איך היה השבוע שלי?

../images/Emo140.gifאיך היה השבוע שלי?../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo140.gif

אני פותחת, כפי שהבטחתי, את הפינה השבועית החדשה שלנו. הנה המקום שלכן לספר איך היה השבוע שלכן, מה שימח אתכן, העציב, עורר מחשבות, עצבן, מילא בגאווה ובכלל כל מה שקרה לכן ועלה על רוחכן השבוע. תהנו!

בלינקה

New member
שבוע מדאיג

שחר חולה. חום גבוה גבוה. ארבעים מעלות כמו כלום. אתמול כל היום היתה בסדר, בלילה התעוררה בצרחות ולוהטת. אני כבר קצת דואגת, גמורה מעייפות (היא ישנה ממש רע ולכן גם אני), לא עובדת אפילו את החמש שעות שאני אמורה לעבוד ביום. לא היה הרבה יותר מזה השבוע. הצד הטוב - אני הולכת כל יום שני קילומטר, מהאוטובוס הביתה, כי שחר לא בגן.

lulyK

New member
בלינקה, היום בת דודה שלי סיפרה לי

שהבן שלה היה שבוע עם אותו דבר בדיוק. כנראה וירוס לא מקורי במיוחד (של חום בלילות). חיבוקים לשתיכן.

ענתש

New member
מותר להמליץ לך לנסוע איתה

לבית החולים ? בעקבות התנסות עצובה מאד שהיתה לי עם נגה בי נשבעתי - בפעם הבאה שהחום שלה עולה ל-40 ונמשך יותר מ-24 שעות אני בשניידר במיון ילדים. הרופא הארור (לשעבר) שלה עם ה"זה וירוס" או "זה משהו שמסתובב עכשיו" שלו... בסוף אחרי 4 ימים שלמים של חום גבוה תפסתי שכל והלכתי איתה למיון ואז הדלקת בדרכי השתן (שמסתבר) שהיתה לה כבר הדביקה את הכליות והריאות. אכלנו אותה עם אנטיביוטיקה לוריד במשך שבוע. אז הסיפור שלך קצת מזכיר לי את מה שהיה לנו (ובחיי שהיה רק חום. לא היה לה שום תסמין אחר של דלקת בדרכי השתן) ואני משתפת אותך במסקנות שלי... חום כזה גבוה הוא לא סתם. ואם הוא סתם אז מה ? אז ביזבזתם כמה שעות במיון כדי להרגע... תרגישו טוב

ענתש

New member
אצלינו כן. עלה עד מעל 40

והיו שעות שהיא היתה בסדר. בעיקר בבוקר.

בלינקה

New member
אני מעדיפה לעשות בדיקות דרך הקופה

מה שאכן נעשה הבוקר, על ידי אבא. גמני חשבתי על דלקת בדרכי השתן. הרופא (אחר מהקודמת) הציע אדמדמת. אני מקווה שהוא צודק, ולא אני.

ענתש

New member
את צריכה להסתכל על הערך של WBC

שיהיה בשמיים אם מדובר בדלקת כלשהי. (אצל נגה הערכים היו סביב 21 כשהמקסימום בסקאלה של הקופה הוא 13).

סם2

New member
מסכימה עם ענתש

גם לנו היה מקרה דומה. ארבעה ימים של חום גבוה (עולה ויורד). הרופא אבחן וירוס. ביום החמישי לחום, שלמזלנו היה יום שישי והרופא לא רצה לקחת סיכון, נשלחנו למיון ושם אושפזנו למשך ארבעה ימים נוראים עם דלקת בדרכי השתן, אנטיביוטיקה לוריד פתוח ושאר יקרות. מאז אני לא מקלה ראש כשיש חום גבוה.

nubi

New member
תעדכני אותי

כשיהיו לך תוצאות של בדיקות. גם אני כבר לא כל כך אוהבת את ה"וירוס" של שחר.

משוש30

New member
גם לנו היה (ראי השבוע שלי...)

לקח 4 ימים וזה עבר. גם חום של 40 מעלות: וירוס שלשולים.

עינבלית

New member
היה לי שבוע מעייף (בגלל החלומות)

וגם כי התחלנו גמילה מחיתולים וזה מתיש אותי נורא. אני שוקלת כל פעם להכריח אותה להיות בחיתול רק כדי לחסוך לי את ההתעסקות המעייפת הזו (ללכת לשירותים, 2 דקות על האסלה- לא יוצא לי פיפי- תחתונים-וחוזר חלילה. ברור שרק התחלנו ויש עוד זמן וזה בדיוק העניין- אין לי כוח!) וזה מה שאבא שלה עושה- פשוט מתעקש על חיתל.

