ברוכים הבאים

python 4

New member
לא...../images/Emo7.gif

דורין היא שלי.. שום טימי לא יחצוץ בנינו!

backstreet girl

New member
פייטון אתה בוגד בי..............

התחתנו לא מזמן..... אחרי כל האהבה שאני נותנת לך......
אני פגועה.......

backstreet girl

New member
אתה מאוהב בבאוו ווואו ובדורין

ואני כלום...אפס.... אני סתם זבל בשבילך נכון?. ככה אני מרגישה......

python 4

New member
לא בקי.... את היחידה בחיי....../images/Emo140.gif

נשבע... הקטע עם דורין היה רק רומן חולף... בבקשה תסלחי לי...

backstreet girl

New member
אני אוהבת אותך בכל ליבי

ואתה כל הזמן טומר עד כמה שתה מאוהב בבאוו וואו ובדורין. אני אעשה הכול למענך ...הכול....אני אפילו מוכנה לרדת מהמלוכה... מהרגע ה-1 שראיתי אותך כותב ב"אופרות סבון" חשבתי שאתה מצחיק ומיוחד..חשבתי שמה שיש בינינו זה קסום...אגדי .....אבל אתה לא אוהב אותי..ליבך שייך לאחרים...אין לך מושג עד כמה אני פגועה כי אני מאוהבת והבחור בו אני מאוהבת לא מחזיר לי אהבה... פייטון....הייה שלום....אני הולכת לקפוץ מבניין וזה המכתב האחרון שלי שאי פעם תקרא....הכול בגלל שאתה שונא אותי......

python 4

New member
לאאאאאאא בקייייייי לאאאאאאאאא!!!!!!

את האחת והיחידה בחיי, את לא יודעת? אז נכון, היו לי כמה מעידות, היו כמה פיתויים, אבל היי, אני בסה"כ גבר, אז נפלתי פה ושם... אבל אני אוהב רק אותך את יודעת!!! אל תתני לכמה מעידות קטנות להרוס את כל היופי שהיה בנינו! אל תעזבי אותי בקי, אל תעזבי!!!!!

backstreet girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אהובי היקר אני מרגישה רע ומר פגעת בי איזה עולם אכזר ליבי שבור מצבי חמור פגעת בי איזה עולם ארור אני על סף שברון כאילו זה היום באחרון פגעת בי הפכתי לחסרת ביטחון איזה אסון.....איזה דיכאון.... אהובי היקר אני מרגישה רע ומר פגעת בי... איזה עולם אכזר....

backstreet girl

New member
טוב אהוב שלי.......................

בוא נפתח דף חדש לבן וצח ....... בלי שקרים בלי בגידות בלי רמאויות עם כנות עם אמונה עם אהבה ענקית

python 4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבקי....../images/Emo99.gif

לא......
לא יכול להיות שזה נגמר.......
אהה, אני נזכר בימים הטובים... בהם היינו צעירים ותמימים.. הכל היה פשוט אז, גם האהבה... ועכשיו..

No more Becky.. No more silent tears... No more gazing across the wasted years.. Now we say goodbye...​

backstreet girl

New member
אני אתן לך הזדמנות

אני יודעת שאהבה אמיתית כמו שלנו תשרוד בכל מצב .... אבל תבטיח לי שלא יהיו ארועים כאלה.. גם אני מבטיחה לשמור לך אמונים...

python 4

New member
אה... בסדר...

אבל את חייבת להבין בקי, שאני לא גבר של אישה אחת (בעצם אני לא גבר של אף אישה אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי). אבל אני ישתדל, למען האהבה ולמען המולדת!

python 4

New member
בסדר...

אבל את חייבת להבין בקי, שאני לא גבר של אישה אחת (בעצם אני לא גבר של אף אישה אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי). אבל אני ישתדל, למען האהבה ולמען המולדת!

למעלה