"דיי לא עוד"-שיר שנכתב מכעס
"מכוערת, מכוערת, איך את לא נגעלת מי ירצה אותך שכך את נראית". כמה חלומות ואשליות אני כבר לא מאמינה למילים יפות. כמה זמן וכמה ניסיונות לא מאמינה עוד בטעויות. עברתם ת`גבול, אין אמת דבר לא ישתנה אם לא תצאו מהווריד. מחקתם את כל האושר מליבי, אתם מרוצים טוסו מחיי. דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק, למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי. כמה שנים וכמה עצב הכל המצאה, הכל שקר. כמה סיפורים והמצאות הכל כדי שתרגישו טוב עם עצמכם. הנה היציאה, תמצאו אותה דבר לא ישתנה רק כי אתם רוצים אין אושר, הכל נגמר רק רוצה לצאת לחופשי. דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק ,למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי. אתם יודעים הקשבתי לכם ולמענכם עשיתי דיי והותר אתם יודעים לא אמות בגללכם. אתם יודעים שאין חלומות ובגללכם הפסקתי לחלום האמנתי לכל מילה שלכם. דיי לא עוד, דיי לא עוד. דיי לא עוד, לא עוד, לא לא... מבקשת דיי... דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק, למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי.