חברה שלי רוצה לדעת...

קישקושי

New member
../images/Emo140.gifחברה שלי רוצה לדעת...

היי בנות יקרות
סיפרתי לחברה (בהתלהבות) על האתר שלכן, והיא "טסה" אלי לראות... כמובן שרצתה לדעת דבר, וברשותכן (אם תתקבל), פרסה את הקלפים, ואני רושמת לכן את הקלפים שיצאו לה. ובכן קצת רקע...כבת ארבעים, גרושה 6 שנים בערך. לפני כחודש וחצי הכירה מישהו כבן גילה, פרוד. השאלה הראשונה : מה - שוטה X - מלכת המטות מרגיש- מיזוג כלפי - עשרה מטבעות קלף סיום - גלגל המזל והשאלה השניה: מה - אס המטות פוטנציאל - הכוהנת הגדולה הקשר - שני מטות ביני - שלושה מטות ובין X - מלכת המטבעות קלף סיום - מלך המטבעות זהו, אשמח להעביר לה את תגובתכן בתודה מראש (ממני וממנה)

צ ל י ל 8

New member
מה הוא מרגיש...

מה - שוטה X - מלכת המטות מרגיש- מיזוג כלפי - עשרה מטבעות קלף סיום - גלגל המזל תראי, הכל פתוח והכל יכול לקרות. הקלפים לא נותנים תשובה ברורה ומדוייקת. נראה לי שהוא לא סגור עדיין, יש לו עוד התלבטות כלשהי שהוא מנסה לפתור אותה. אולי כאשר הוא יהיה יותר פנוי רגשית, המצב יהיה טוב יותר.

צ ל י ל 8

New member
מה הפוטנציאל...

מה - אס המטות פוטנציאל - הכוהנת הגדולה הקשר - שני מטות ביני - שלושה מטות ובין X - מלכת המטבעות קלף סיום - מלך המטבעות שוב, הכהנת הגדולה מסתירה משהו, יש עדיין דברים שלא גלויים, בין אם במודש ובין אם לא. יש בעיקרון פוטנציאל טוב, אבל נראה כי חברתך זקוקה להמתין זמן מה, אם יש לה סבלנות. לדעתי, כל עוד הוא ישתחרר לגמרי מאשתו הקודמת, הקשר בינהם לא יעבוד.. נראה לי שעדיין יש בינהם קשר, משהו קצת חזק אפילו שלא יהיה להם קל לנתק. מה דעתך?

קישקושי

New member
את מתכוונת....

שכל זמן שהוא לא ישתחרר פורמלית מאשתו, הקשר בינהם לא יוכל לעבוד? ובן מי יש קשר חזק, בינו ובין חברתי? או בינו לבין פרודתו? תודה ממנה....

צ ל י ל 8

New member
כן, לזה התכוונתי ../images/Emo110.gif

א. עד שהוא ייפרד לגמרי מאישתו, הקשר בין חברתך ובינו, לא יעלה שלב לדעתי. ב. הקשר החזק הראב לי דווקא בינו ובין פרודתו. כלומר, לא נראה שהגט שלהם יהיה בקרוב. יש בינהם המון דברים לא סגורים (אולי בעיקר כלכליים). מה חברתך מרגישה שהוא משדר לה?

קישקושי

New member
צליל

אנ'לא מאמינה, לפני מספר שעות דיברתי איתה, ואמרתי לה שהתחושה שלי, שהגט לא יהיה בקרוב, (קרוב=שנה קרובה) למרות שהוא טוען שכן. לי, נראה שהוא לא כל כך ממהר לעשות כן. ואת מחזקת את דעתי. מה היא מרגישה שהוא משדר לה? כתבתי קודם, מדבר גבוהה גבוהה, אבל בשטח יש לה תחושה שיש קצת מעצור.

צ ל י ל 8

New member
אם זה המצב...

אני חושבת שכדאי לה לנתק איתו קשר, לפני שהיא תיפגע. חבל...

