RomiVais

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo31.gif

אני לא מצליחה להירדם......... אני מבואסת וזה משגע אותי שאני לא מצליחה לישון כי הראש עובד ועובד ולא נח אף פעם (וואלה - כמו סוללת דורסל
) מה עושים כשסובלים מאכזבה? כששום דבר לא יוצא כפי שמצפים או מקווים? איך מונעים את העלייה במשקל אחרי משבר? בדיוק סיפרתי לחברה מקסימה, לפני כמה וכמה שעות טובות מה שאחותי (הרזונת) עשתה..... היא מוצאת אותה בוכה בגלל בחור שלא שווה אף דמעה שלי (אבל מה לעשות שלמרות זאת כואב??) והיא באה אלי עם חבילה של עוגיות (איזה מותק היא, אה??)
בצחוק לקחתי לה את כל החבילה מהיד, כאילו שאני בכלל מסוגלת מצפונית לאכול חבילה שלמה, והיא ישר אומרת לי "לא - רק אחת!!" (אמרתי לכם - מותק!!
) איך היא שומרת עלי....... ישר התחלתי לצחוק, כי זה באמת מצחיק, אתם לא חושבים? בסוף באמת אכלתי רק אחת, ומאז כלום, אבל אני מתה מפחד מה יכול לקרות בהמשך. הפחד שלי הוא לעלות את כל מה שירדתי בחזרה. אני יושבת מול המחשב, שנמצא בחדרון מול המטבח (מיקום אידאלי - או לא?
) ואם אני מביטה ימינה - בדיוק שם המקרר... היום אני התאפקתי ועדיין מתאפקת, אבל מה אם מחר אני אשבר? בראש אני יודעת מה אני צריכה לעשות, אני יודעת כמה שחשוב לי לשמור ולהמשיך לרדת ולא לעלות גרם, אבל בפועל אני מרגישה שמשהו שחזק ממני מושך אותי לעשות משהו אחר. התוכנית היתה ללכת לישון מוקדם ולקום ללכת להליכה וחדר כושר, אבל עכשיו - מאיפה אני אמצא את הכוח? אוף!! מה יהיה? יש לי תור לניפוח שני בעוד שבוע, כמעט שבועיים.... אולי אז אני אחזור למגמת ירידה? בינתיים המשקל במחבוא שלו - עכשיו לא רק שמפחיד לראות שאני תקועה באותו משקל - עכשיו מפחיד לראות שעליתי קצת. הכי קשה לי להבין זה למה במקום "לעשות דווקא" ולהתחיל בצום או פעילות ספורטיבית מאומצת עוד יותר - ברגעים כאלה אני נוטה לקיצוניות השנייה - של בעצם להזיק לעצמי - כי אם אני אעלה במשקל - זה בטח לא משהו חיובי...... אומרים שצרות באות בשלישיה, אז השני זה כישלון לגבי עבודה - הייתי אמורה מחר (היום) לעבור שלב שני בראיונות/קבלה לעבודה X והיום גם אמרו לי לשכוח מזה - החליטו על צימצומים במקום קבלת עובדים חדשים......... אני כבר מחכה ל"מכה" השלישית.... איזה ביאוס. בטח רק עניין זמני. אחרי שינה טובה והתייעצות טובה עם הכרית בטח הכל ייראה אחרת - נכון? אז יאללה, חברים יקרים ונפלאים שלי, תחזיקו לי אצבעות....... אני יודעת שהכל יהיה בסדר, אני הרי אומרת את זה תמיד. השאלה היא רק מתי זה יקרה........ אני בדרך כלל עונה: בקרוב.
(אופטימית או לא אופטימית?
) איזה יופי שאני שואלת ועונה לעצמי, אתם לא חושבים? חסכתי לכם....... חחח
אל תשימו לב לשטויות...... יש לי תירוץ.
DON´T HOLD THAT AGAINST ME, PLEASE!!! תודה על "האוזן" רומי

קרן_ס

New member
אוי רומי החמודה...

