איך היה השבוע שלי?

sael

New member
שבוע מעורב

בעיקרון היה שבוע בסדר גמור, אבל בעבודה היו כמה ימים של בלאגנים וסערת רוחות וכל זה ישליך על העתיד ועוד לא ידוע איך... חוץ מזה היה באמת נחמד, פגשתי חברות, קיבלתי מחברה בגדי הריון שווים וגם קניתי היום כמה ואתן יודעות איך בגדים משפרים את מצב הרוח!!!

ו שתי

New member
עבר מהר

המחשב שלנו מקולקל וכנראה בלתי ניתן להצלה. כולל הרבה מאד תמונות של אלה שלא הספקנו לגבות. וגם לא להדפיס. יש לנו פתאום המון הוצאות גדולות ולא צפויות, ורק עכשיו אני מרגישה כמה המשכורת השניה בבית חסרה לנו. אבל אני לא רואה איך תכנס משכורת סבירה כזו בשנתיים הקרובות. שונאת לדאוג בגלל כסף.

היה פשוט נפלא.

אחלה שבוע
קנינו בית חדש ברמת ישי
חתמתי על חוזה עבודה והנה נגמרו שנה ושלושה חודשים של רביצה ביתיית.
והיום היה בכלל אחלה יום. היינו עם הגן של עדי בשביל התפוזים והיה פשוט נהדר. חזרנו הביתה עייפים ורצוצים וכווווווולם ישנו 5 שעות בצהרים
. אז רק עכשיו סגרנו את היום, מרוצים ושמחים. היה מצויין.

עמית@

New member
רמת ישי? תהיו שכנים של הורי..

(אמא ברמת ישי, אבא בטבעון) נשמע נהדר.

מזעזע

האמת אולי היו ימים טובים, אבל הם מחווירים לעומת האלרגיה ששבה במלוא עצמתה עם המחזור. אני טובעת בנזלת, הראש שלי מתפוצץ והעיניים שלי דומעות ואני כל-כך חסרת אנרגיה שזה נורא. כמובן שהלל בחר בשבוע הזה להוציא שיניים. לא, עוד לא יצא כלום, אבל כזאת כמות של קיטורים בחיים לא היתה לנו. אני מקווה שזה שיניים ומקווה שלפחות הנגלה הזאת תיגמר בקרוב. הוא כל-כך מסכן ואני חסרת סבלנות וזה לא כיף בכלל אצלנו. וכן, אני עכשיו בעיצומו של התקף מזעזע ומרחמת על עצמי למוות. אולי אם הייתי נכנסת לפני שהוא הגיע לעצמה כזאת השבוע שלי היה נראה יותר טוב

Rplus1

New member
אם נרחם עליך זה יפטור אותך מהרחמים

העצמיים? קישטה נזלת! הלאה האלרגיה! ושיהיה שבוע טוב

יעל י

New member
לא משהו...

המון בעיות בעבודה המון ויכוחים שלי עם עצמי (איזה מזל שאני לא יכולה להרביץ לעצמי...)

boringvered

New member
קבלת ממני את התשובה למסר?

היו לי בעיות עם המסרים הבוקר... לא יודעת אם הגיע... ורד

למעלה