נושנושי

New member
רומי אף אחד לא שווה

אף אחד לא שווה שתעלי בגללו את כול מה שהשגת עד כה תמיד תזכרי לחייך כי החיים יפים תמיד יכול להיות יום או יומיים קשים אבל זה אפשרי לעבור אותם בקלות רק בעזרת חיוך ומחשבות חיוביות המשך שבוע נפלא

RomiVais

New member
נושנושי יקרה!! ../images/Emo13.gif

כל מילה שכתבת - אמת!!! זה נשמע משהו שאני תמיד אומרת...... ולא סתם - אני באמת!! מאמינה בזה בלב שלם!!
נתעודד עם כמה חיוכים
שיהיה גם לך המשך שבוע נפלא, מקווה שנתראה שוב בקרוב, רומי

ורד *

New member
היי רומי, ילדה נחמדה בת 21

אין מישהו בעולם הזה ששווה בעטיו לשבור לב של ילדה חמודה ואמיצה בת 21. ובטח אין מישהו בעולם ששווה לילדה גיבורה בת 21 שעברה ועשתה שנוי כזה בחיים לבזבז עליו את ההישגים שאליהם הגעת בזכות אומץ ליבך, כל החיים לפנייך ואם לא הוא, יגיע אביר חלומות אחר ואם במקום עבודה אחד לא מעריכים אותך כיאות יימצא מקום אחר בו תמצאי את ההערכה לה את ראויה. אני גדולה עלייך בכמה שנים, ואני יודעת מה אני אומרת יש בך חדווה ושמחת חיים עצומה, קומי ותראי לכולנו שאכן נכונים הדברים שנאמרו כאן. שלחי לכולנו את אותן תמונות מקסימות של כל מיני דברים מתוקים, שושנים ורודות, ברכות יפות, מוזיקה נעימה שאת תמיד מצרפת להודעות שלך. קומי התעודדי, תסתכלי קדימה, תשתמשי בנשק הכי חזק שיש לך עכשיו והוא הנעורים שלך. צפצפי על כולם ותמשיכי הלאה. אפילו אם מעדת ואכלת עוגיה או שתים. אנחנו מאחורייך. ורד.

RomiVais

New member
ורד מקסימה!! ../images/Emo13.gif

אני באמת מרגישה כרגע ילדה קטנה
מה לעשות?
אני קוראת וזה בהחלט מחלחל לראשי - אני כל כך מקווה שאני אכן אצליח לעבור את זה ולהמשיך לרדת במשקל!!! כי זה הדבר הכי הכי חשוב לי כרגע. אבל, אתם מכירים את ההרגשה שלפעמים כמה שרוצים משהו אחד - משום מה משיגים את ההיפך? אני מקווה שהפעם זה לא יקרה. תודה על כל המילים היפות - לא תיארתי לעצמי איך אחרים רואים אותי... בצורה כל כך יפה ומחמיאה. אני תמיד אשלח דברים חמודים ומתוקים - זו הילדה שבי!!
תודה על הכל - עם חברות שכזו - אני העשירה שבאנשים!!! המשך יום נעים, רומי

RomiVais

New member
לכולם - כמה קישורים!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif

אוהבת את כולכם - אתם אנשים וחברים נפלאים ומדהימים אחד אחד!!!
מכל הלב, רומי

בולדוג

New member
לרומי ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני בתור בן מוסמך!!! אומר לך שאת נהדרתואין לי ספק שתפגשי מישהו יותר "שווה"שידע להעריך אותך.

RomiVais

New member
בולדוג יקר!! הסמקתי..... ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif

אהבתי את ה"בן מוסמך"!!!
תודה רבה על המחמאות - אולי יום אחד אני באמת אאמין בזה!!
איך אתה מרגיש? איך הולך לך? אתה לא מעדכן אותנו...... מה עם כאבי הגב? אני מקווה שהכל עבר ושהכל הולך חלק - כמו שצריך. תעדכן - אוקיי? לילה טוב ושיהיה מחר יום נפלא, רומי

בולדוג

New member
לרומי../images/Emo98.gif

נא להאמין!!!את אכן שווה ביותר ואם היתי מכיר אותך לפני שהתחתנתי היתי "חוטף" אןתך מיד! אבל כרגיל אצלי התזמון לא משהו. הולך לי לא רע עם כי אני מרגיש שקצת נעצרה הירדה החדה,ביום שני יש לי פגישה אם הדיאטנית באיכילוב וז נדע על באמת. לצערי עדיין כואב לי הגב ואני מקווה שהגוף יתרגל לרעיון שאני הולך להרזות! כי הפעם אני נחוש להיות כחוש . שלך הבולדוג המיתכווץ.

zeevaa

New member
לבולדוג

אם אני הייתי מכיר אותך קודם היתי מתחתן אתך ללא היסוס זאב

zeevaa

New member
לכולם

ירדתי במשך ארבעה חודשים שהסתימו בשלישי לחודש 32 ק"ג !ולמי שרוצה לדעת איך לא לאכול!!!! זאב

באיה

New member
כל הכבוד לך.../images/Emo45.gif

אני מקנא בך. בחמישה חודשים הורדתי רק 19 ק"ג. אבל שהקנאה שלי לא תפריע לך. בהצלחה בהמשך הדרך
באיה

RomiVais

New member
וואו זאב - כל הכבוד!!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