בנים, ובעיקר אלו שעושים לנו צרות, זה לא סיבה להשמין, בדיוק להפך, תחשבי שעכשיו צריך להשקיע יותר והבחור הבא יהיה פי מיליון יותר טוב... אם את מבואסת, תוציאי את האנרגיה הזו (וכעס זה המון אנרגיה...) על סיבוב הליכה או על החדר כושר...את תרגישי הרבה יותר טוב, חוצמזה שמעתי שחדר כושר זה מקום מצויין להכיר בנים
אני מקווה שתתעודדי ושהמשבר הזה לא יעלה לך בכמה קילויים (תרתי משמע). חיבוקים
ונשיקות
, קרן

RomiVais

New member
קרן יקרה!! ../images/Emo24.gif

תודה רבה רבה!!! בנים הם באמת לא סיבה - למרות שלפעמים זה קצת חזק מאיתנו - את לא חושבת? אני יודעת שאני צריכה להשקיע עכשיו פי 2 ו"לצפצף" על כולם. רק שלפעמים קל להגיד וקשה לעשות..... אבל אני אצליח!!! בטח עם חברים כמוכם
בנים בחדר כושר - בחיים לא יפזלו לכיוון שלי - זה בטוח!!
אבל בכל זאת, חייבים לקום ולהמשיך הלאה - אין ברירה - האופטימיות היא בדם!!
גם כשאני בוכה - אני צוחקת....... זה הטבע שלי. תודה על הכל, והמשך יום נעים, רומי

ורד *

New member
לרומי../images/Emo24.gif

יש כזה שיר "האם את בוכה או צוחקת?" אני שמחה שאת שומעת בעצת כל חברייך לפורום ומסתכלת קדימה..........מחר שוב תזרח ה-
ורד.

RomiVais

New member
תודה ורד!!! ../images/Emo24.gif

אני תמיד תמיד תמיד מסתכלת קדימה - החיים לימדו אותי את זה!! ואצלי תמיד זורחת השמש
כי אני אילתית!!!
זה היה בצחוק, ועכשיו ברצינות. יום אחרי הכל באמת נראה טוב יותר - אין ספק שגם מחר הכל ייראה עוד יותר טוב. מה שבטוח - שאת כולכם אני אוהב ל-נ-צ-ח!!! חברים כאלה לא שוכחים ל-ע-ו-ל-ם!!!! שוב תודה, ולילה טוב, רומי

SARA120

New member
רומי../images/Emo20.gif

אני רק רוצה להביע תמיכה! אי אפשר להיות במקומך,לפי דעתי! ולתת לך עצות...כל אחד עם הכאב הפנימי שלו והאכזבות האישיות שלו. תעברי את התקופה הרעה מהר,ואני מקוה שבעתיד בפרספקטיבה של זמן,תסתכלי אחורה ותגחכי...

RomiVais

New member
תודה רבה שרה!! ../images/Emo24.gif

אני בעתיד בטוח אצחק על כל זה........ אני יודעת כי היום אני צוחקת על משברים של העבר. אני בהחלט יודעת שמה שנראה ענק היום ייראה יותר קטן מחר והרבה הרבה יותר קטן בעוד כמה שנים.

zfardeit

New member
יפה שלי...

אוי למה לא אמרת לי אתמול שזה המצב??? אל תדאגי ילדה,הדברים עוד יסתדרו לטובה
... תתקשרי אלי

RomiVais

New member
צפרדעית יקירתי!! ../images/Emo24.gif

אל תדאגי - אתמול לא רציתי להפריע.... אני יודעת שהדברים עוד יסתדרו - בכל זאת כואב עכשיו - אבל אני אופטימית, אני מהשורדים.
אני אתקשר בערב - אחרי שהכל כבר יעבור ואני אחזור להיות עצמי!! המשך יום נעים, רומי

amnon_p

New member
רומי חביבתי ../images/Emo24.gif

לפני זמן מה פורסם בפורום קטע שדיבר על כך שכל אחד מקבל בחזרה מהחיים בהתאם למה שהוא נותן לחיים (רעיון כללי). הקטע מצא חן בעיני מאוד. ברוח הקטע הזה, לא ייתכן שאדם מקסים כמוך שתומך, עוזר, ומגיב בצורה חיובית כל כך לכל בעיה שמוצגת כאן בפורום, יסבול לאורך זמן מבעיות כאלו כפי שהצגת. זה רק עניין של זמן, זה יעבור והחיים יחזרו להאיר לך פנים בכל התחומים!!! אמנון.

