היי ברוכה הבאה
O o0o0GalusH0o0o New member 17/1/06 #43 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות נעימה!קבלי פרח חחח אני גל בת 14 מר"ג מנשמע?
ש שלומיתוש13 New member 17/1/06 #46 חדשה...../images/Emo23.gif קוראים לי שלומית, אני גרה ברחובות, ואתם יכולים למצוא אותי גם בפורום חתולים והילארי דאף.
חדשה...../images/Emo23.gif קוראים לי שלומית, אני גרה ברחובות, ואתם יכולים למצוא אותי גם בפורום חתולים והילארי דאף.
ה המושלמים של נופי New member 18/1/06 #47 ממממממ שם:נופר גיל:14 עיר מגורים: קרית מוצקין באיזה עוד פורומים ניתן למצוא אותך: מיכאלה, הש"ש למרות שאני לא חדשה
ממממממ שם:נופר גיל:14 עיר מגורים: קרית מוצקין באיזה עוד פורומים ניתן למצוא אותך: מיכאלה, הש"ש למרות שאני לא חדשה
ה הדרוש12 New member 18/1/06 #48 מנהלת חמודה?? אני חדשה... שלום קוראים לי הדר ואני חדשה פה בפורום רציתי לשאול אם אתם עושים פגישות עם רן כמו בפורומים אחרים???? אני אוהבת את רן כי הוא כל כך ממייייייייי הממי הלאומי
מנהלת חמודה?? אני חדשה... שלום קוראים לי הדר ואני חדשה פה בפורום רציתי לשאול אם אתם עושים פגישות עם רן כמו בפורומים אחרים???? אני אוהבת את רן כי הוא כל כך ממייייייייי הממי הלאומי
ה המושלמים של נופי New member 18/1/06 #49 ממממ נכון אני לא המנהלת אבל בכל זאת.. א.ברוכה הבאה ב. אני לא חושבת שנעשה איתו מפגש פורום מכיוון שהוא מאוד עסוק ו... ו... ו... הלוואי והיה
ממממ נכון אני לא המנהלת אבל בכל זאת.. א.ברוכה הבאה ב. אני לא חושבת שנעשה איתו מפגש פורום מכיוון שהוא מאוד עסוק ו... ו... ו... הלוואי והיה
O o r t a l13 New member 18/1/06 #52 שלום! אני חדשה ../images/Emo19.gif שלום לכולםם.. קוראים לי אורטל ואני בת 13 אוהבת את רן כמובן!.. אממ.. מקווה להשתלב ואגב.. רן ונינט נפרדו? קראתי שכן ואז קראתי שלא.. מישהו יודע מה באמת?
שלום! אני חדשה ../images/Emo19.gif שלום לכולםם.. קוראים לי אורטל ואני בת 13 אוהבת את רן כמובן!.. אממ.. מקווה להשתלב ואגב.. רן ונינט נפרדו? קראתי שכן ואז קראתי שלא.. מישהו יודע מה באמת?
ר רותמי סקעת New member 18/1/06 #53 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif אני רותם, בת 12 מת"א ואממ לא, הם לא נפרדו.. סתם שמועות=\
ח חולה על רוני ושירי New member 19/1/06 #54 ברוכה הבאה אני רעות../images/Emo24.gif ורותם כבר ענתה לך, הם לא נפרדו אלה סתם שמועות