ה ו ב י ט

New member
השבוע שלי (אהבתי את הפינה ../images/Emo13.gif)

היה שבוע קשה רגשית. הקטנה התחילה ללכת למשפחתון, לקראת התחלת העבודה שלי בשבוע הבא. קשה לה וקשה לי, אם כי מתחילים לראות שיפור - היא כבר מסכימה לאכול ולישון שם וקצת לרדת מהידיים של המטפלת פה ושם. חוץ מזה עלתה לה פריחה איומה על כל הגוף וזה רק מוסיף על הקשיים
אני מקווה ששבוע הבא יהיה במגמת שיפור עבורה.

אפרת12

New member
השבוע שלי עדין לא נגמר

עוד יש יומולדת ראשון לסיון במשפחתון. מבחינתי זה - איך תהיה העוגה
פשוט כי אני כבר שנים לא אופה, והיה לי עוד קטע מביך בנושא אפיה: הערב חוגגים יומולדת 40 לחבר'ה - חבורה שהיתה עם האיש בילדות ובתיכון וגם אחרי, רק שהוא כבר די מנותק מהם. בקיצור - הנשים מארגנות ואני לא הצלחתי להגיע לאף פגישה שלהן, לרוב מרוב עייפות. אז יש לי "אשת קשר", שאתמול הודיעה לי שהמטלה שלי היא סלט עגבניות שרי (עם זה אני אסתדר) ופשטידה או לזניה... ואני, כל החיים שלי, עם כל מה שהצלחתי לבשל - פשטידות ומאפים אני תמיד מצליחה לחרבש. אז שוב הייתי צריכה לספר שאני בכל זאת אכין את סלט הכרוב (אבל כפיצוי, למרות שהיא "ויתרה לי" על סלט העגבניות - אכין אותו). השבוע התחיל בתקוה גדולה - שאצליח אולי איכשהו לסגור את הפיגור בלימודים, אבל אבא שלי שוב התאשפז, מה שגורם לי לחוסר ריכוז, ושלשום אמא שלי ביקשה שאבוא לבקר אותו. מעבר ל"הפרעה בחיים", מאוד לא נעים לראות אבא במצב כזה. אני מניחה שהיום שוב אסע לביקור קצר. אבל החדשות הטובות הן שאפיתי עוגה לראשונה מזה שנים, בתור הכנה לחגיגת יום ההולדת של סיון, והיא יצאה נורא טובה וכמעט אפויה כמו שצריך (תנור חדש ואני לא ממש מכירה אותו. כלומר - בן שנתיים, אבל עדין יש לו ריח של חדש...). המתכון משרשור המתכונים שהיה אתמול ב"הורים לתינוקות". אז מה היה לנו ? בעיקר פדיחות של עקרת הבית

אפרת12

New member
../images/Emo163.gif עיקר שכחתי...

השבוע הזה עמד בסימן עיכול, ולאו דוקא פיזי, אלא נפשי - הלידה מתקרבת. לי לא תהיה ברירה אלא להתמודד עם האימהות לשניים, ולסיון כנראה לא תהיה ברירה אלא להתבגר קצת. אפילו מצאתי את עצמי אומרת לו פעם "אתה כבר גדול" ופעם "כמו גדול" ופעם "של גדולים" - למרות שאני מעדיפה להימנע מההתנסחויות הללו. אז מה היה לנו - לי אקו לב לקראת הלידה. הסיכום היה לבצע חודש וחצי לפני התאריך המיועד. וזה אומר - הלידה היא עוד כחודש וחצי. וזה עובר מהר וכמובן שומדבר לא מוכן. כל הזמן נראה לי מוקדם מידי (ובטח ובטח שאין לי זמן...) לסיון - אתמול הגיעה המיטה החדשה. התכנון היה חודשיים לפני התאריך אבל זה קצת התעכב. עכשיו אני צריכה לעכל שהוא כבר לא תינוק, שהוא יכול לעלות ולרדת מהמיטה כרצונו. והוא צריך גמכן לעשות את המעבר. אנחנו צולחים את זה בהדרגה...

למעלה