עוד../images/Emo24.gif
אחפש אותך עד שאמצא... ואז אגרור אותך למיטה... אחמם אותך עד שתלהט... ותזיע... ארעיד אותך עד שכל גופך ירטוט... תתחיל להזות ולדמיין דברים... אגרום לך ליבב ולנהום... רקותיך יהלמו במהירות... עד שראשך יתפוצץ... ואז, כשאגמור, אעזוב אותך לטובת מישהו אחר... עד שניפגש בעוד כמה חודשים... שלך... השפעת... אישה: "כשאני אמות, תתחתן אם אישה אחרת?" הבעל: "כן." האישה: "היא תישן במיטה שלי?" הבעל: "כן." האישה: "היא תשתה מהכוס שלי?" הבעל: "כן." האישה: "היא תלבש את המעיל שלי?" הבעל: "לא, הוא לא במידה שלה..." כורדי ומרוקאי נתקעו במעלית!המרוקאי מתעצבן מקלל מתעצבן צועק.... והכורדי יושב בפינה ולא עושה כלום.... 3 שעות עוברות עד שמחלצים אותם! יוצא המרוקאי ושואל את הכורדי! איך היתה כול כך רגוע במעלית?? אז עונה לו הכורדי.. זה בסדר אני כבר רגיל לזה שבוע שעבר נתקעתי ל-4 שעות במדרגות נעות..! חחחחחחחחחחחח והנה עוד ממש מצחיקה!!! 3 משוגעים מתכננים לברוח מבית משוגעים! אומר המשוגע הראשון אם החומה גבוה מדי נתפס מעליה.. אומר השני אם החומה נמוכה מדי נחפור מתחתיה... יום אחרי אומרים למשוגע השלישי לצאת בלבדוק את השטח! חוזר המשוגע ואומר חבר'ה נדפקנו אין חומה! חחחחחחחחחחחחחחח בטיסה טרנסאטלנטית הקברניט מודיע לנוסעים שהמטוס עומד להתרסק. אשה אחת נכנסת להיסטריה וצועקת "לפני שאמות, אני רוצה שמישהו יתן לי פעם אחת אחרונה להרגיש כמו אשה..." גבר חסון קם ממושבו ופושט את חולצתו, ניגש אל האשה ואומר לה: "קחי, תגהצי.." המורה", צחק דני, "ראיתי לך את הגרביונים." "צא החוצה מיד", צרחה עליו המורה, "ואל תחזור עד השבוע הבא!" "המורה", צחק יוסי, "ראיתי לך את התחתונים." "צא החוצה", צרחה המורה גם עליו, "ואל תחזור עד סוף החודש!" פתאום קם משה מכיסאו ויוצא החוצה. שואלת אותו המורה: "מדוע אתה יוצא?" עונה יוסי: "לפי מה שאני ראיתי, סיימתי את השנה... צרפתי, אנגלי ורומני טסים מסביב לעולם. מוציא הצרפתי את ידו מחלון המטוס ואומר: "אנחנו מעל צרפת, נגעתי במגדל איפל." כעבור כמה דקות מוציא האנגלי את ידו ואומר: "אנחנו מעל אנגליה, נגעתי בביג-בן." כעבור מספר דקות מוציא הרומני את ידו ומיד מחזיר אותה ואומר: "אנחנו מעל רומניה, איך שהוצאתי את היד גנבו לי את השעון .