הקורבן

X Slider

New member
איבי ../images/Emo9.gif

מה קורה מתוק?
למה החליטו לקרוא לך איב? איך זה לגור בתל אביב?
איזה מוזיקה אתה אוהב חוץ ממה שאני יודע כבר?
איך היה איתי אתמול?
מה אתה עושה ממש עכשיו (חוץ מלענות על השאלון
)? ושאלון פעם אחרונה קצת: מתי בפעם האחרונה... קיבלת SMS? דיברת בטלפון? התנשקת? בכית? צחקת? קיבלת חיבוק? אמרתי למישהו אני אוהב אותך? השתכרת? אכלת? יצאת מהבית? כעסת על מישהו? שמעת מוזיקה? ראית טלויזיה?

מאממיייי 3>> ../images/Emo23.gif ../images/Emo99.gif ../images/Emo140.gif

מה קורה מתוק? כשאתה בסביבה הכל כבר הרבה יותר טוב.. חח למה החליטו לקרוא לך איב? הממ כי זה שם יפה! לא.. <_<? איך זה לגור בתל אביב? משגע. איזה מוזיקה אתה אוהב חוץ ממה שאני יודע כבר? מה שאתה יודע כבר :p איך היה איתי אתמול? רררר... היה מדהים.. פרטים בפרטי D: מה אתה עושה ממש עכשיו (חוץ מלענות על השאלון )? מחפש אותך.. למה אתה לא מחובר?! ושאלון פעם אחרונה קצת: מתי בפעם האחרונה... קיבלת SMS? אווהו דיברת בטלפון? היום.. האמת לא מזמן חברה שלי התקשרה. התנשקת? אתמול (חיחי) היה מדהים. בכית? לפני כמה ימים, בשיר SOULMATE צחקת? אתמול, כשסיפרתי לך את ה" אני לא אשתכר!" "אני לא אשתכר"! הממ וגם עכשיו כשאני חושב על הסיפוא עוד פעם..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111111111111111111111 קיבלת חיבוק? אתמולי :p כי אתה חיבקת אותי אמרתי למישהו אני אוהב אותך?הממ היום, לאביטל :O השתכרת? לפני איזה שבוע במסיבה של בן דוד שלי ( לא ממליץ לאף אחד!!) ללכתלמסיבותשלבנידודיםשלך :X אכלת? נו באמת, נגמרו לך הרעיונות?! יצאת מהבית? להוריד את הכלב D: טוב מה אור עם חבר שלו דן מבלגיה וכרמל באילת ): כעסת על מישהו? אתמול עלייך כשהרבצת לי :( שמעת מוזיקה? כל הזמן ראית טלויזיה? אני לא רואה הרבה טלויזיה.. אז לא זכור לי מתי פעם אחרונה ראיתי D: אוהב אותך ומתגעגע מאוד (זה ממני לשחף) חח תקקנאו יחס מיוחד.

../images/Emo174.gif

שלום
איך קוראים לך? באמת? למה? זה מה שההורים שלך רצו? מי מבניהם בחר? נכון אתה גר בת"א? פשוט השם שלך מתחרז עם תלאביב
אז.. מנשמע? הכל טוב? בטוח? משו מטריד אותך? אני רואה שמשו מטריד אותך... אז מה מטריד אותך? נו ברצינות! למה? בן כמה אתה? למה? באמת??? מגניב^^ אני מקווה שלא תתקל בעוד שאלונים במפגרים כמו זה. אהמאהמ
D:

*עונה* ../images/Emo24.gif

שלום הי! איך קוראים לך? איב :) באמת? כן למה? ככה. זה מה שההורים שלך רצו? אם הם לא היו רוצים לא היו קוראים לי ככה. מי מבניהם בחר? שניהם ביחד. אבל אמא החליטה. נכון אתה גר בת"א? נכון פשוט השם שלך מתחרז עם תלאביב מדהים ^^ אז.. מנשמע? מצויין הכל טוב? אהא.. בטוח? אווווווווו *מפהההקקק* משו מטריד אותך? המון דברים.. להתחיל?! אני רואה שמשו מטריד אותך... הבחנה דקה יש לך.. אז מה מטריד אותך? זה לא לתפוז.. \= ולא בכלל. נו ברצינות! :X מה את רוצה ממני? למה? אוקי את מפחידה! בן כמה אתה? 15 וחצי למה? החיים קשים,אה? באמת???יאפ מגניב^^ אני מקווה שלא תתקל בעוד שאלונים במפגרים כמו זה. אהמאהמ גאמני מקווה, מאוד!

אני מצווה עלייך לשים תמונה../images/Emo11.gif../images/Emo174.gif

טוב נו לא מצווה אבל תשים

lovebill

New member
איבו'ש יאללה שאלות!

