חברה שלי רוצה לדעת...

גב

New member
הי blackcat2 ../images/Emo54.gif ../images/Emo24.gif

תוכלי להסביר בבקשה איך הגעת מקלף 10 מטבעות למה שאמרת - בילויים וכד'? (וציטוט: "הוא מצליח לתמרן היטב בין השתיים אולם כרגע הוא רואה בשואלת כמישהי שהוא מעוניין בה לבילויים מהצד ולא משהו מעבר לזה. (10 מטבעות)." תודה

blackcat2

New member
הי גב + מסר לגילי ../images/Emo65.gif

מצטערת על העיכוב. תפוז מתחרפן לי :( לעיתים 10 המטבעות מעיד על הרצון לבילויים. רק מבט על הקלף יכול להבהיר לך את כוונתי.כשמדובר בפריסה שאינה מדברת על התחייבות רצינית קלף זה , עפ"י רוב, מעיד על כך. 10 מטבעות גם מעיד על גישה דיפלומטית, משמע "לשחק את המשחק נכון" מה שנקשר לי במיוחד לפריסה האחרונה אך גם לנסיבות של הקשר (התנהלות בין שתי נשים). אולי זו הסיבה שהוא גורם לה לחוש דבר אחד כשהוא משוחח עימה ונותן לה הבטחות, למרות שכשהוא עוזב היא מתנהלת כל העת עם התחושה שדברים אינם עובדים כראוי או כפי שהוא הציג אותם בפניה. (תחושת בטן חזקה יותר מהכל). אני חלילה לא חושבת אותו כאדם מרושע המבקש לפגוע במזיד בגילי אולם ניכר כי הוא רואה את הדברים אחרת. מבחינתו הוא נוהג במסגרת הקשר המדובר בהסכמתה של גילי. אני חושבת שכמו גילי גם הוא חש "חדש" בנושא וכמו בכל קשר אחר (שאינו משולש) הוא יכול להרשות לעצמו להתחרט או לסגת , לפחות לתקופת מה.

למעלה