דיון

Cami The Mami

New member
חבר'ה יאללה!

הנה עוד אחד: מרי-קייט: "אויש, הגעתם... איזה יופי, אני ממש שמחה... תנו לי רק עוד 5 דקות ואני איתכם.... חררררר.... פששששששששש....

Cand sweetS

New member
עוד

מרי קייט: הלו-אני מנסה לספר לאשלי סוד אז אכפת לך לזוז עם המצלמה?

Cand sweetS

New member
ועוד....

מרי קייט: אשלי...את חונקת אותי אשלי:זאת הכוונה!!!....אז תשתקי ותשתפי פעולה

The Sun Girl

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo42.gif../images/Emo161.gif

חחחחחח, נחמד! אבל נראה לי שקצת התבלבלת....זאת ש'חונקת' זאת מרי-קייט וזאת ש'נחנקת' זאת אשלי..
לא נורא...עדיין מצחיק

karin agajany

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo118.gif

מרי-קייט:אח כמה זמן אני מחכה לעשות את זה!!!! אשלי:אל תדאגי מרי-קייט את תקבלי מנה כפולה!

Cami The Mami

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

מרי-קייט: אה זה אתם, איזה יופי... אני שמחה שהגעתם כל כך מוקדם... תנו לי עוד 5 דקות ואני חוזרת אלייכם.... חרר... פששששש... חררררר... פששש...

Cami The Mami

New member

אשלי: היי כולם, אני מדברת בפלאפון כאילו אז תזיזו את המצלמה... וגם אני לא נראית במיטבי... אז יאללה גוד ביי!

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: איזה קול זה לנהוג!! אני בטוחה שאני נוהגת הרבה יותר טוב מבריטני ספירס הזאת...

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: אשלי, קצת הגזמת לא? זה לא עד כדי כך מצחיק את יודעת... קצת נסחפת... תרגיעי את עצמך!

Cami The Mami

New member

אשלי: אני נראית בסדר? איך השיער שלי נראה? אני צריכה להיראות פשוט מושלם!

Cami The Mami

New member

אשלי: אחותי ה"אהובה" : מה הכנסת לי לפה? איזה גועל! מה אני יעשה? אני חייבת לירוק את זה אבל אם אני ארוק את זה צלמי הפפרצי בטח יתפסו אותי על חם ומחר זה יתפרסם בכל העיתונים! אוי ואוי! אין ברירה, אני צריכה לבלוע את זה! על החיים ועל המוות!.... מרי-קייט אני יתנקם בך על זה!!!!

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: היי אשלי תראי! מצלמים אותנו! אשלי: תתעלמי, ותמשיכי ללכת!

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: אשלי, את בטוחה שאמורים לנסוע עם הדברים האלו על האדמה, כי זה ממש לא מצליח...

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: מה דעתך על הפרצוף שלי? אשלי: נחמד, אבל שלי יותר טוב!

Cand sweetS

New member
עוד..

אשלי: וואי..תסתכלי איזה בחור חמוד.. מרי קייט: הוא בא לפה מה נעשה מה נעשה??? אשלי:תעשי פרצוף חמוד ותחיכי!!!

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: תגידי, אחותי... אנחנו לא בדיאטה? אשלי: אולי, אבל למי אכפת? ההמבורגר הזה מצויין!

Cami The Mami

New member

מרי-קייט: אשלי, למה התאפרנו כל כך הרבה אנחנו נראות כמו סבתות זקנות! אשלי: בגלל שיצא לי חצ'קון ענק ואני צריכה להסתיר אותו את לא חושבת? מרי-קייט: אז למה איפרת גם אותי? אשלי: אנחנו הרי תאומות אנחנו אמורות להיראות דומות.... את לא תתני לי לסבול לבד נכון?

למעלה