עונה לספירוש המאמיייי ../images/Emo24.gif
היי מה קורה? קורה קורה.. חוץ מטוקיו הוטל,איזה עוד להקות את שומע? MCR FOB ומלא.. די אין לי כוח
מה השיר שהכי מרגש אותך? SOULMATE ו WHEN YOU"RE GONE ו HURT סרט אהוב? הר ברוקבק צבע אהוב? תכלת *אזעקת הומוו* הייתה מעדיף לצאת עם: פריק\אימו\ערס: אימו\פריק בעיקר הראשון. מה הדבר שהכי מושך אותך בבנים: המממ קוביות בבטן.. ושיער בחזה
ובבנות: בנות לא כ"כ מושכות אותי אבל אני מניח שהחזה.. וכל מה שקשור אליו D:! איזה יפה השיר ששלחתי לך
: שיואו מדהייםם את מתה.. טוב זה לא לפה. ביל\טום\גוסטב\גיאורג
ביל,ביל,ביל):[ ביל ביל ביל.. אני שונא את שאר הרביעיה נכון מתאים לטוקיו הוטל שיראו להם ביל והבולבוליםD: חח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם הייתי פיה(מכחישה), בחר 3 משאלות: כסף, הצלחה בחיים ובלימודים, חיי על מוות ובריאות נצחית. אגדה אהובה עלייך(שלגיה,סינדדרלה וכאלה)>< שלגיה
סטוץ או מערכת יחסים: מערכת יחסים... מה עדיף להיות: בן או בת? בת. (שחף יודע למה) מי האישה הכי סקסית(ביל חושב שאנגלינה גולי והאולסון האלה-.-) אנג'לינה לא מגיעה לקרסוליים של קתרין זיתא ג'ונס
הגבר הכי סקסי: שחף חח (מה!??! אני חייב אל תצעקי עלי
) מה החלום שלך: שהשאלון הזה יגמררר, סתעעם איזה כיף בסוף אני באה למפגש, מחכה לראות אותך**ולעשות דברים מגונים**XDD סתם סתם
יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייי אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךך סתם אני לא באה
מה?1 השלית אותי?
((((((((((((((((((( ה טוב צטערת אני לא מוצאת שאלות..^__^ ~~אז לסיום~~ תעשה לי ילדים? בגלל מה שעשית, לא, אפילו לא אחד. אפילו לא תרומת זרע. ו... 3\>
3>