היי אני חדשה!!

0 דיש 0

New member
עדי אני סוגדת לך ילדה!!

התמונה שהכנת גררר.. מדהימה את! באמת עשית לי את היום חח כמה שזה מעוות.. אני רצה לשים את זה על המסך שלי
מאיפה כל התמונות האלה..?! ואם את רואה את זה אני אשמח אם תעשי לי טובה חח זה לשלוח שלוש תמונות פה ששמת שמה..

JuSt My LuCk

New member
חחח

חח אין בעיה =) אני אשלח לך 4 תמונות 2 של דני ו-2 של דאגי חח

lotem levi

New member
אעאעאעאע

איזה יפה!....זה את הכנת? אם כן את יכולה לשים ת'תמונה בשורה הראשונה של דני עם החולצה התכלת ורקע הורוד?..הוא כזה מהמם שם... וגם ת'תמונה של דני בתוך הקופסא...(למטה)

ShyFly

New member
תודה לכן!! ועדידי (נראה לי) -

תודה על הקישור!! (עוד לא נכנסתי...לא יודעת למה לצפות...) ואת הכנת את התמונה?!?! אם כן זה מדהים!!! (האממ... אפשר אולי לשים את זה בתור שומר מסך?
)

JuSt My LuCk

New member
חחחח כן בטח ../images/Emo24.gif

לי זה התמונה במסך חחח =) כן אני הכנתי את זה חח זה היה מזה קשה! יותר מדי תמונות מהממות וכל כך מעט מקום! חח

תודע!

דבר 1 תודעע שעשית בימצקומי גםלי לא היה כוח להיכנס לאתר שלי ולהביא את התמונה תודע חחחחחחח לשם כך קיים האתר שלי לדברים שנאבדים חחחח טוב קיצררר יפה מאודדד מה שהכנת אם את הכנתתת מאודדד יפה!

m i c k e y 15

New member
יווווו תמונה מדהימה מה שעשית!! תוכל

תוכלי אולי לשים את התמונות שסימנתי..חחח

Emo Kid

New member
../images/Emo214.gif והשני.

זה נעלם לי.. חח הייתי בטוחה שיש לי :S אממ.. אני אחפש שוב מחר כי אני צריכה לסגור את המחשב [הורים מגעילים
]

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo13.gif

ככה את הורסת את התמונות שלי?!!! חחח סתם =) כםן בטח אין בעיה רק שזה יקח קצת זמן חח

ShyFly

New member
אוקיי, זאת רק אני או ש -

זאת התמונה הכי, אבל ה=כ=י יפה שנראתה בכל העולם הזה?!?!?!!? אויייי השלמות....השלמות....השלמוותתתת
(כן, אוקיי, חזרתי...) ובקשר לתמונות שבתמונה הענקית (חח...לא ידעתי איך לקרוא לזה!) יש תמונה אחת של מישהו מנגן ומאחוריו מלא אש - זה דאגי?! אם כן מישהי יכולה בבקשה לשים את התמונה הזאת? ולמישהי יש את התמונה שדני מחבק את דאגי (זאת שבצד)?
אם כן...בבקשה שתשים...חח מצטערת על כל הבקשות
ועוד משהו, אני כל הזמן רואה בהודעות " |קרמבו| " או משהו כזה....מה לעזאזל זה אומר?!

ShyFly

New member
התכוונתי חתמונה שאליה הגבתי

לא לזאת ששמתי
(למרות שגם היא מהממת)

JuSt My LuCk

New member
חחחח לא זאת לא רק את!

חח קרמבו אין לי מושג מה זה אומר חח כן זה דאגי אני אשים ואת התמונה שדני מחבק את דאגי כבר שמתי לא?<

למעלה