קישקושי

New member
הייעוץ שלכן עובד

את באמת חושבת? שכדאי לה לנתק את הקשר? לפני מספר חודשים, שאלתי פה עלי...ונתתן לי תשובה חורצת, אני מוכרחה לציין שהייתי קצת סקפטית...אבל, צדקתן, בכל מילה צדקתן. אומנם הייתי צריכה חודשיים להגיע לאיזו שהיא החלטה. אבל צדקתן.

צ ל י ל 8

New member
ייעוץ ../images/Emo35.gif

לפעמים זה מפחיד, האמת. אני מודעת לזה שלפעמים אני אישית לפחות, כותבת דברים בנחרצות של כן ולא, אבל תדעי שזה דבר לא נכון לעשות. "הכל צפוי והרשות נתונה" אומר שאנו בעזרת הטארוט, נותנים מצב כללי לאיך הדברים נראים היום, והם הם יכולים להיראות בעתיד אם נעשה או לא נעשה כך או אחרת. בסופו של דבר, כל הבחירה נתונה לשואל, ולא משנה מה הוא הקורא, שעלול להיות מושפע מדברים שונים ומדיעות אישיות. אני מאוד שמחה שבנושא הספציפי שלך, צדקנו. ומה אם לפעמים אנחנו טועים? הרי אנחנו בסך הכל בני אדם..... אז ככה, לדעתי האישית בלבד, ועפ"י מה שאני רואה בקלפים, רצוי לנתק את הקשר הזה. חברתך תחליט בסופו של דבר אם זה מתאים לה או לא.

קישקושי

New member
תודה, יקרה

תודה לך, אני יודעת ש"הרשות נתונה" וכל מקרה לגופו, אבל מנסיוני גם אם הוא מועט, שאלתי שאלה, לפני חודשיים בערך, ובערך את אותה שאלה (אם כי שאלתי לאחר שגיבשתי החלטה) לפני כשבועיים, התשובה היתה אותה תשובה. עשיתי את מה שהייתי צריכה לעשות, לא כי אמרתן לי, אלא כי ככה היה צריך להעשות.
בהקשר לגילי, היא מוסרת את תודתה, והיא תרשם לפורום שלכן, למקרה שיהיו לה שאלות נוספות
וגם ממני, שוב תודה. (מחבקת)

blackcat2

New member
פרשנות שלי על הפוטנציאל../images/Emo9.gif

3 המטות המיצגים את השואלת לבין 2 המטות המייצגים את הקשר מעידים שהיא נמצאת "צעד אחד קדימה" ממה שמתרחש בפועל. התקוות שלה גדולות אך עדין לא מתממשות בשטח. הבחור מתקשה מאד לשבור את המסגרות (מלכת המטבעות) ונראה כי התהליך עלול לקחת הרבה מאד זמן (מלך המטבעות) ועל כן נדרשת סבלנות.צודקת צליל באומרה כי הפוטנציאל אינו ידוע. רב הנסתר על הגלוי. בהצלחה.

קישקושי

New member
האם אפשרי

בואי נקרא לה, גילי. ובכן, גילי אומרת שהיא מרגישה קצת חוסר בטחון, מצד אחד הוא מדבר איתה גבוהות ונותן לה תחושה מאוד נוחה, ומצד שני היא מרגישה משהו לא נוח... בדיוק כמו שאת אומרת... שמשהו לא סגור עדיין (גדולה). האם אפשר לדעת במה ההתלבטות? תודה

צ ל י ל 8

New member
האמת ../images/Emo35.gif

לי נראה שהוא משחק עם שתיהן,,, כאשר הוא נוטה דווקא לאישתו (מוזר, נכון?) בואי ננסה פריסה, שאולי תוכל לעזור כי זה לא ניסוח "ברור": מה X מסתיר מילי? 4 קלפים+קלף סיכום. לניסיון בלבד, זה לא ניסוח ששאלתי בעבר, ואני מקווה שנוכל להפיק ממנו משהו..

קישקושי

New member
כן, מוזר...

