כנסוווו !!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif כנסוווו !!!!! ../images/Emo26.gif

ערוץ הקריוקי החדש ב- Yes!!! (ערוץ 68 בלווין) למי שיש Yes ... נפתח ערוץ הקריוקי החדש
בערוץ יש רשימת שירים, ושעות של כל שיר... מילים, ואפשרות של שמיעת השיר עם זמר, וללא זמר! הקריוקי של השיר "חגיגה" יהיה בשעה 17:20.. חח :) תהנו
חח..

חחחחחחחחחח

הקראתי את כל רשימת השירים של שרית שיש היום למור חחחחחחחחחח וגם תשעה שהם יהיו
ערוץ נחמד

חחחחחחחחחחחחח כן

הרגת אותי כבר...ועכשיו בהוט זה כבר בכסף אז אבא שלי הקמצן לא פותח יותר ת'ערוץ חחח

אמאלההה איזה ערוץ סוףףףףףףף!!!

אצלנו ביס זה חינםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! יואוו אני מתחילה לחרוש על האימ אמא שלוווווו!! איזה ערוץץץ בא לי למותת! טוב תבינו זה ההתלהבותת! ואם יסגרו לנו תערוץ אני יבקש מאבא שלי שייאים על יס שאנחנו עוברים למתב אם הם לא יפתחו לנו תערוץ הזה...והם כמו בובות יפתחו לנו אותו!! חחחחחחחחחחחחחחחח

Music4Life

New member
תודה...אבל אין לי את הערוץ הזה !

אין לי את הערוץ הזה...וחבל שכך כי גם אני אוהבת קריוקי ולשיר שירים...
זה נחמד לאללה

../images/Emo140.gif מאמי היום איומים עוזרים בכל

דבר!! כדי לך לנסות!!
אהה שכחתי...את ילדה מחונכת!! וואי איך שכחתיייייייי!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחח שירן, אשכרה!!!

פעם גם אנחנו רצינו ערוץ מסוים ב-Yes חח כי סגרו לנו אותו, ואיימנו שנעבור ל-Hot .. והיינו ממש רציניים בקשר לזה! היינו באמת עוברים אם הם לא היו נותנים לנו את מה שהם נתנו: שלושה ממירים לכל החדרים ופתחו לנו את כל הערוצים... חחחחח
זה היה מגניב!!! :) אז עכשיו אנחנו משלמים על החבילה הבסיסית ומקבלים את כל הערוצים בכל החדרים!

חחח יס מפחדים ממת"ב

הם יודעים שמת"ב עולים עליהם ובגדולל!... המנהל אפילו התקשר אלינו שלא נעזוב! ונתנו לנו פוללל אבלל פולל ערוצים לא את כולם אבל הרוב!!..אבל הם לא נתנו לנו את הערוץ מיוזיק סלקט..מוזירה בבחירה אישית!!
מזה התעצבנתי מזה!!.. העיקר שיש לנו את ערוץ יס פלוס..ערוץ וי טי וי..וערוץ 13..אלה הערוצים האהובים עליי!! בעיקר אכם אכם...בערוץ 12..יס פלוס בשעה 10..כל יום ראשון!! מיטל תראי אותהההה!! זאתי תוכניתת אמאלההה!!!..תקראי לפחות תתקציר ותביני!..

חחחחחחחחח צודקות

גם ההורים שלי מאיימים על יס כשהם יעברו להוט,אז פתאום הם נותנים ערוצים חינם וכו' חחח איזה כיף

../images/Emo140.gif וואלה ניקול את ביס? ממתיי?

לא ידעתי!! חידשת לי משהו!! אבל בדוגרי...אין כמו יס!! מתב או הוט מה שזה לא יהיה..הם סתם..למרות שיש להם מלא ערוצים..!..יס פי 1000 עליהם!!

חח אצלי כל כמה זמן משנים

עשו לי יס ב19 באפריל...היה יום זיכרון או משו חחח וצודקת,בהוט הכל משעמם מוות ויס פי אלף יותר טובים
אין על השיר שלנו ויס ריל חחחח רואה הישרדות?הברבור?עדן לנצח?שחק אותה סטרייט? חחחחחח אני מכורה להכלללל

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gifחח אני אוהבת את התוכניות

"שיחות מלוכלכות" , "השיר שלנו" , "הברבור" .. "שחק אותה סטרייט".. "פרוייקט Y2" ועוד...
טוב יאללה, אני לא רוצה להפוך את פורום שרית לפורום Yes ! חח.. קיצר, Yes יותר שווה מ- HOT !

למעלה