היי אני חדשה!!

ShyFly

New member
../images/Emo140.gifהיי אני חדשה!!

שלום לכן!! (אם יש פה בנים אז...מצטערת >.<) אני רוני בת 12 מרמת השרון אני אוהבת (חולה מטורפת וכ'ו) את מקפליי מלאאאא זמן כבר וגם קראתי פה כמה זמן אבל לא נרשמתי למרות שפעם הייתי רשומה בשם אחר ואז המחשב שלי נמחק וסיפור ארוך... אזז.....אני מאוד מאוד רוצה ומקווה להשתלב פה והכל כי זה הפורום הכי פעיל של מקפליי שהייתי בו - אז כל הכבוד לכם!! עכשיו, יש לי שאלה, קראתי פה משהו על זה שדני ודאגי פרסמו תמונה של הזין שלהם או משהו...? מה?! כאילו, זה אמיתי? יש הוכחות? למישהי יש קישור למשהו או את התמונה או משהו? כי אף פעם לא שמעתי על זה כלום... :-O

Yely

New member
שלומות לך =]

אני איילת =] בקשר לתמונה, אכן יש תמונה כזאת
את התמונה אינלי כי זה בעע לדעתי
אבל אולי לאחרים יש P: ושוב ברוכה
מקווה שתהני

ShyFly

New member
תודה לכן! ../images/Emo13.gif

וואו מגיבים פה ממש מהר!!

m i c k e y 15

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif אני מיכל

בטוחה שתהני פה
ואכן זה אמיתי ודוחהה הם כאלה פסיכים חחח

היי רוני ברוכה הבאה אני ליטל

טוב בקשר לתמונות לדעתי זה שקסי בלי הצינזור וגם שקסי איך שזה... וכן יש לי את התמונה אבל האמת אין לי חשק להשים אותה ולחפש אותה חכי שניה אולי אני ימצא *מחפשת* טוב אין לי אותה על המחשב תבקשי ממישו את האתר שלי עלך דאגי או משו ושם יש כבר... את התמונה ... ועוד משו עכשיו מגיעה לך שאלון על זה שאת ילדה חדשה ! שם: תאריך לידה: איפה גרה: בת כמה: אייסיקיו: מסנג'ר: את מי הכי אוהבת ממקפליי: ושימי תמונה לא משנה של מי מה למה וכמה העיקר תמונה! מקווה שתהני מימני...

ShyFly

New member
תודה רבה לכולכן והנה השאלון!

שם: רוני תאריך לידה: 19/7/93 איפה גרה: רמה"ש בת כמה: 12 (בקרוב 13!! יש) אייסיקיו: לא משתמשת =/ מסנג'ר: [email protected] את מי הכי אוהבת ממקפליי: האממ דאגי!! (והארי ממש קרוב! וגם דני די קרוב...אוחח זה קשה =/)

0 דיש 0

New member
היי רוני :]]

אני עדי בת 13 מהוד השרון :] תהני פה מותק
וסתם בקשר לתמונה, זה כ"כ מזעזע אוף
לא שזה לא היה מחזה יפה או משהו אבל למה לעשות כזה דבר רק בשביל רייטינג..?

ShyFly

New member
היי דישדיש - ד"א

מהיום אני קוראת לך דישדיש. תודה. חחח סתםםם אפשר??

0 דיש 0

New member
אוו בטח שאפשר מותק! ../images/Emo24.gif

חחח חמודה את
האייסי שלי 329230402 ויש גם מסן - צרפי אותי

0 דיש 0

New member
יש מסן :]

אבל אני לא מפרסמת אותו כך בציבור [יש לי בעיות אני יודעת] בגלל זה כתבתי את האייסי ולא אותו.. רוצה לכתוב לי את שלך ואני אוסיף?

JuSt My LuCk

New member
ברוך הבאה!!!!../images/Emo24.gif

מקווה שתהני פה =) גם לי קרה אותו דבר עם המחשב שלי .... איזה באסה זה היה חח ... בקשר לתמונה אין לי אותה כי הייתי דיי בשוק כשראיתי אותה חחח =) אבל ראיתי אותה באיזה אתר אחד בטיפו אז יכול להיות ששמרתי אותו אז שניה ....(דרך אגב התמונה מצונזרת) http://www.tipo.co.il/zone/page.asp?zone=38855690375465&pid=1525079 מצאתי=)

למעלה