באמת כל הכבוד!!!! איזה אושר אתה בטח חש כרגע.......
אני קצת לא מסכימה עם מה שאמרת: "לא לאכול". מניסיון שלי מול אנשים אחרים למדתי, שכל גוף יורד במשקל אחרת. אני בטוחה שקיים האדם שהיה אוכל (או לא אוכל) בדיוק כמוך - והיה יורד פחות ממך, או אולי יותר (לא נראה לי סביר). אז אי אפשר להכליל, כי אומרים שגברים מרזים מהר יותר מנשים, והגיל גם משפיע, וניסיונות קודמים בדיאטות שונות (כשיש עבר של הרבה עליות וירידות במשקל אומרים שקשה יותר לרדת מהר). סליחה על ההשתפכות, זה רק בגלל שאני ירדתי ממש מעט בחמישה חודשים
(סתאאאאאאאאאם - זו בטח השעה) שוב, באמת כל הכבוד - זו הצלחה נהדרת!!! המון המון
בהמשך (יש המשך או שהגעת למשקל היעד שלך?) ולילה טוב, רומי

בולדוג

New member
לזאב גם הייתי מסכים.!!!!!../images/Emo8.gif

אבל לא סתם, קודם תזכור סוף סוף להביא את מה שהבטחת.

RomiVais

New member
בולדוג מקסים!!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo23.gif

איזו הודעה!!!! אני בטוח ארדם עם חיוך הלילה
אני חייבת לצרף לך קובץ - לאות תודה...... שנייה אחת....... הנה מצאתי!!!
אני שמחה מאוד שהולך לך לא רע - זה כבר טוב. גם אם נעצרת הירידה החדה של ההתחלה, זה לא רע בכלל. תמיד אומרים פה לאט אבל בטוח!! אני מתחילה לחשוב ככה גם כן. בכל מקרה, אם הירידה מסתכמת בקילו בממוצע בשבוע, שזה אומר שיש שבוע של חצי קילו ויש שבוע של אחד וחצי וכו´, אז זה מצויין!!!! שיהיה בהצלחה אצל הדיאטנית!!
אני מקווה שכאבי הגב יחלפו להם, ובינתיים כדאי ללכת לאורטופד אולי? זה בטח לא יזיק........ לגבי ה"נחוש להיות כחוש" אין לי ספק שכולנו נצליח. אין לדעת תוך כמה זמן - אבל אין ספק שזה יקרה ויגיע!!! שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר, שלך עם המון חיוכים, רומי

gal33

New member
רומי, רק לחזק אותך בעת זו, ../images/Emo23.gif

אין לי מה להוסיף על כל הדברים החכמים והנפלאים שנרשמו לך כאן. רק רציתי להביע תמיכה, וכל הכבוד על הפתיחות והכנות העצמית!! אני אישית חושבת שתקופות כאלה הן מצויינות להתפתחות האישית, רק מהן צומחים. כשטוב לנו, אנחנו לא זזים. גל

RomiVais

New member
תודה גלוש!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

את בהחלט צודקת. תקופות כאלה הן מצויינות להתפתחות האישית.... רק שאנחנו לא רואים את זה ככה, עד שהתקופה לא עוברת. אבל זה נכון - אני יודעת מתקופות אחרות שעברתי. יהיה טוב - אין ספק בכך!!! לילה טוב ושיהיה לך יום נפלא מחר, רומי

mikie

New member
רומי, אני איתך תמיד../images/Emo24.gif

תבכי קצת (אבל רק קצת) כי זה כואב, אבל אני מקווה שלאור כל מה שכתבו לך ואני מסכימה אם כל מילה (כל הכבוד חברים!), תתעודדי, תזכרי מי את ומה את והכי חשוב תזכרי שאנחנו אוהבים אותך מאוד ואנחנו כמובן שופטי אופי ויופי מהטובים שבטובים. מי חכם יותר מאיתנו שהספקנו להכיר אותך שיודע עד כמה את שווה (הרבה מאוד). אז בקיצור אני שולחת לך
חזק, חזק, חזק, שיוציא את הכאב החוצה ואל תדאגי, הכל יבוא על מקומו בשלום ואפילו יהיה טוב יותר. ביי מתוקה מיקי נ.ב. אם בא לך לדבר את תמיד יכולה להתקשר (אני מגבילה את ה"תמיד", לא בשעות נדודי השינה שלך או בקומך עם התרנגולים... סתם... תמיד, תמיד, תמיד).

RomiVais

New member
מיקי יקרה - לאן את נעלמת??? ../images/Emo8.gif

תודי שהגעת למשקל היעד וגם עברת אותו וכבר נעלמת לנו....
מה שלומך יקירתי? איך הולך? מה מצב הירידה במשקל? האוכל? החיים בכלל? את רואה מה קורה כשאת נעלמת? מפציצים אותך בשאילתות!!
אני- אכן בכיתי - אבל זהו זה - עבר לי. בלב עדיין כואב קצת, אבל אני מקווה שבקרוב ייכנס לליבי מישהו חדש - ו"שווה" יותר
בהחלט עשה לי טוב על הנשמה לקרוא את כל מה שכתבו לי כאן - הפעם בכיתי - אבל מהתרגשות (כן, מה לעשות? אני אדם ריגשי!!
) ת-י-ז-ה-ר-י!!!
אני באמת אתקשר
אבל רק בשעות סבירות - לא לדאוג!!!
שיהיה לך יום נפלא, ואל תיעלמי לנו יותר - שמעת?? רומי

למעלה