מה קורה?! מה חדש? חח..איזה מעצבן אתה... אני וספיר חשבנו שלקחו אותך חייזרים >< חחח.. אממ..מה אני אשאל ... בן כמה אתה? לאיזה כיתה אתה עולה? בית ספר? עיר? אהבה: יש חברה? חבר? שברו לך את הלב ? האם שחף שבר לך את הלב? חחח.. יתנקשת פעם? קימת יחסי מין פעם? מתי יתאהבת בפעם הראשונה? לימודים: ממוצע? שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? מה הדבר הכי משודע שעשית בבית ספר? ההשעו אותך? ריתקו אותך? הזמינו את אמא שלך (חוץ מאסיפת הורים ^^): איך אתה מסכם את שנת היסודי שלך? ועכשיו בככלי: חלמת על טוקיו הוטל? עם כן ספר: שיר אהוב של טוקיו הוטל חוץ ממונסון: שיר אהוב של מישהו אחר? סיגנון מוזיקה? מה אתה אומר על רוני סופסתחת: מה אתה אומר על הגייבויז? קליפ אהוב (לא בהכרח טוקיו הוטל) רואה MTV? חח..סתם שאלתי.... טוב יאללה זהו אין לי כוח ליכתוב..חח..מיריתו'ש3>

עונה למירית הפשושית ../images/Emo140.gif

מה קורה?! הכל טוב ^^ מה חדש? סתם כלום.. :) חח..איזה מעצבן אתה... אני וספיר חשבנו שלקחו אותך חייזרים >< :( אני יודע שאת וספיר הייתן רוצות :F חחח.. חח אממ..מה אני אשאל ... באמת מה :O בן כמה אתה? 15 וחצי לאיזה כיתה אתה עולה? י' בית ספר? גמנסיה הרצליה עיר? ת"א אהבה: שחףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 3>>>>>>>>>>> יש חברה? כן שחף חברה שלי.. 3> חבר? לא אני סטרייט גמור שברו לך את הלב ? לעע.. אף פעם לא התאהבתי בצורה כזאתי.. האם שחף שבר לך את הלב? חח.. אם הוא היה הייתי שובר לא את הראש D: חחח.. יתנקשת פעם? כם ינתשקתי פעם D:mad: קימת יחסי מין פעם? לא אף פעם מתי יתאהבת בפעם הראשונה? לא יודע, קרו כמה פעמים שחף הוא אחד הראשונים.. לימודים: מה איתם? מעולים.. התקבלתי לכיתה המ=ד=ע=י=ת! תקנאו ושקו לי בתח** ממוצע? 92~ הלכתי עכשיו לשעות חישוב** שיעור אהוב? משתנה... כל הזמן כרגע If i rule the world שיעור שנוא? ספרות, תנך, גיאוגרפיה, לשוןןן, זהו (:) מורה אהובה? מורה אהוב.. המורה לפיסיקה, הוא חתיך ויש לו פטמות חצי מטר כל אחת P: מורה שנואה? המורה ללשון.. היא פשוט מכשפולה מה הדבר הכי משודע שעשית בבית ספר? עזבי לא נעים.. יש פה ילדות קטנות. ההשעו אותך? בחיים לא P= ריתקו אותך? לעע.. אין אצלינו כזה דבר.. הזמינו את אמא שלך (חוץ מאסיפת הורים ^^): לא.. עדיין לא איך אתה מסכם את שנת היסודי שלך? שעמום שעמום שעמום. ועכשיו בככלי: מעולה. מעולה מעולה חלמת על טוקיו הוטל? חחח מצחיק.. אבל כן חלמתי שאני מנשק את ביל.. ואז מגלה שהוא אישה :) כן... ביל הוא הומו DD:: עם כן ספר: סיפרתי כבר. שיר אהוב של טוקיו הוטל חוץ ממונסון: ritte mich שיר אהוב של מישהו אחר? לא שאלת כבר?@ המממ משתנה IF I RULE.. סיגנון מוזיקה? מה שבא ליד.! מה אתה אומר על רוני סופסתחת: ממממממממיייייייייייייייייי? :X מה אתה אומר על הגייבויז?גיימבויז?!!!?!?!?! הממ אם כן , אז אני שונ אותם רק בגלל שידידה שלי חפרה לי על איזה אושרי חמי ששם משהו כזה.. שהיא מאוהבת בו או משהו כזה ושיש לה את המסן שלו.. עזבו היא מפגרת. קליפ אהוב (לא בהכרח טוקיו הוטל) אוהווו.. רואים שאת לא מכירה אותי.. YouTube> Britney Spears Stoned רואה MTV? ברררררררעעעעעווורררררררר חח..סתם שאלתי.... אה *מתבייש* טוב יאללה זהו אין לי כוח ליכתוב..חח..מיריתו'ש3> וזה שאין לך כוח?!?! טוב יאללה מאמי ביי

crazysapir

New member
איביייי נא להתפקד לפה../images/Emo190.gif

היי מה קורה? חוץ מטוקיו הוטל,איזה עוד להקות את שומע? מה השיר שהכי מרגש אותך? סרט אהוב? צבע אהוב? הייתה מעדיף לצאת עם: פריק\אימו\ערס: מה הדבר שהכי מושך אותך בבנים: ובבנות: איזה יפה השיר ששלחתי לך:): ביל\טום\גוסטב\גיאורג:(ביל,ביל,ביל):[ נכון מתאים לטוקיו הוטל שיראו להם ביל והבולבוליםD: אם הייתי פיה(מכחישה), בחר 3 משאלות: אגדה אהובה עלייך(שלגיה,סינדדרלה וכאלה)>< סטוץ או מערכת יחסים: מה עדיף להיות: בן או בת? מי האישה הכי סקסית(ביל חושב שאנגלינה גולי והאולסון האלה-.-) הגבר הכי סקסי: מה החלום שלך: איזה כיף בסוף אני באה למפגש, מחכה לראות אותך**ולעשות דברים מגונים**XDD סתם סתם:) סתם אני לא באה:( ה טוב צטערת אני לא מוצאת שאלות..^__^ ~~אז לסיום~~ תעשה לי ילדים? 3>

