח , אז כן ^^ המממ זהו נגמר לי , אה גמרת!?!?? 3>>

YuviR

New member
חחחח באמת אמרו לך שאת דומה לו?

איזה חמודים

keren eckshtein

New member
שמעתי שיש מצב מביאים אותו לארץ XD

חבר של מדונה ( שהוא ישראלי ד"א ) רוצה להביא את הסולן של רד הוט צ'ילי פפרז לארץ XD עם אתם דיברתם עליו ,חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

YuviR

New member
פרדי מרקורי מת ../images/Emo11.gif

מאיידס, חח. הוא הסולן של קווין. מי שדיברת עליו זה אנתוני קידיס...

keren eckshtein

New member
יואו איזה פדיחה XD דמט

את רואה שאני לא מתמצאת בקווין וברד הוט צ'ילי פפרז ! טוב לא משנה עזבי XD אבל בכל מקרה בדיוק היום שמעתי שיר מהמם של קווין , תראי מה זה חחחחחחחחחחחחחחח טוב לא משנה ..
אוקי אז לא משנה רוצים להביא את אנתוני קידיס לארץ :) יותר נכון נראה לי שהוא רוצה לבוא XD אבל אני בכל זאת חושבת שזה רק שמועות , לא משהו רציני
אי אפשר לדעת בשלב הזה . ..

../images/Emo191.gif נו טוב... שאלות.

היי! אז... מה אתה עושה בחופש? טוחן מול המחשב\עושה ספורט ואז הולך למחשב? נכון שערבית זה קקי? נכון שאני ממש צריכה לחזור עכשיו על החומר? נכון שאני לא אעשה את זה? נ-כון! סתם יאללה שאלות יותר נחמדות: אתה שם- בושם: אפטרשייב: איפור כלשהו: זין: אתה: שנון? פתוח? אופטימי? חכם? מצחיק? קרוע? האם אי פעם: ניגנת על כלי כלשהו? הלכת מכות עם בן? הלכת מכות עם בת? עישנת? נכשלת? יאללה אין לי יותר שאלות . בעבע 3>

היי! אז... מה אתה עושה בחופש? כלום.. לא יותר מידי טוחן מול המחשב\עושה ספורט ואז הולך למחשב? משהו כזה! רק בלי לטחון ספורט.. בקטנה.. נכון שערבית זה קקי? אבל אני לומד את זה מוגבר :( נכון שאני ממש צריכה לחזור עכשיו על החומר? גאמני ^^ נכון שאני לא אעשה את זה?
גאמני ^^ נ-כון! סתם יאללה שאלות יותר נחמדות: אתה שם- בושם: אה איזה כאילו? Boss או משהו אחר של אח שלי :p אפטרשייב: i'm not shaving that often so.. not. איפור כלשהו: לא לא לא לא לא זין: :O אני לא עומד לענות על.. יש גבול לכל תעלול אה?!? |חוצפההה| אתה: שנון? יש יציאות.. פתוח? אני הומו :X אופטימי? לא.. חכם? דיי נוו.. לא צריך להגזים.. כן! מצחיק? מממ אוליייי קרוע?מממממ אולי האם אי פעם: ניגנת על כלי כלשהו? כן על גיטרה, אני ססוווווסססס בזה (המבין יבין) הלכת מכות עם בן? כן.. הלכת מכות עם בת? נו דעעע עישנת? לא ניסיתי ולא רוצה :p נכשלת? כן.. P= לא הרבה למזלי יאללה אין לי יותר שאלות . בעבע 3>

X Slider

New member
../images/Emo23.gif אני אפרסם שאלות אחרי העבודה ../images/Emo178.gif

למעלה