חברי הפורום כותבים

-דוגמה-

הטקסט המקורי: השבתי מבט חלול, הושטתי את ידי לעבר האור, אך הוא נסוג, נמנע מחיבור איתי. משוכתב: השבתי מבט חלול; הושטתי את ידי לעבר האור, אך הוא נסוג - נמנע מחיבור איתי. פשוט הרגיש לי יותר נכון. יש כ"כ הרבה סימני פיסוק, ואת רק משתמשת כול הזמן במלא-מלא פסיקים.

אה,אוקי .. הבנתי אותך חח האמת היא

שב מקף אני משתמשת מדי פעם . אבל כל השאר לא .. חח תני לי הזדמנות ללמוד קצת לשון
איימ סטיל יאנג

raz91

New member
היי שיר חדש שלי להורדה =]

אתמול כתבתי והלחנתי אותו והיום עשיתי עיבוד והלחנתי =] ההקלטה היא הקלטה ביתית בגלל זה היא לא הכי משהו חח תורידו תהנו!
http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=332FF0D035D040E9 היום אני אעלה עוד כמה שירים שלי אם אני אספיק =]...

raz91

New member
שכחתי להגיד...../images/Emo12.gif

אמממ חחח זאת רק סקיצה זה לא כל השיר =]

"דיי לא עוד"-שיר שנכתב מכעס

"מכוערת, מכוערת, איך את לא נגעלת מי ירצה אותך שכך את נראית". כמה חלומות ואשליות אני כבר לא מאמינה למילים יפות. כמה זמן וכמה ניסיונות לא מאמינה עוד בטעויות. עברתם ת`גבול, אין אמת דבר לא ישתנה אם לא תצאו מהווריד. מחקתם את כל האושר מליבי, אתם מרוצים טוסו מחיי. דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק, למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי. כמה שנים וכמה עצב הכל המצאה, הכל שקר. כמה סיפורים והמצאות הכל כדי שתרגישו טוב עם עצמכם. הנה היציאה, תמצאו אותה דבר לא ישתנה רק כי אתם רוצים אין אושר, הכל נגמר רק רוצה לצאת לחופשי. דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק ,למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי. אתם יודעים הקשבתי לכם ולמענכם עשיתי דיי והותר אתם יודעים לא אמות בגללכם. אתם יודעים שאין חלומות ובגללכם הפסקתי לחלום האמנתי לכל מילה שלכם. דיי לא עוד, דיי לא עוד. דיי לא עוד, לא עוד, לא לא... מבקשת דיי... דיי לא עוד לכו, תסתלקו דיי לא עוד לא אשתנה בגללכם. דיי לא עוד תנו לי הזדמנות. דיי לא עוד מספיק, למה מי אתם דיי לא עוד אתם לא תשברו אותי דיי לא עוד תנו לי לחיות את חיי.

לא יודעת למה אבל זה הזכיר לי...

מאוד את השיר האחרון שכתבתי... אם אפשר לקרוא לזה שיר... כתבתי את זה יום אחרי שהודחתי מ"לרדת בגדול" וכמעט שום דבר ממה שכתוב פה לא מדבר אליי כבר, לשמחתי החלום שנגמר הדמעות שוב זולגות הכאב לא פוסק החלום שנמוג את הלב משתק מנסה לא לחשוב לשכוח הכול מביטה במראה ונזכרת בכל לא תראו עוד חיוך רק עצבות חבויה התקווה נעלמה שוב אמת הזויה. מסתכלת בכוס היא נשארת ריקה הטיפה שהייתה אתמול גם אבדה למה זה קרה לי מנסה להבין אני כל כך נוראית? קצת קשה להשלים אפילו כשמנה אני לא מספיק טובה העיקר שהם אמרו כל הזמן, את יפה. האמת נאמרה באותם רגעים שנוספתי כמו תמיד לרשימת המודחים את לא יפה את לא מקסימה את כלום אחד גדול וזאת ההוכחה!!!

גם אני עדיין מדחיקה..חח

לא ממש לקחתי חלק בתוכנית... הייתי ב-31 האחרונים מתוך 1,000 ואז נבחרו ה-12 ולא הייתי בינהם.... רק שהראו אותי הרבה בפרק הראשון... של המיונים... לא ראיתי אמנם, אבל שמעתי... ועדיין אני שומעת.. אני לא מבינה איך עדיין מזהים אותי מהתוכנית הזאת.. כשהייתי בה רק פרק אחד... אה.. וגם מראים אותי בפרומו שלהם החדש... שזה לא נעים.. אבל זה מה יש

Liquid Dreams

New member
גם אני לא ידעתי../images/Emo12.gif

עכשיו כשאני חושבת על זה אני זוכרת שראיתי אותך

AngelsWings

New member
פשוט יפה, הזדהתי.

גם לי יש הרבה שירים כאלה...פשוט עורר השראה והזדהות.

raz91

New member
עוד שיר שלי (לדעתי יותר יפה =])

כנסו לכאן http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=E27A4D16602C25AD הוא לא גמור זאת סקיצה לפורום סתם כדי להשמיע חסר פיזמון בסוף אבל לא חשוב יש הרבה כאלה חחחח מקווה שתאהבו =]

dode127

New member
מה דעתכם על השיר????

לילות לילות עוברים ואת עדין לא שבה לחיקי מתי אזכה לראות אותך שוב לצידי כמו פעם שהיינו רצים אחד לעבר השני חזרי אל ביתי אהובתי רק איתך רוצה לחיות איך נתתי לזה לקרות זה לא יכול להיות רוצי אליי וננסה לתקן בבקשה תגידי כן האם אזכה לראות שוב את זיו פניך ליבי אינו שלם בלעדייך לילות שהיית לצידי לא אשכח לעולם היית גאה בי מכולם איני יכול לשכוח כיצד סיפרת לחברייך שאיתי את רוצה לחיות לעולם ועכשיו אני שואל את עצמי איך הנחתי לזה לקרות האם זה יכול להיות איזה טיפש הייתי שנתתי לך לחמוק מידי איך נתתי לדבר כזה לקרות פזמון:לילות שאני לא נרדם שובי אליי אני מבטיח לך שלא אתן לזה לקרות שוב לעולם אני יהיה לך לידיד נפש מושלם רק על תברחי מכאן כי לא יהיה לי מקום לברוח ואיני יוכל בקלות אותך לשכוח שימי ידיך על ידי ותעטפי את כולי בחום שלא נגמר כי איתך אני מרגיש כמו שלא הרגשתי לעולם ואיתך רוצה להיות גם מחר מנסה לשכוח את חיבוקיך אבל אני תמיד נזכר בעינייך הכחולות כמו הים האם את עוד כאן? או שהלכת כבר מזמן ועים כן אז לאן

שוב אני שואלת אותך..

למה לא לשרשר????? בפעם הבאה אני מוחקת את ההודעות אם הן לא משורשרות... אם אתה צריך עזרה באיך משרשרים תגיד ונלמד אותך..

למעלה