RomiVais

New member
אמנון יקר!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo51.gif

אני זוכרת את הקטע שהזכרת. גם בעיני זה ממש מוצא חן - למרות שאני יכולה להביא לך אינספור דוגמאות (גם מהבית שלי) ליוצאי דופן. אנשים טובים שקורים להם כאלה דברים - שלא יאומן. כמו לכל דבר - לכל כלל יש יוצא מהכלל!! תודה רבה על המילים החמות
זה באמת "רק" עניין של זמן. אין לי ספק שהכל יעבור והשמש שוב תזרח עלי
שוב תודה, אתה וכולם באמת חברים נפלאים המשך יום נעים, רומי

שלגיה**

New member
רומי ,ילדה יקרה !!!!

פעם למעלה,פעם למטה,זה טבעו של עולם. צריך לדעת להתייחס גם ללמטה באופן ראוי,לקבל את האכזבות ולנסות לחוות את החוויה במלואה,לחשוב על זה ולנסות להבין מה מניע /גורם להרגשה הלא טובה. לעיתים אנחנו מסתכלים על הדברים במשקפיים אפורים-שחורים,והכל נראה כך בהתאם,צרות קטנות הופכות להיות לגדולות,צרה אחת פתאום מתחברת לאחת קטנה יותר והופכת אותה לגדולה,נושמים נשימה ארוכה לתוך הריאות ומרגישים הכי נמוכים שבעולם. לעיתים חוויה כזו,או תחושה כזו ממקום כל כך נמוך עוזרת לנו להתכנס,לחשוב על הדברים ,לנתח אותם (אולי על הכרית -כמו שכתבת),ולהבין מאיפה הכל צץ והכל קרה. לעיתים הציפיות שלנו והדמיון שלנו מסייעים לנו לחלום על כל מיני דברים ועל כל מיני התרחשויות שהיינו רוצים שיקרו ...(להרזות,למצוא אהבה אמיתית,למצוא שלוות נפש בקשר לכמה נושאים אחרים,למצוא עבודה מתאימה,להצליח בבחינה גדולה...) כל הציפיות הללו מתבשלות היטב בדמיון וכשיש עלינו משקפיים אפורים בגלל אכזבה אחת אז פתאום הכל נהיה אפור,שחור,מבולגן,מאכזב,קשה -מרגישים חסרי מזל והכי חשוב,מרגישים נחותים ובעל ערך עצמי נמוך. לכל אחד מאיתנו יש תכונות שונות להתמודד עם הדברים.בכל גיל יש גם סיטואציות שונות שנראות לנו היום קטנות לעומת הצרות של היום. אני לא אומר לך תתעודדי "יהיה בסדר",אני לא אומר לך "אל תבכי" (אם בכית),לפעמים מתוך המקום הרע הזה,מתוך האכזבה אפשר לצמוח למקום טוב יותר,להרגשה והחלטות טובות יותר בקשר לחיים. אומרים שאיפה שדלת אחת נסגרת,דלת אחרת נפתחת.יכול להיות שמקום העבודה הזה שכתבת עליו לא היה מתאים לך...ותמצאי משהו יותר טוב בהמשך (גם לי זה קרה).לעיתים הסבלנות משתלמת. אני בטוחה שהניפוח השני יביא את הירידה המיוחלת.אני יודעת שרוצים מהר מהר ורוצים לראות תוצאות,אבל גם כאן צריך סבלנות ולקבל את עצמך באהבה ! כי את בתהליך הכי חיובי שתורם לך רק בריאות ואושר בהמשך. את עשית ניתוח שיביא לך איכות חיים. לא ביום אחד ולא ביומיים !! ככל שיקח זמן לבניה מחדש של עצמך,כך גם תוכלי לשמור על ההישג ולהבין את המשמעות של הצרכים החדשים של הגוף שלך. שינויים מהירים הם לא טובים.תתארי לך שהיית מרזה 40 ק"ג בחמישה חודשים? נכון זה נשמע חלומי ומבטיח ומיד מדמיינים בגדים יפים והרגשה עילאית,אבל בראש,ההפנמה של התהליך היא לא מלאה.צריך לתת לנפש לקבל את הדברים ואת השינויים שעושים בחיים לאט לאט. מהר זה לא תמיד טוב !!! הניפוח יסייע לך לעשות בעצמך את העבודה ! הרבה אנשים אחרי הניפוח השני נכנסים לתהליך ירידה טוב ומהיר יותר. אני בטוחה שזה יקרה לך. לגבי האהבה...ממממ....זה התחום בעל האכזבות הכי רבות וקשות שיכולות להיות,האם החבילת עוגיות תעשה לנו משהו? את כבר יודעת את התשובה ! את בחורה כל כך יפה ! וכל כך חכמה ויש בך כל כך הרבה נתינה וחום והמון המון תום !!! שאני בטוחה שאת תחווי חוויות אהבה טובות. ימים יגידו ואני מקווה שכל מי שיתאכזב ממך (כלומר כל מי שאת לא תרצי...) יבוא אלינו לקבל עידוד... החיים שלנו הם כמו גלגל כמו בשיר. ולסיום רומי ל´ה,הכנות שלך והפתיחות לכתוב כאן היא הגדולה שלך ! ואני נורא גאה בך. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם תשמרי על עצמך. שלגיה

