סיבוב שני!

Music4Life

New member
אני הוצאתי את "אמונה" כי אני פשוט..

לא מתחברת אליו, הוא סתם כזה,לא אומר לי כלום... לא אוהבת את הלחן...אז הוא בחוץ

בשבילך הוא בחוץ..לדעתי הוא פיצוץ!

חחח איזה חרוז לדעתי זה להיט,ואחלה לחן זה שאת לא אהבת זאת זכותך

אמונה שיר מדהיםםם אבללל

על טעם וריח אין להתווכח... ואני לא אהבתי את שלך לנצח בגלל המילים הלחן דווקא נחמד..אבל המילים לא יודעת לא אהבתי כמו שאר השירים...

טוב טוב אנשים פרשתייייי

אני לא יכולה לשחק במשרד הזה יותר... לא יכולה להוציא שיר אני אוהבת את כל השירים..אולי יש כאלה שפחות אהבתי אבל לא יכולה להוציא ככה שירים....... ונמריא באמת לא ממש אאהבתי וכל השאר אני מתה עלהם... תהתחלה של אמונה לא ממש אהבתי אבל אני אוהבת תשיר בקיצור פרשתי

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חח ידעתי שזה יקרה!

רשמתי גם בהתחלה, שאני יודעת שלא ירצו לשחק, כי אי-אפשר להוציא שירים שאוהבים! אבל עינב, זה רק משחק! חח
כאילו, את מוציאה אותם מהרשימה- זה לא אומר שאת פוסלת אותם/ לא אוהבת אותם או משהו...
טוב בכל מקרה, תחליטי מה שאת רוצה! :)

חחח קשה לי להוציא ככה

אבל לא יודעת היום ממש התאהבתי בשיר "הסוד" עם סאבלימל אני פשוט כל היום שומעת רק אותו.... טוב יאלה יום טוב לכולם נסעתי לים אני יחזור בערב בלילה ענארף ביי ביי יום טוב ומיטל... לא נורא אחלה משחק... פשוט קשה לי להוציא ככה שירים אבל תמשיכו לשחק ם ככה היום אני לא יהיה פה תשיכו בלעדי בנתים

Music4Life

New member
זה רק משחק עינב...

זה לא מראה חוסר כבוד או משהו...הגזמת
לי אין בעיה להוציא שירים. זה קצת קשה כי את הרוב אני נורא אוהבת אבל מעניין לראות מי ינצח בסוף. אני לא פורשת!

Music4Life

New member
מיטל ../images/Emo70.gif מתי סיבוב שלישי??

כמה זמן את מחזיקה את השרשור? זה נהיה מותח...

חן חמי

New member
שינית תחיתמה אההההההה

אין בעיה בכלל מותק סתם בטח את רואה עכשיו השיר שלנו גם אנחנו רואות פה.. מהזה שירים שאתם לא אוהבים???? מה נסגר?!

Music4Life

New member
חחח זה משחק נחמד שמיטל הציעה

אני חושבת שזה אחלה...זה לא מראה חוסר כבוד או משהו כזה...תרגעו... זה רק משחק נחמד לראות מי השיר שינח, מי השיר האהוב ע"י כולם! אני אהבתי את הרעיון!

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif חחח מישהו אמר שזה

שירים שלא אוהבים?!!??!?!?!?! זה יותר נכון, דירוג השירים! עד שמגיעים לשלושת השירים ההכי אהובים באלבום
:) אם אתם לא רוצים לשחק- תגידו !

למעלה