כנסוווו !!!!!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחחחחחחחחח...

גם אני אוהבת בעיקר את הערוצים 12,13,14... ו.. אמממ.. ביס פלוס, אני יודעת לאיזו תוכנית את מתכוונת, אבל ההורים שלי עשו הגבלת צפייה, איזה באסהה.. אני לא יכולה לראות אף תוכנית שהיא לגילאי 18 ומעלה!
איזה
!

חחח ניקול

ביס רייל יש את הרווק אמאלהה איזה תוכניתת! חבל שהיא נגמרה!! והתוכנית בערוץ יס פלוס היא מעל לגיל 18...וקוראים לה ישנן בנות...בטח ראיתם תפירסומת של התוכנית... אמאלהה איזה תוכניתתתת מעלפתתתת!!...יש פה ושם קטעים ממש לא יפים...אבל כל הקטע שלה בכלל זה קטעים לא יפים!

אה ראיתי תפרומו..לא ראיתי תתוכנית

ולי ההורים לא חוסמים כלום חחח לא כפת להם בכלל

עוד יחשבו שיס משלמים לנו על כל זה

חחחח אנחנו ממש עושים פירסומת שישלמו בכיף למה לא?...

חחחחחחח אני רואה ניקולודיון

חחחחח בוב ספוגג מדליקקק!! ונקניקיההה!!! חחחחחחחחח ויש לי 2 אחיות קטנות מתחתי...האחת פחות משנה מה יש לה לראות? ערוץ בייבי? חחחחחחח ולאחותי השניה בגיל שלך ניקול מאמי..היא בת 12...היא רואה ערוץ 2 אהבה מעבר לפינה..אמ..השיר שלנו שגם אני רואה...ו...אמ..ערוץ הופ שהיא ואני רואות חחח מודה מודה אני רואה הופ!! דפנה ודודידו!! אני אוהבת תתוכנית הזאת! אני לא רואה אותה קבוע אבל פה ושם לפעמים! וכמובן איך אפשר בלי ערוץ 2444444!!!! החיים שלי!!

../images/Emo66.gifועוד משהו...היום הלכתי לכפר

השעשועים...וכמובן לקנות מחברות וכו' וכו' מה שצריך...וסתם שאלתי את המוכר תגיד הגיעה אליכם הערכה של שרית חדד...הוא אמר לי עוד לא זה בדרך...אמרתי לו אהה וואלה סבבה...למרות שאני לא ממש צריכה תערכה כולה אני צריכה סה"כ יומן...עזוב אני יזמין את זה במשרד...וזהו ככה הסתיימה השיחה בנינו!... שיחה ממש מרתקת היתה בנינו!!!...

חחחח תגידו לו שגם אנייייייי

חחח יש לי תמונות שלו במסנגר...חחחחחחח הוא דפוק הבוב ספוג הזה!! טיפש לאללההה!!...חחחח אמאלההה על מה אני מדברתתת!!!!!!! קלימרו חמוד!!..
ופו הדוב!! יואוווו מי רואה פה תתוכנית מכושפות? בערוץ 13?? אמאלההה אני מכורה לתוכנית הזאתתת!!

אני הייתי רואה מכושפות

עכשיו כבר לא..אחלה תוכנית..הייתי מכורה חח אחח היה לי טק זהו נראה יל שברתי שןןןן

חחחחחחח אני רואה ניקולודיון

חחחחח בוב ספוגג מדליקקק!! ונקניקיההה!!! חחחחחחחחח ויש לי 2 אחיות קטנות מתחתי...האחת פחות משנה מה יש לה לראות? ערוץ בייבי? חחחחחחח ולאחותי השניה בגיל שלך ניקול מאמי..היא בת 12...היא רואה ערוץ 2 אהבה מעבר לפינה..אמ..השיר שלנו שגם אני רואה...ו...אמ..ערוץ הופ שהיא ואני רואות חחח מודה מודה אני רואה הופ!! דפנה ודודידו!! אני אוהבת תתוכנית הזאת! אני לא רואה אותה קבוע אבל פה ושם לפעמים! וכמובן איך אפשר בלי ערוץ 2444444!!!! החיים שלי!!

למעלה