עונה לספירוש המאמיייי ../images/Emo24.gif

היי מה קורה? קורה קורה.. חוץ מטוקיו הוטל,איזה עוד להקות את שומע? MCR FOB ומלא.. די אין לי כוח :( מה השיר שהכי מרגש אותך? SOULMATE ו WHEN YOU"RE GONE ו HURT סרט אהוב? הר ברוקבק צבע אהוב? תכלת *אזעקת הומוו* הייתה מעדיף לצאת עם: פריק\אימו\ערס: אימו\פריק בעיקר הראשון. מה הדבר שהכי מושך אותך בבנים: המממ קוביות בבטן.. ושיער בחזה :) ובבנות: בנות לא כ"כ מושכות אותי אבל אני מניח שהחזה.. וכל מה שקשור אליו D:! איזה יפה השיר ששלחתי לך:): שיואו מדהייםם את מתה.. טוב זה לא לפה. ביל\טום\גוסטב\גיאורג:(ביל,ביל,ביל):[ ביל ביל ביל.. אני שונא את שאר הרביעיה נכון מתאים לטוקיו הוטל שיראו להם ביל והבולבוליםD: חח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם הייתי פיה(מכחישה), בחר 3 משאלות: כסף, הצלחה בחיים ובלימודים, חיי על מוות ובריאות נצחית. אגדה אהובה עלייך(שלגיה,סינדדרלה וכאלה)>< שלגיה
סטוץ או מערכת יחסים: מערכת יחסים... מה עדיף להיות: בן או בת? בת. (שחף יודע למה) מי האישה הכי סקסית(ביל חושב שאנגלינה גולי והאולסון האלה-.-) אנג'לינה לא מגיעה לקרסוליים של קתרין זיתא ג'ונס :p הגבר הכי סקסי: שחף חח (מה!??! אני חייב אל תצעקי עלי :( ) מה החלום שלך: שהשאלון הזה יגמררר, סתעעם איזה כיף בסוף אני באה למפגש, מחכה לראות אותך**ולעשות דברים מגונים**XDD סתם סתם:) יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייי אני אוהב אותךךךךךךךךךךךךךך סתם אני לא באה:( מה?1 השלית אותי? :(((((((((((((((((((( ה טוב צטערת אני לא מוצאת שאלות..^__^ ~~אז לסיום~~ תעשה לי ילדים? בגלל מה שעשית, לא, אפילו לא אחד. אפילו לא תרומת זרע. ו... 3\> :( 3>

noy flat

New member
איב!!

היי!! אני לא קראתי את מה שאחרים כתבו לך... אז אני בטוח אחזור על שאלות... סוריי 1. נכון שאין לך מושג מי אני?? ואתה חושב לעצמך עם אני באמת באתר?? 2. מי בחר לך את השם המהמם הזה??? 3. מה המזל שלךך?? 4. איזה עוד להקות\זמרים\זמרות אתה אוהב?? 5. אוהב בנים? 6. אוהב בנות? 7. אתה פעיל בעוד פורומים?? 8. אני משעממת אותתךך?? 9. קרה לך שראית אוכל והקאת?? זה קרה ליי... ת'אמת ראיתי את הקופסא של התירס והקאתי... 10. נכון שהגעלתי אותךך?? -the end-

dorkiflitz

New member
אייייייייייבק'ה%^@$

מה נשמע מיידלע? הכל טוב? יופי. שמחה. בא למפגש? אם לא, למה? אם כן, אתה אחלה גבר. מה הדבר האחרון שאכלת? ושתית? תושיט יד לכיוון שמאל.. במה אתה פוגע? קח את הספר הכי קרוב אלייך, פתח בעמוד 19 מה כתוב בשורה ה5?! האם יש לך סטיקרים מודבקים בחדר? אם כן, מה? מה יש לך? יס או הוט? הוט שליטה%*@#%$ האם אי פעם הצטלמת עם מפורסם? אם כן, איזה? אם לא, אתה מעפן^#$ -לא באמת- מה היא ההופעה האחרונה שהייתה בה? כמה מגניב%@# אוקיי, נגמרו לי השאלות. או הרעיונות. טוב נו גם השאלות וגם הרעיונות לשאלות. 3333>

noy flat

New member
אממ... למירית!

מתי שעושים לי את הקורבן... זה יוצא בחודש אוגוסט?? כי עם כן אני רוצה לדחות אותו... תודה שקראת! נוי

למעלה