דיון

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifדיון ../images/Emo88.gif

טוב אתם תחשבו אני מטומטמת אבל תמיד רציתי לפתוח הודעה שהנושא שלה הואא "דיון
"
... כן כן אני ילדה טיפשה .. אין מה לעשות... אקיצר, לא סתם פתחתי הודעה
כן כן
אני לא עד כדי כך טיפשה..
אני מחזירה את המשחק הזה : כל אחד שם תמונה של התאומות וכותב מה כל אחת חושבת לדעתו..
... נו
רעיון טוב כדי שהפורום קצת יזוז
טוב אז הנה תמונה - למה אתה מכריח אותי ללכת עם הכובע הדבילי הזה על הראש
ועוד להצטלם איתו ואחר כך שכולם יראו איזה פרח "מהמם" תקוע פה בצד
מה אתם השתגעתם

mk a o

New member
אני!!!!!!!!!!!

מרי-קייט: "אשלי בואי נלך מפה הכתב המעצבן הזה מתקרב לפה שוב..."

flying chicken

New member
הייי....

אני לא ממש בפורום הזה אני פשוט חושבת שהתאומות פשוט יפות!!! אבל יש לי בקשה קטנה.... מישהו יכול לשים את התמונה שלהן עם החברים שלהם (לשעבר אם אני לא טועה)... ואת התמונה עם המשפחה שלהן... תודה... :)

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif~.~../images/Emo42.gif|../images/Emo41.gif אויש ../images/Emo70.gif קורעע

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נשפכתי
איזה שאווה

Alexis14

New member
../images/Emo26.gif|אישלג|

אשלי: ת-סתכלי על קו השיזוף הזה... איך אני מרשה לעצמי ללכת עם סטרפלס במצב כזה?

איי לאב דיס גיים../images/Emo13.gif--->

אשלי: "באמת...ביקנו קצפת וסירופ-נכון, זה הם הביאו, אבל הם שכחו את התותים, הדובדבנים, השבבי שוקולד, הכדור נוסף בטעם בננה-מוקה-פסק זמן. חוצפה. פשוט חוצפה. אוךךך...." מרי-קייט: "יש לי חרק...רוברט, תקרא למלצר דחוף...פפפפפ [אנחה...]"

עוד ../images/Emo26.gif....נ.ב-היום אני...

הולכת להופעה של רבלדה וואי
:) איזה שמף
שורה 5... טוב, הנה: אשלי: אוי, אוי...רוברט הזה...מה נעשה איתו?... מרי-קייט: כן...כאילו, מה הקטע בלנסות למכור קומקום חשמלי שיש עליו את המדבקה שלנו, לאנשים בים
!|
...

ועוד !

אשלי: "חה חה חה חה...ע-נ-ק
חחחח...פחחחח.....ענק
חחח...:=" מרי-קייט: "טוב, אשלי, תזכרי מה שהמפיקה אמרה לנו, צריכים שהצחוק לא יראה מלאכותי ומאולץ לגמרי כמו עכשיו" אשלי:
...נו טוב, אני ינסה אח"כ... *ההשראה באה לי בגלל שבסרט הזה אשלי באמת צוחקת ככה, היא עושה כזה: "חה חה חה, חה חה חה"

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

אשלי: מרי-קייט נכון שאנחנו קוליות? מרי-קייט: נכון איזה מגניבות אנחנו עם הכובעים לצד תראי איזה קולית אני אני משחקת בשיער!

karin agajany

New member

מרי-קייט: אוי אין לי כוח אני מותשת! אשלי:אוייייייייי אני עייפה...

karin agajany

New member

אשלי: דאמט איזה גבוה הילד הזה אני לא מבינה אני יודעת אני נמוכה אבל לא עד כדי כך!!! אה- ורק כדי שתדעו הוא פשוט עמד על מדרגה גבוהה יותר (זה במאחורי קלעים של כשברומא)

karin agajany

New member

איכס! איכסה! יאאאאק!...............................טוב אתה יכול להפסיק עם זה בבקשה?!

Cami The Mami

New member
שירשור למשחק-

כל אחד ישים תמונה וירשום מה לדעתו התאומות אומרות או חושבות באותו הזמן... משחק נורא נחמד! תשתפו פעולה חבר'ה! אני ראשונה! - אשלי: "אוי ואוי... למה המצלמה מכוונת אליי? מה עשיתי? והכי גרוע שאין לי מה לומר! קדימה אשלי תוציאי משהו מהפה הגדול שלך! דווקא עכשיו אין לך מה לומר?!"

למעלה