RomiVais

New member
שלגיונת יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

את ממש צודקת, הכל תלוי איך מסתכלים על הדברים. לפעמים באמת צרות "קטנות" מתחברות יחד והכל נראה הרבה יותר גרוע ממה שהוא באמת. אצלי זה ישר פוגע בערך העצמי. זה תמיד היה כך. אני בחיים לא אגיד "הוא לא בסדר". זה תמיד יהיה "אני לא בסדר, אני ככה או ככה......" וזה מה שמכניס אותי לדיכאונות. לחשוב שאחרים צודקים ביחס שלהם אלי - ושאולי אני לא מספיק טובה או שווה. הסבלנות בטוח תשתלם - בכל התחומים - רק שכרגע זה לא נראה מציאותי. אבל זה לא אומר שאני מרימה ידיים - חלילה!!! אני אף פעם לא אוותר. אני יכולה ליפול, לישבר והכל - אבל אני תמיד אמצא את הכוח לקום ולהמשיך הלאה. בטח ובטח עכשיו שאני מרגישה בפעם הראשונה בחיים שיש לי חברים אמיתיים, שאוהבים אותי איך שאני - כולכם נותנים לי המון כוח. תודה על הכל, קראתי את ההודעה שלך כמה וכמה פעמים כדי שכל מילה תיכנס טוב טוב!!!
מאחלת גם לך את כל הטוב שבעולם, מכל הלב!!! כי את ממש חברה נפלאה!! המון
ו-
ושיקרו לך רק דברים טובים רומי

