02.10 - יום שלישי! תשרשור רק אם התאריך מתאים לכם!
ת תמר קאוליץ New member 9/9/07 #14 ../images/Emo191.gif אוה אוקי ... לא יודעת XD בכל מקרה זה קרוב למומולדת ^^
3 3has3 New member 9/9/07 #25 ../images/Emo69.gif במפגש ישראבלוג... אבל אני לא חושבת שזה יהיה גם במפגש כזה O:
ע עברי לידר המלך1 New member 9/9/07 #24 חנה אני חושבת שעדיף לעשות את זה יותר קרוב לתאריכים שאמרת.. ככה כל אחד ידע מה בוא עושה באותו זמן.. כי תכלס.. מה אני יודעת מה אני יעשה עד בעזרת השם סוכות..
חנה אני חושבת שעדיף לעשות את זה יותר קרוב לתאריכים שאמרת.. ככה כל אחד ידע מה בוא עושה באותו זמן.. כי תכלס.. מה אני יודעת מה אני יעשה עד בעזרת השם סוכות..
E ElinorLahav New member 9/9/07 #27 חאייינה שלי ../images/Emo9.gif באלך להזכיר רק בכל אחד מהתאריכים אם זה חופש כי אם לא אני לא ניראלי יוכל לבוא כי איך אני יבוא אחרי בצפר ~ אם תוכלי להגיד זה מאוד יעזור לי וגם בסוכות אני עושה המון דברים עם המשפחה ^^ ואני צריכה לדעת אם זה נוח לי ....... תודה
חאייינה שלי ../images/Emo9.gif באלך להזכיר רק בכל אחד מהתאריכים אם זה חופש כי אם לא אני לא ניראלי יוכל לבוא כי איך אני יבוא אחרי בצפר ~ אם תוכלי להגיד זה מאוד יעזור לי וגם בסוכות אני עושה המון דברים עם המשפחה ^^ ואני צריכה לדעת אם זה נוח לי ....... תודה
S Shira XD New member 9/9/07 #28 כנראה שאני אבוא ../images/Emo9.gif ../images/Emo28.gif עם יובל [ ? ]