אני מדברת איתה...היא קצת בהלם, (אני משום מה, לא...) ותוך כדי...היא פרסה. הנה הפריסה שיצאה: מה - מלכת החרבות X - נער הגביעים מסתיר - אביר הגביעים מגילי - ארבעה מטות קלף סיום - שבעה מטבעות

blackcat2

New member
האמת???../images/Emo39.gif

מה שהבחור מסתיר מגילי זה 4 מטות שמעיד על מיסוד וקשר ארוך טווח מה שנקשר לי ישירות לביתו ולאישתו. 4 מטות ונער הגביעים גורם לי לחוש כי חלה התקרבות בינו לבין אשתו. יותר מזה אומר כי קלף מלכת החרבות בראש הפריסה העיד כפי הנראה על כך שאשתו דרשה ממנו בדרכה להתיישר או להתחפף. חוצמזה 7 מטבעות גורם לי לחוש כי הציפיות של הבחור היו גבוהות יותר ממה שהתקבל מבחינתו במסגרת הקשר. אני לא יודעת אם זה הפעם הראשונה שלו שהוא מתעסק מהצד אבל הסתבר לו כפי הנראה שמים גנובים אינם כ"כ מתוקים.

קישקושי

New member
מבלבל...

גילי הכירה את הבחור, ללא מסגרת, כלומר, פרוד...לבד... יתכן שהוא רואה מידי פעם את אישתו, אבל הוא לא חי איתה. לכן התחילה את הקשר איתו. היא אומרת שהוא מרעיף עליה את שלוש מילות "הקסם", וטוען שהיא מיוחדת בעיניו. (נכון ששואלים שאלות, כאשר יש חוסר בטחון במערכת היחסים), אבל הייתכן שהוא יחזור לבית אישתו??????? נלקחה בחשבון האפשרות על התקופה הארוכה עד למיסוד הקשר (וגילי- בת 39 רוצה להביא לעולם עוד ילד, כך שהשעון הביולוגי מתקתק) אבל לדעתך, האם יחזור לבית אישתו?????

blackcat2

New member
ק-ש-ק-ו-ש-י

הפריסה האחרונה כללה הרבה מאד קלפים רומנטיים וחיוביים. לאחר שהסברת את נסיבות המקרה, 4 מטות יכול בהחלט להעיד על כך שהוא דווקא רוצה למסד את הקשר עם גילי. אנחנו התנהלנו בתחושה שהוא עדין חי עם אשתו. לא הבנו לרגע כי הוא פרוד ובדרך לגירושים. 2 הפריסות הראשונות היו ברורות ועדין תקפות אבל האחרונה בהחלט היתה בעייתית לפרשנות ואני כמו צליל חשבתי שהוא עדין עם אשתו. על כן אומר כי לאחר הסבר בהחלט יכול להיות שהוא מבקש למסד את הקשר עם גילי. אבל ליתר ביטחון הייתי עושה פריסה קלטית לחצי שנה הקרובה ושואלת מה פוטנציאל הקשר ביני לבין X בחצי שנה הקרובה. בי

blackcat2

New member
הפרשנות שלי :)

מסכימה עם צליל ומבקשת להוסיף כי קלף המיזוג המייצג את תחושותיו מעיד בעיני יותר מכל על הנניסיון לשלב בין השואלת לבין האישה של הבחור. תראי איך הוא מעביר מגביע לגביע את הנוזל מבלי לשפוך אף לא טיפה אחת. הוא מצליח לתמרן היטב בין השתיים אולם כרגע הוא רואה בשואלת כמישהי שהוא מעוניין בה לבילויים מהצד ולא משהו מעבר לזה. (10 מטבעות). אינני אומרת חלילה שאין רגשות אלא שהמחויבות נמצאת במקום אחר. גלגל הגורל יכול להעיד שהכל פתוח וזאת בשילוב עם השוטה שמעיד על תכנון תוכניות, עדין ללא מימוש מוחלט בשטח. בהצלחה.

קישקושי

New member
../images/Emo24.gifל-../images/Emo54.gif

תודה מתוקה, מוסרת לך את אהבתי, ושוב את תודתה והערכתה של גילי, על היותכן קשובות אליה. ועוד מעט, חג שמח לכולם.

למעלה