רומי בוקר טוב

כתבתי לא מזמן לידידה שעברה גם רגעים קשים של אכזבה לא מזמן. שלולא בתוכה, בתת המודע, היא לא היתה מרגישה שהיא חזקה. היא לא היתה פותחת את לבה לאהבה. כי כשאנו פותחים את הלב לאהבה אנחנו לוקחים את הסיכונים ואת הסיכויים. כשאנחנו "הולכים על זה" אנחנו מרגישים פנימה שאם תהיה פרידה, "הסיכון" שלקחנו. אם חלילה זה יקרה. הוא דבר שנוכל להתגבר עליו. נשמע אבסורד?? לא. אני מתוך היכרות עם אנשים. רואה לפעמים כאלה שמחשש לכשלון, מפחד לפתוח את עצמם - מראש בוחרים בקו של כלום. (שזה כמו לא לחיות את החיים במלואם. אני כך חושבת...). לא מפסידים אבל גם לא מגיעים לסיכוי. רומי יקרה, לוקח זמן לאחר פרידה עד שהשכל מתיישר עם הלב. השכל "יודע" שזה לא היה זה. אבל הלב עדיין לא מעכל. אולי עדיין לא רוצה. וזה לגיטימי ללכת עם הרגשות האלה ככה, עד שעוברים את השלב הזה. אם זה ממש קרה עכשו. קחי לך את הזמן ובלי לחץ. (ודווקא את נשמעת ככה בשליטה כזאת.). ואחרי זמן להתחיל ולנסות "להפגיש" את הלב עם השכל. לאט לאט במחשבה ובשאלות בתוכך, מה היה בקשר שלא התאים. איך הרגשת לא בלב אלא עם החיבור עם החבר, המון שאלות. שאת בעצם יודעת אותם. אבל את לא חייבת להעלות אותם עכשו שזה יבוא טבעי כזה. (כי רק כשזה בא טבעי ורק את תרגישי מתי.... תוכלי להתחיל להפנים גם ללב). זה יקרה רומי. ככה זה. בקשר לאוכל.... הריקנות - היא האוייב. הריקנות בלב שעלולה לחפש נחמה במקום שסוף סוף אולי את כבר בשלב שהתחלת ללמוד בחזרה איך לאכול בשביל לחיות ולא לחיות בשביל לאכול. אבל תשמעי משהו רומי, גיליתי "שכשמגלים" את האוייב. הוא כבר לא אוייב. כלומר אם אנחנו קוראים בשם של הבעייה: "כאב" או "ריקנות". יש בידינו כבר קצה חוט לפתרון. רק את הכי הכי יודעת בעצם מהו הדבר שיכול לעשות לך טוב בלב בנשמה. כדי למלא אותה בדברים ובאנרגייה טובה ולא להגיע למצב של זחילה להרגלים שכל כך קשה כולנו בעצם עובדים "לדרדס" אותם החוצה ולתמיד (אמן ואמן ואמן!!!!). ואגב, הפחד שלך הוא גם אויב. הפחד מה יקרה. רק מהלחץ הזה את מסכנת את היציבות שלך. זה אויב שכדאי לגרש עוד לפני שהתחיל להתביית. תנסי רק להתרכז במה מה את יכולה לעשות. או-קי?? זה הפתרון!!!! באמת. אני סתם אזרוק לך כמה רעיונות קטנים. אבל רק את יודעת מה הכי יהיה "תפור" ללבך. החל מקריאת ספרים מרתקים - שיעשו לך טוב פנימה ויעשירו אותך. (בגדול זה כל מה שימלא אותך בסיפוק). אולי תחביב או חוג שתמיד רצית להיות או לעשות. הזנחת או לא הגשמת אף פעם. (ואין....אין דבר כזה אין זמן... אני אספר לך פעם איך לי אין זמן בחיי...וכל הדברים מסתדרים אצלי בסדר העדיפות ההכרחי.....אין מה לעשות כשחייבים). אם היית גרה ברחובות למשל, הייתי ממליצה בחום על כל מיני הרצאות משגעות שיש להם בפקולטה לחקלאות במיליון נושאים. משהו בטח היה תופס גם אותך. בכל מקרה, בכל עיר יש הכל. צריך רק להגיע לזה. נכון??? בכל אופן רומי, עשייה של דברים שיתנו לך אנרגיות. אני אתחיל לקצר..כי נראה לי שאני כבר מתחילה להתחרות במגילת אסתר. (טוב זה מתוך דאגה..לא לאכול אותיייי). בשורה תחתונה, כשקוראים אותך רומי, את ממש נשמעת אדם חזק, 10 (ואינני אדם שאומר דברים מהפה החוצה. עובדות צריך לומר). כך שאני מרגישה לגבייך שמאוד אפשר לסמוך עלייך שאת תצליחי להתמודד. שאת מסוגלת. ולומר לך עוד משהו??? גם לא היית מגיעה לאן שהגעת עד היום (מבחינת הירידה במשקל וכו´) אם לא היית כזו. וגם מהתזכורת הזאת את יכולה לשאוב כוח (זה בתוכך)!!! כך שכתבתי וכתבתי לך המוןןןןןןןןן!!! זהו. צריך לסיים. את תהיי בסדר רומי. ואם לא. תקראי עוד פעם ונרוץ אלייך שוב. שלך בידידות, דליה.

RomiVais

New member
דליה יקרה - רוב תודות!! ../images/Emo13.gif

כל מה שאמרת נכון. אני יודעת את זה ומודעת שזה כך, אבל לפעמים יש דברים שחזקים מאיתנו. אני צריכה בהחלט להעביר את כל התיסכולים וכל הכאב והעצב למשהו חיובי כמו ספורט או כל דבר שרק יתרום לתהליך הקשה של הירידה במשקל. ופשוט להעסיק את עצמי כפי שאמרת עם ספרים או כל פעילות שתעשה לי טוב על הנשמה. אני בהחלט אנסה!!! תודה על כל המילים החמות ועל כל העזרה והתמיכה שלך!!! שיהיה לך המשך יום נעים, רומי

firte

New member
דליה-הפתעה!!!!!!!!!../images/Emo77.gif

כן כן ... אני בכבודי ובעצמי... אני מתגעגעת!!!!!!!!!!!! בבקשה ספרי לי מה קורה. מבתך הוירטואלית...

