../images/Emo14.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo31.gif
אני לא מצליחה להירדם......... אני מבואסת וזה משגע אותי שאני לא מצליחה לישון כי הראש עובד ועובד ולא נח אף פעם (וואלה - כמו סוללת דורסל
) מה עושים כשסובלים מאכזבה? כששום דבר לא יוצא כפי שמצפים או מקווים? איך מונעים את העלייה במשקל אחרי משבר? בדיוק סיפרתי לחברה מקסימה, לפני כמה וכמה שעות טובות מה שאחותי (הרזונת) עשתה..... היא מוצאת אותה בוכה בגלל בחור שלא שווה אף דמעה שלי (אבל מה לעשות שלמרות זאת כואב??) והיא באה אלי עם חבילה של עוגיות (איזה מותק היא, אה??)
בצחוק לקחתי לה את כל החבילה מהיד, כאילו שאני בכלל מסוגלת מצפונית לאכול חבילה שלמה, והיא ישר אומרת לי "לא - רק אחת!!" (אמרתי לכם - מותק!!
) איך היא שומרת עלי....... ישר התחלתי לצחוק, כי זה באמת מצחיק, אתם לא חושבים? בסוף באמת אכלתי רק אחת, ומאז כלום, אבל אני מתה מפחד מה יכול לקרות בהמשך. הפחד שלי הוא לעלות את כל מה שירדתי בחזרה. אני יושבת מול המחשב, שנמצא בחדרון מול המטבח (מיקום אידאלי - או לא?
) ואם אני מביטה ימינה - בדיוק שם המקרר... היום אני התאפקתי ועדיין מתאפקת, אבל מה אם מחר אני אשבר? בראש אני יודעת מה אני צריכה לעשות, אני יודעת כמה שחשוב לי לשמור ולהמשיך לרדת ולא לעלות גרם, אבל בפועל אני מרגישה שמשהו שחזק ממני מושך אותי לעשות משהו אחר. התוכנית היתה ללכת לישון מוקדם ולקום ללכת להליכה וחדר כושר, אבל עכשיו - מאיפה אני אמצא את הכוח? אוף!! מה יהיה? יש לי תור לניפוח שני בעוד שבוע, כמעט שבועיים.... אולי אז אני אחזור למגמת ירידה? בינתיים המשקל במחבוא שלו - עכשיו לא רק שמפחיד לראות שאני תקועה באותו משקל - עכשיו מפחיד לראות שעליתי קצת. הכי קשה לי להבין זה למה במקום "לעשות דווקא" ולהתחיל בצום או פעילות ספורטיבית מאומצת עוד יותר - ברגעים כאלה אני נוטה לקיצוניות השנייה - של בעצם להזיק לעצמי - כי אם אני אעלה במשקל - זה בטח לא משהו חיובי...... אומרים שצרות באות בשלישיה, אז השני זה כישלון לגבי עבודה - הייתי אמורה מחר (היום) לעבור שלב שני בראיונות/קבלה לעבודה X והיום גם אמרו לי לשכוח מזה - החליטו על צימצומים במקום קבלת עובדים חדשים......... אני כבר מחכה ל"מכה" השלישית.... איזה ביאוס. בטח רק עניין זמני. אחרי שינה טובה והתייעצות טובה עם הכרית בטח הכל ייראה אחרת - נכון? אז יאללה, חברים יקרים ונפלאים שלי, תחזיקו לי אצבעות....... אני יודעת שהכל יהיה בסדר, אני הרי אומרת את זה תמיד. השאלה היא רק מתי זה יקרה........ אני בדרך כלל עונה: בקרוב.
(אופטימית או לא אופטימית?
) איזה יופי שאני שואלת ועונה לעצמי, אתם לא חושבים? חסכתי לכם....... חחח
אל תשימו לב לשטויות...... יש לי תירוץ.
DON´T HOLD THAT AGAINST ME, PLEASE!!! תודה על "האוזן" רומי
אני לא מצליחה להירדם......... אני מבואסת וזה משגע אותי שאני לא מצליחה לישון כי הראש עובד ועובד ולא נח אף פעם (וואלה - כמו סוללת דורסל