איך היה השבוע שלי?

dorlim

New member
במילה אחת - זוועה ../images/Emo31.gif

כל השבועות האחרונים אני אומרת שיותר גרוע מזה כבר לא יכול להיות והנה בא השבוע האחרון והוכיח לי שאפשר גם אפשר ובקצרה: אני חולה (הקאות, חום וכו') הילדה הקיאה מספר פעמים בלאגן בהליך המשכנתא בבנק ומריבה בין הבנק לקבלן והמפתח ממשיך להתעכב... והשיא - בדירונת הפיצפונת שלנו (שמיועדת להריסה) נפער חור בקיר מהבניה של השכנים ועכשיו אני מחכה לקבלן שיבוא לתקן

אפרת12

New member
אוי ../images/Emo93.gif ../images/Emo122.gif

זהו - עכשיו הדברים חייבים להסתדר

daldan

New member
השבוע שלי

האמת השבוע עבר די מהר.
חיסון ביום ראשון + פתיחת תיק לי בטיפת חלב.
מפגש עם בנות הפורום אצל אמא של.. ביום שני שהיה כיף נורא ומרענן (מקווה שפתח את עונת המפגשים)
בעיקר בגלל שבעלי עובד מאד קשה השבוע ומאד לחוץ בכמה עניינים (אתמול הוא הגיע ב1:15 בלילה - ונראה שגם היום יש לו יום ארוך) מקווה שהלחץ יעבור מהר ונחזור לשגרה (אמנם שיגרה שבה הוא מגיע ב7:30-8:00 , אבל זה בהחלט עדיף). לסיכום שבוע חביב

מעיןבר

New member
שבוע די חיובי ../images/Emo13.gif

לחץ בעבודה זה מבאס, אבל זה גם טוב, לא? סימן שיש פרנסה

ו שתי

New member
מגמת שיפור?

התחלתי את השבוע עם בחילות והקאות מדאיגות. נכנעתי ללחצים ועשיתי הבוקר בדיקה ביתית שלרווחתי יצאה שלילית. אלה מתאוששת מהוירוס/אלרגיה/מה שזה לא יהיה גמכן. החופש בפתח
הבית כבר נקי לשבת (!) לחברה הכי-הכי יש יומולדת היום, והחגיגות, בהתאם למסורת ימשכו עד מוצ"ש והכי חשוב- במישור הביתי דברים פיתום נראים טוב יותר
שיפור, אמרתי, לא?

מעיןבר

New member
נפלא ../images/Emo24.gif

איזה כיף שהבית נקי. שלי יהיה רק ביום ראשון אחרי שיהיה פה מנקה.

בסה"כ ../images/Emo45.gif

כי נועם כזה חמוד, ולימדתי אותו "איפה אור?" ואתמול פיתחתי מלא תמונות שלו וכבר יומיים אני בדיאטה כמו ילדה טובה וסידרנו סוף סוף את המרפסת.
כי גיליתי לחרדתי שעליתי 3 קילו בחזרה ובעבודה צף וחזר פרויקט שנמאס לי ממנו ומשעמם לי.

חושחושה

New member
חוץ מהמפגש שהיה אצל "אמא של....

כל השבוע
וכאילו ל"פינאלה" חזרה לי דלקת השקדים בגרון, אבל חזרה בגדול, והגוף שלי כבר לא יכול לשאת את כמויות האנטיביוטיקה שאני מקבלת, ממש מרגישה כאילו קורסת. מקווה להרגיש טוב במהרה, כי אין לי כבר כוח.

lulyK

New member
הכל מכל.

הכי חשוב: גיליתי שאני בהריון
. אחר כך גיליתי שאני אותו טיפוס חרדתי שהייתי כל השנים, למרות ההפוגה של השנתיים האחרונות. קבלתי הצעת עבודה זמנית מסטודיו מאד נחמד שעבדתי בו, גם זה זימן לי רכבת הרים של רוצה, לא רוצה, רוצה קצת, יכולה, לא יכולה. בסוף הצעתי להם משהוא מאד גמיש ויצירתי, אם לא תהיה להם ברירה, הם יסכימו (ברור שתהיה לה ברירה..... אבל אולי, נראה). (ולגבי ההריון, בזהירות עם המזל טובים.... כולה שבוע, בדיקת דופק תהיה בשבוע 9 - מתישהו מעבר להרי החושך. "בשעה טובה" יהיה מספק בהחלט
).

אפרת12

New member
יא משוגעעעעעעעעעעעעעעעעת../images/Emo70.gif

ככה מספרים
יו יש לי צמרמורת בכל הגוף
אז הספקת או לא הספקת לרדת את הקילואים? אני רוצה להגיב על הצעת העבודה אבל אני לא מצליחה. משהו אחר מזמזם לי
...

עמית@

New member
רגע, סליחה? תודה? חזרי שוב?

איפה? למה? (איך?
) יו, שלי!!! מחכה לדופק, ואז אשתולל כראוי.

lulyK

New member
בבקשה:

איפה: טורקיה
למה: כי קבלתי בתאריך של היום הולדת שלי. בעבר כבר היה לי הריון שהתחיל בתאריך הזה, ונפל. פתאום חשבנו שאולי...... סרטים מיסטיים בקיצור. ידעתי שבטורקיה לא יהיה מצב בכלל אבל יותם פתאום לא רצה לישון איתנו, וקבלנו חדר שהמבנה שלו מזכיר סוויטה - בקיצור, מלמעלה הוחלט שננסה. איך: מלמעלה הוחלט גם שנצליח. מה יהיה הלאה, לא בידיים שלי
. מחכה בקוצר רוח לבחילות ומקנאה בטירוף בערפילית וגליה.

ענתש

New member
גם נגה made in טורקיה.

תראי איזה תינוקות מוצלחים יוצאים מזה (ואנחנו סיכמנו שאם יצא בן נקרא לו "בודרום". מזל שיצאה בת
).

lulyK

New member
../images/Emo6.gif נצטרך לקרוא לה "פלמייה"

אם זה יהיה בן נקרא לו "קמר".

ענתש

New member
גם אנחנו עשינו אותה בקמר

(במלון מריט לימרה) אבל "בודרום" זו מילה כזו טורקית אותנטית שכל הטיול ההוא קראנו "בודרום" לכל דבר שלא ידענו מה הוא או איך קוראים לו (למשל - הכסף התורכי... כמה בודרום זה עולה לנו ?)

u z a

New member
../images/Emo6.gif באמת בודרום זו מילה טורקית נורא

מזכיר לי שראיתי פעם בוורלי הילס 90210 בדיבוב טורקי, והיה קטע שדילן קרא לברנדון בהפתעה, וזה היה כזה "ברנדון" טורקי, כמעט כמו בודרום...

עמית@

New member
שלנו עבודת יד ../images/Emo3.gif

(עם קצת עזרה מידידינו באיכילוב)

למעלה