פירתה, אני המומה!!!!!!!

כמה שאני מתגעגעת והתגעגעתי - אפילו בחלומות לא תוכלי לתאר!!!!!! פירתה - אפילו אם אסתכל על ההודעה שלך שעה - אני לא ארגע עוד מהגעגועים!!!!!! כמעט דמעות עולות בעיניים - כ"כ הרבה זמן לא הייתי קרובה לך ולכל הנשמות הנפלאות!! וואו..... תני לי להרגע. אח"כ דיבורים. אי אפשר לתאר את שמחתי. אי אפשר. חיבוק ענקיייי, מאמא דליה.

באיה

New member
רומי יקרה../images/Emo39.gif

כאן האמא של הפורום, וכאמא אני חייבת לחזק את ילדיי. תאמיני לי, אני מלאה בניסיונות כאלה, הן אישיות, והן של ילדיי הפרטיים. עברתי המון משברים דומים, אך החיים לימדו אותי כמה דברים חשובים. יש לסמוך אך ורק על עצמך, לא לשקוע ברחמים עצמיים, ולהשיב מלחמה שערה. אכזבה באהבה, זה באמת לא נעים באותו רגע, אבל זה לא סוף העולם. לא ידועות לי הנסיבות, וזה גם לא חשוב, תכניסי לך לראש שאף בחור(יסלחו לי הנוחכים בפורום, אני לא מתכוונת אליכם) לא שווה דמעה אחת מדמעותיך, אף אחד. את שומעת. תכירי בערך עצמך, תאמיני בעצמך, ויותר מכל לא לבכות על מה שהיה. בינתיים על מנת לעבור את התקופה הרעה, כדאי להעסיק את המוח בעיקר, בדברים שאת אוהבת לעשות. אני אישית, כאשר רע לי על הלב, ואני מודה שיש רגעים כאלה, פותחת טלויזיה אפילו בלילה, ורואה סרטים , סרטי פעולה שיסיטו את מוחי מהמחשבות הקודרות. ממליצה בחום. אלא אם יש לך עיסוקים יותר מענינים. וכשאני כבר עיפה ורוצה לישון, ואני ידעת מראש שלא ארדם ממחשבות, שמה את הטלויזיה על טימר שתכבה בעצמה, ושמה על ערוץ שאאכל להקשיב. במקרה שלי זה בדרך כלל עובד. תנסי. בעניני עבודה, מצער מאוד, אך המצב במדינה עכשיו פאקופלי,(סליחה על הביטוי), עובדה. אבל נא לא לעבד פרופורציות, כוון שמי שרוצה מאוד לעבוד,ימצא. לפי מה שהספקתי להכירך, יש לך גישה חיובית לחיים, ואת חכמה מאוד. אין לי ספק, שתוכלי לשכנע את עצמך לנהוג בהגיון ולא לשקוע במרה שחורה. כדי שתצליחי, אחשוב עליך כל פעם לפני לכתי לישון, ואולי דרך טלפטיה זה יעבור אליך. רציתי לשים המון אייקונים אך כרגיל, המחשב עושה לי בעיות. המון המון חיבוקים ונשיקות באיה האמא של הפורום

RomiVais

New member
באיה (אמא) יקרה!! ../images/Emo13.gif

תאמיני לי שכמה שהלב כואב כרגע - אני מחייכת לי.
אני מרגישה פה כל כך מוקפת באהבה שפשוט אי אפשר שלא לחייך - זה ממש מחמם את הלב
אסור לבכות על חלב שנשפך - זה באמת נכון.. אבל גם לא הכי טוב ובריא לשמור הכל בבטן
זה משמין!!!
בתחום האהבה אני מרגישה כמו ילדה קטנה ושבירה - אבל אין לי ספק שאני עוד אתבגר - לאט לאט ובזהירות רבה!!
תודה רבה על הכל, המילים שלך ממש חיממו לי את הלב!!! המון
ו-
ושיהיה לך המשך יום נעים רומי

למעלה